Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kenan Sofuoğlu, Osmangazi Köprüsü'nden 400 kilometre hızla geçti

Scudo
Gurur verici. Yüreği güzel, karakterli adam Kenan. Paylaşım için teşekkürler.

Üff be, Japonların yaptığı köprüden yine yabancı üretim motorsikletle 400 km hız yapmış. arkada da Redbull. inanılmaz göğsüm kabardı. Kenan Sofuoğlu'yla kişisel bir problemim falan yok, ama sevinecek daha anlamlı şeyler bulalım, demem o sadece.

Yapılan haberin özeti şu oluyor aslında. Japonların yaptığı köprüde, japonların yaptığı motorsiklet ile bir türk hız rekoru kırdı. Kenan Sofuoğlu'nun sportif başarılarına şapka çıkarır desteklerim, 400km hıza çıkmayı başarı sayılıyorsak benim diyeceğim başka birşey yok hakim bey.

"Alet işler el övünür" sözü aklıma geldi, söyleniş amacı farklı olsa da tam olarak bu olaya uygun bir ata sözü oldu.

Cidden ilk defa mı ulaşmış bu hıza? Zoraki seviniyor gibi bir hali var videoda.

400'den daha da ileriye gidemez miydi acaba ?

• Beğen
Tepkiler: UPCycling
350 diye biliyorum. hedefim 400 demiş.

(link)

@mfurkan

Tüm hazırlıklar 400 Km hız için hazırlanmış.Lastikler,elbiseler, olası durumlar, diğer ayarlar.

Çocuklar kenan abilerini böyle omuzlarda görünce örnek alacaklar ileride yarış motoru alıp o süratlere ulaşmaya çalışacaklar.

• Beğen
Tepkiler: Kuzey Ege
Başarılarının devamı gelir umarım..

• Beğen
Tepkiler: Yusuf G.
@Ersin savaş Şu Useyin Bolt kardeş Türk olsaydı ve o rekoru bizim ülkemizin bayrağını taşıyarak kırsaydı emin ol yine çıkar, Japon malı ayakkabıyla, İngiliz malı formayla koştu derlerdi :koptum::koptum:

Adam gibi mühendis olsaydı da yapsaydı köprüyü bundan iyi rant mı var ?. Japon dediğiniz insan yaptığı iş içine sinmeyince bunu gurur meselesi yapıp intihar ediyor. Adam gibi mekaniker olsaydı yapsaydı motoru. Vergi kaçırmak için 40 takla atan yiyecek içecek firmaları adam olsalardı da Kenan sponsor diye kapı kapı dolaşırken ona yardımcı olsalardı. Kenan'a lafım yok ama bıdı bıdı bıdı...

Geri