Scudo Sports

Kelebek - Trekking gidon

@SonSelim
Ha evet 3 cesit kullandim bi turlu performans alamadim ya

• Beğen
Tepkiler: Son Selim
Scudo
carraro sportive 330 a açı ayarlı gidon boğazı alacağım hangi ebat uyar acaaba?

upload_2018-8-29_13-21-30.pngşehir bisikletinde dik duruş gerekli ama bazen rüzgarı çok yememek için duruş pozisyonu değiştrimek gerekiyor. bu fotoğrafı ikinci el bir ilanda gördüm.sizce bu şekilde gidon boynuzu takmak işe yarar mı ,zararı mı olur.

@seviman bu resimdekine benzer seri üretim gidonlar var ama bunun pek faydalı olacağını düşünmüyorum açıkçası. Ama başka yorumlara da bakabilirsiniz. Gidonun markası Velo Orange Crazy Bar

Dosyalar

• velo oramge handle bar.jpeg
    velo oramge handle bar.jpeg
    85,8 KB · Okunma: 91
  • velo orange Crazy Bar.jpg
    velo orange Crazy Bar.jpg
    109,1 KB · Okunma: 90
  • Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@MakRo evet bu gidon tipini görmüştüm.aklıma ilk oradan gelmişti zaten. işte komple bisikletin gidonunu değiştirmek yerine bu boynuzları takarak kendine uygun pozisyonda bir açı yakalayabilirm komik durabilir tabi ama hatta yol bisikleti duruşuna bile getirilebilir diye düşünüyorum. 10-20 tl arası bişey zaten

img_20180618_161517-jpg.168449
benim biiskletin gidonu bu şekilde. kelebek gidon taksam mı diye düşündüm ama masraf yapamıyorum çok. dik sürüşte de bisiklete hakim olduğumu hissedemiyorum, rüzgar yemekde ayrı dert

• Beğen
Tepkiler: Kazım kuru55
@MakRo
Bu tip kullanımda anı fren gerekirse şimdiden çok geçmiş olsun. Gel ağrısı varsa yoga öneririm. Ülkemizde çok farklı barend uygulaması var maalesef.

@Mehmet Metin Levent
kelebek gidon kullanmadım ama onda da aynı durum söz konusu değil mi

@seviman
Kelebek gidon bu tip bir engel teşkil etmez. Elin farklı açılarda dinlenmesini sağlar. Bu tip barend uygulaması dik sürme isteğinden kaynaklanıyor. Kelebek gidonda ön alt, yan, ön üst, tam köşeler şeklinde el konumu değişebilir ve bir açıda rahatsız olan bilek ve dirseklerinizi diğer konumda dinlenirmiş olursunuz. Uzun turlarda, bisikletten inmeye üşenenler için iyi bir seçimdir.

bir de zamanında thomisus lx lerde kullanılan akrep gidonlar vardı. daha doğrusu esnaf akrep gidon diyordu. saldıracak gibi duran akrebin ön kıskaçları gibi dururdu. kelebek gidondan daha rahatsızdı ama, bileklere dinlenme imkanı veriyordu.

@Mehmet Metin Levent
evet benim de bu şekilde takmayı düşünme sebebim duruş pozisyon zenginliği. ama ikisinde de dediğiniz sorun olur bence, ani fren atmakda gecikmek.

kelebek gidon kullanmak için en az kaç km yol yapılmalı.

size kalmış , istiyorsanız takabilirsiniz

Merhaba carraro sportive 224 modeli bisikletim var satori zone kelebek gidon almak istiyorum bisikletin gidon bağı bu ortadaki gidonu bisijlete bağlayan kısım adını bilmiyorum boyun olabilir belki neyse iste açı ayarı var bu kelebek gidonu takmak için ayrıca gidon boynu aparatı neyse almaya gerek var mıdır orjinal boynuna uyum sağlar mı bi kaç videoya baktım hep ekstra gidon boyun aparatı almışlar benim bisiklet için de geçerli midir bu aparat bilgisi olan yardım edebilir mi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bende konu hakkında tam olarak bir bilgim yok. ama anladığım kadarıyla kelebek gidon takılacaksa fotodaki parçanın takılması daha çok avantaj sağlıyor.

Dosyalar

• Ekran eaüea.JPG
    Ekran eaüea.JPG
    22,5 KB · Okunma: 24
  • Beğen
Tepkiler: Ozgur17
@Ozgur17 benimde 2017 model sportive 224 .EKstra bir aparat almadım çünkü zaten bizim gidonlar ayarlanabilir tarzda . Kelebek - Trekking gidon şu yazımda da ölçüsü yazıyor .İlk başta yanlış almıştım bende

@hauy

Gidonun baglanma yerinde 31.8 yazıyor o ölçüde almalıyım demi doğru mudur

@Ozgur17 sizinki 31.8 ise öyle alın benimki 2017 model olduğundan 25.4 idi. Ne yazıyorsa öyle alın hata olmasın :)

@hauy

Tmmdır cok tesekkur ederim bir de son sorum olcak bu bantlar var gidon bandı onlar çift olarak mı yoksa 2 li fiyatları mıdır yada bi öneriniz var mı cok pahalı olmayan peki

@Ozgur17 rica ederim ,ben Decathlondan almıştım (link) ikili fiyat ,yetiyor yani.

@hauy

Tekrar teşekkür ederim tavsiyeleriniz bilgileriniz için

• Beğen
Tepkiler: hauy
Geri