Scudo Sports

Kelebeğimle kar turu :)

Scudo
Selamlar hocam :) iyi sürüşler birşey sorucam bende bisikleti alalı fazla olmadı disk sürtmeye başladı yine ayarlamaya calısıyorum ama yapamıyorum sizde aynı sorunla karşılaştınız mı

@Çağrı Fatih Yamalı jant tellerinde şeyler nedir aynı dtswis jant gibi duruyor :)
@aziz otkur bunun yeni bisiklet ile alakası yok tekerleği tam ortala ve mandalı tam sık yoksa disk sürtme yapar yada teker ortada ise kaliperi gevşetip diske ortalaman problem çözülecektir.

Melih Jant tellerine reflektör taktım. Etiket yapamıyorum telefonda kusura bakmayasın :) Aziz istanbul içindeysen sana Ölümsüzlük iksiri tadında bir kaç şey öğretebilirim bu konuda :) Ilk tavsiye Melihin de dediği gibi ortalama yapmak. Kaliper vidalarını gevşetip, disk ile balataların arasına kartvizit sokup frene bas ve hassasça vidaları sık. Bu işi sert yaparsan, kaliper kayıyor. Bir problem yaşarsan mesaj at, hallederiz. Yeni bisiklet ile alakalı bir durum değil :) ama yeniyse, balatalar Eşit temas etmeyebilir. Biraz erimesi gerekiyor balataların. Balatayı tutan teller fazla ittiriyor ilk zamanlar.

@Çağrı Fatih Yamalı

Kelebeğinizin maşallahı var. Güle güle kullanın...

Maşallah, Kelebek'iniz çok güzelmiş. Eminim çok keyif etmişsinizdir. :)

Bu arada Kelebek'in rengine uygun kaskınız da dikkatimden kaçmadı, çok da şekilli duruyor. :harika:

Beyler konuyla alakalı değil ama downhill e başlamayı düşünüyorum ama downhill bisiklet almıcam hemen bir mtb almayı düşünüyorum hesap kitap yaptım 1500 tl param oluyor bana bisiklet önerirmisiniz rengi forforlu yeşil yada sarı olursa güzel olur bide sıfır olsun çok istekde bulundum ama kusura bakmayın yardım eden etmiyen herkese teşekkür ederim

Geri