Sardalya21
Üye
- Tepki
- 5
- İsim
- Mehmet Salih
- Başlangıç
- 2003—04
- Bisiklet
- Salcano
Süper olmuş. Ne zamandır aklımda olan şeyi hayata geçirmişsiniz. Alüminyum olmasından kaynaklı bükülmede sorun yaşanır, kırılır mı düşüncesi vardı. Fotoğraftan epey cesaret aldım şu an. Mengenede bir deneyeyim bakayım yarın. Tam tur öncesi gidonsuz kalmazsam iyidir.267679 dosyayı görüntüle
artık birinin şu xlc gidonunu bükmesi gerekiyordu. Bileklerim dayanmadı. Ve gidonu mengenede büktürdüm.
evet o düşünceler bende de vardı. Riske girdim bükme işlemini yaptık. Satori kadar açılı olmasa da bu yazı idare edecek açıya sahip hale getirdik. Fakat tek sıkıntı yukarıdaki bi mesajımda da dediğim gibi bükülen yerin, gidon boğazına takılan yere yaklaşmasından dolayı vites/freni olması gerekenden aşağı yönde tutuyorum. Kablolar gidon boğazına değerek normalden fazla gerilerek duruyor. Zozo'da bu mesafe fazla olduğu için sıkıntı çıkarmayacaktır.Süper olmuş. Ne zamandır aklımda olan şeyi hayata geçirmişsiniz. Alüminyum olmasından kaynaklı bükülmede sorun yaşanır, kırılır mı düşüncesi vardı. Fotoğraftan epey cesaret aldım şu an. Mengenede bir deneyeyim bakayım yarın. Tam tur öncesi gidonsuz kalmazsam iyidir.
resimler neredeegüncelleme yapayım: satori zone kelebek gidonu aldım. Alana kadar Xlc nin trekking gidonunu aldım. Ondaki açı istediğim açıya göre daha fazlaydı. Yani fazla bükülmüştü. Sonra satori zone buldum ve aldım. Kısa bir süre kullandım gayet rahat ve konforluydu. Daha sonra gidon yükseltici ile artık konforun nirvanası oldu Tam istediğim şekilde bileklerimde ağrı olmadan rahatlıkla sürüyorum🧿. Bükmüş olduğum Xlc ile Satorinin açı farkı yokmuş. Fakat Xlc'nin bükülmüş olan yeri ile boğaza takılan yeri çok yaklaştığı için vites/fren kolunu istediğim açıyla takamamıştım. Yani vites fren kolu çok fazla aşağı bakıyordu. gidonu ters olacak şekilde takarsam oluyordu. Şimdi xlc'yi kardeşim, Satoriyi ben kullanıyorum. Şimdilik Memnunuz. Herkese tavsiye ederim.
edit: xlc nin trekking gidonu martı gidon şeklinde
Nerden satın aldınızgüncelleme yapayım: satori zone kelebek gidonu aldım. Alana kadar Xlc nin trekking gidonunu aldım. Ondaki açı istediğim açıya göre daha fazlaydı. Yani fazla bükülmüştü. Sonra satori zone buldum ve aldım. Kısa bir süre kullandım gayet rahat ve konforluydu. Daha sonra gidon yükseltici ile artık konforun nirvanası oldu Tam istediğim şekilde bileklerimde ağrı olmadan rahatlıkla sürüyorum🧿. Bükmüş olduğum Xlc ile Satorinin açı farkı yokmuş. Fakat Xlc'nin bükülmüş olan yeri ile boğaza takılan yeri çok yaklaştığı için vites/fren kolunu istediğim açıyla takamamıştım. Yani vites fren kolu çok fazla aşağı bakıyordu. gidonu ters olacak şekilde takarsam oluyordu. Şimdi xlc'yi kardeşim, Satoriyi ben kullanıyorum. Şimdilik Memnunuz. Herkese tavsiye ederim.
edit: xlc nin trekking gidonu martı gidon şeklinde
hocam letgo ve sahibinden de sürekli takip ettim letgodan ikinci el olarak aldım. Sıfır olarak Kayseri özkayalar bisiklette mevcuttu ama pek satma niyetinde değildiler. 3 4 defa gittiğimde her seferinde başka zaman gel diyip durdular. Fiyat olarakta uygun değildi.Nerden satın aldınız
resimleri en kısa sürede çekip yükleyeceğimresimler neredee
Merhaba. Yaklaşık 2 senedir kullanıyorum. Bir rahtsızlık duymadım. Aksine gidonu farklı açılardan tutarak -bana göre- daha konforlu sürüş sağlıyor.286008 dosyayı görüntüle
bu ürünü kullananvar mı ?48 kadro Sedona 410 a takmayı düşünüyorum. Çoğunluk işe git gel hafta sonları 30 40 km lik turlarda kullanacağım, hantal olu mu ?
Satori 31.8 lik kelebek gidonları az önce Türkiye alışveriş sitelerinde gördüm. Üreticileri uzun bir aradan sonra tekrar Türkiye'ye dağıtım yapıyor galiba. Almak isteyen kelebek gidonculara duyurulur
Hocam hem seleye çok yaklaşıyor hemde fren.ve vites kabloları çok kasıyor ve ses yapıyor. Alışma sürecindeyim ben. Böyle giderse söküp eski gidonu takıcamKelebek gidona geçmeyi çok düşündüm ama gördüğüm kadarı ile gidonun elciklerin takıldığı yerin konumunun plat bar gidona göre seleye yaklaştağını görüyorum. Bende sonradan aldığım fsa marka ayarlı gidon boğazı var ancak ayarlı gidon boğazı ile de olsa tutma yerleri seleye yakın olacağı için kullanımda rahatsızlık yaşatırmı?
Hocam açı ve duruşla ilgili bir görsel atarmısınız ?Tur bisikletimde XLC marka olanı kullanıyorum, birkaç yıldır memnuniyetim devam ediyor.