Scudo Sports

Kelebek gidon seçimi yardım

NightRider

Forum Demirbaşı
Tepki
119
İsim
Süleyman Özgün
Bisiklet
Lapierre
Merhabalar. Bu 3 gidondan birini alacağım. satorinin vites koluna gelen yerler eğik şekilde dahamı rahat ettirir sizce? uno ve xlc aynı sanırım sadece fiyat farkı var xlc 50 55 lira fiyatıda uygun sizce hangisi? bide sünger elcikmi yoksa sargımı yapmalıyım? bazıları elcikte takıyor düz kullanırken. sizce hangisi en rahat olur?

Dosyalar

• uno-kelebek-tur-gidonu.jpg
    uno-kelebek-tur-gidonu.jpg
    35,6 KB · Okunma: 181
  • 368387025vr8.jpg
    368387025vr8.jpg
    28,7 KB · Okunma: 174
  • pr_01_5680.jpg
    pr_01_5680.jpg
    15,3 KB · Okunma: 169
Scudo
xlc kelebek gidonu katlanır bisikletim de uzun süredir kullanıyorum daha öncesinde satori kelebek gidonu da tur bisikletimde kullandım katlanır bisikletim ile de uzun tura çıktım gayet kullanışlı 2 gidonu da tavsiye ederim :)

• Beğen
Tepkiler: Seyha07
@fatihy xlcde karar kıldım sağolun. sizce gidon sargısımı yoksa elcikmi

• Beğen
Tepkiler: fatihy
@fatihy sizdeki 28mm sanırım. 31.8 bulamadım hiçbiyerde uno alıcam bulamazsam :(

şişman bisiklet
doğa bisiklet

bunlara bi bakın isterseniz

@Süleyman Özgün

Foam taktıktan sonra üstüne gidon sargısı ile sarınca ne darbe hissediyorsunuz ne başka bir şey. Tavsiye ederim.

@Steel Butterfly foam dediğiniz süngermi? sargıya karar verdim sarıcam elcikleride takacağım. Kask aynası yerine kelebek gidona takacağım düzgün gösteren ayna tavsiyeniz varmı?

@Süleyman Özgün

Evet, sünger. Süngerin üzerine gidon bandı da -bkz. buradan- sardım ben. Hem darbe konusunda daha emici oldu hem de kadronun kalınlığı ile bi nebze göze daha hoş gelen bir kalınlık oluştu gidonda. Ben elcik hiç kullanmadım, gerek de yok aslında. Kask aynası kullanıyorun o yüzden gidona ayna tavsiyem yok malesef. Ama kelebek gidona ayna takmayın. Zaten alengirli bir gidonumuz var biraz garip duruyor :D

satori kullanan varmı burada ?
Memnunum, Satori'den önce XLC ve UNO markalarını araştırdım barend takılacak kısımlar düz, Satori'de açı var ve ciddi rahatlık kazandırıyor. En ucuz şu anda Bakırköy Tilmen bisiklette mevcut, kargo dahil 170 tl. olması lazım. Yakın olduğu için gidip 160 tl.ye aldım

Geri