kokanche
Üye
- Tepki
- 65
- Bisiklet
- Carraro
Gidon yükseltici takılmaz diye bir şey olacağını düşünmüyorum. Daha önce kullandığım bisiklette hem kelebek gidon hemde yükseltici takmıştım, her hangi bir sıkıntı veya problem ile de karşılaşmadım. 31.8 ve 25.4 gidon boğazının çapı. kimisi böyle düz çubuk gibi olurken kimisinde ise bu boğaza bağlandığı kısım bombe şişkin oluyor.@elric1982 slm gidon yükseltici olmaz dedi benim tamirci bisiklete mosso 7571 tb kelebek gidonun 31.8 25. 4 nerenin çapı bu rakamlar neye göre alayım teşekkürler
aynen ben görseli gidon boğazı göstermek için ilk resmi attım. Yoksa benim kullandığım da sizin dediğin tipte bir gidondu. Hem gidonu hem yükseltme adaptörünü aliexpressten almıştım uzun yıllarda kullandım satarken bisikletin üzerinde verdim. Bendeki gidon 31.8'di.@MakRo birde kolların end lere takıldığı kelebekler var, hangisi daha uygun, rahat?..şeklen o daha çok hoşuma gidiyor..
Hocam 31.8 ile 25.4 farkı nasıl anlarım. Gitane marka dağ bisikleti ve Bisan trx8400 bisikletim var. Gidon yükseltmek istiyorum. Birde açı ayarlı gidon aparatı tavsiye edermisinizGidon yükseltici takılmaz diye bir şey olacağını düşünmüyorum. Daha önce kullandığım bisiklette hem kelebek gidon hemde yükseltici takmıştım, her hangi bir sıkıntı veya problem ile de karşılaşmadım. 31.8 ve 25.4 gidon boğazının çapı. kimisi böyle düz çubuk gibi olurken kimisinde ise bu boğaza bağlandığı kısım bombe şişkin oluyor.