Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kenan Sofuoğlu, Osmangazi Köprüsü'nden 400 kilometre hızla geçti

Yav arkadaş biz de sabahtan beri biri yardımcı olur diye gel git başka başlığa bakıyoruz. Meğer herkes buradaymış. Kenan ve yaptıkları beni ilgilendirmiyor da bir zahmet aşağıdaki konu hakkında yardımcı olabilecek biri var mı? Akşama alacam da bisikleti son demler artık bunlar :)

Mesajım aşağıda. bir de değerli görüşlerinizi bu linkteki konu altından veya özelden yazabilirseniz çok sevinirim :) konu linki

"Arkadaşlar giant propel advanced 2 bisikletini almaya cok yakınım ancak 1-2 konu var tam olarak kafamı rahatlatamadığım. Performans arttıkça konforun azalması konusuna katılıyorum. Bir arkadaşım bu modelin ciddi sırt ağrısı yapacağını/yapabileceğini söyledi. Bisikleti alma amacım her saniye performans yapmak değil elbet, hani çıkıp takılmak için de keyifle sürmek istiyorum. Bu bisikletin aerodinamik yapısı ve tasarımı nedeniyle konfordan uzak olduğu söylenebilir mi? Yoksa doğru açılarda kullanıldığında sırtı ve beli korktuğum kadar zorlamaz mı? Tarz olarak benzer model kullanan arkadaşlar tecrübelerini paylaşabilir mi?"

• Beğen
Tepkiler: n500
Scudo
Burada insanlar bu kadar tartışıyorsa Kenan'ın siyasete kendini bulaştırmasındandır. Kimisi siyasi görüşü yüzünden Kenan'ı müthiş bir sporcu 400 yapan kahraman ilan ediyor, kimiside başarılarını çok fazla hafife alıyor.

"mey biter saki kalır.
her renk solar haki kalır.
ilim insanın cehlini alsa da,
hamurunda varsa eşeklik; baki kalır."

Parti kaydımı var anlamdım ki. Bulaşmış olsa da bulaşmış olduğu ideoloji veya parti başka bir ideoloji veya parti olsaydı bu kadar yadırganmaz gömülmezdi kanımca. Öte yandan zeki, çevik ve ahlaklı bir sporcu işte daha ne olsun:)

@Engin ATAL

Öyle değil ya, velev ki puta tapıyorlar birileri.. Size ne? Sizi rahatsız eden ne?

Hoşgörüymüş.. Yesinler hoşgörüyü..

((Tekrar söylüyorum, "kimse inkar etmiyor" diye yorum kovalayacağınıza, açık açık size yöneltilmiş soruya cevap verin, öyle kaçak göçek yazmayın, çok samimiyseniz, doğru düzgün belirtin kimmiş o put, kimin mozolesiymiş o.. Yok uçamayacaksanız, benden size tavsiye, boş beleş atlamayın))

• Beğen
Tepkiler: further178 ve n500
@Fatih T. sana soracak değil insanlar yorum yaparken.
Burası forum ve kuralları var.
Kurallara uyduğun sürece istediğin yorumu yaparsın. Kurallara uymazsan da yöneticiler gereğini yapar.
Sana göre başarılı bana göre değil. İnsanların düşüncelerine saygı duymayı öğrenmeli ve üslubuna dikkat etmeli İNSAN dediğin...

@UtkuSener yorumumu genel olarak yaptım fakat okuduğumda gördüm ki sizin yorumunuz da menfîymiş. Yorumumu şakayla geçiştirmenize teşekkür ederek belirtmek ve örnek vermek isterim ki messi İspanyol bir futbolcu üzerindeki forma da top da İspanyol malı değil bütün başarılı sporcuların ekipmanları ülkeleri menşeili değil demek istediğim. Ama keşke kutuplaşmayıp kenetlenseydik dışarılara karşı köprü türk malı olsaydı motosiklet türk malı olsaydı daha da çok gururlansaydık. Zoruma giden nokta o motosikletin sibop kapağı türkün ürünü olsaydı onu bile desteklemek gerekirken hıh 400.. Japon, İngiliz vs... Denmesi.

@Ersin savaş Parti kaydı olduğunu düşünmüyorum ama sizden daha fazla görüşünü ve desteğini beyan etmiştir motorunun önüne fotoğraf yapıştırmıştır. Bunun tam tersi durumda olan pek çok sporcu sessiz sedasız spor faliyetlerinden dışlanacak duruma kadar gelinmiştir, olaya objektif bakmak gerektiğini düşünüyorum.

@further178 forum kurallarını biliyorum. Mesajım kurallara uygun değilse yöneticiler gereğini yapar. Herkes işine baksın..

Şimdi objektif bakalım da sonuç ne bu adam düzenbaz mı, sporcu değil mi ahlaksız mı, başarılı değil mi?

@Ersin savaş

Objektif olmayan bir adamı biz nasıl objektif değerlendirelim.Sorunun cevabı olarak ; alt liglerin kralıdır kendisi.

Benim gözümde medya ve nüfusları tarafından başarıları fazla abartılan ülkemizi ve bayrağımızı temsil eden başarılı bir sporcudur. Ahlak ve karakterini biz yargılayamayız ama yukarıdaki fatih arkadaşında dediği sözü emir olarak kabul etmezsek, herkes işini yapmalı sporcu siyasete karışmamalı.

sahte kahraman kenan sofuoğlu, federasyonun organizasyona extradan para dökmesiyle istanbulpark'ta düzenlenen moto gp'de yarıştı, sanırım 2 tur yedi. yılını hatırlamıyorum.

edit: sinan sofuoğlu 2006 moto gp 250'de tur yiyen, bodoslama daldım yine

Sporcu ve sanatçı siyasete karışıyor, hatta millet vekili oluyor. Kesimleri incitmeden hareket ederse sıkıntı olmaz.

@Fatih T.

400km ye çıkmayı sağlayan araç modifiye edilmiş kawasaki h2r, kenan sofuoğlu ise gözünü karartıp o sürate çıkan kişi, futbol topu ise basit bir nesne. Futbolda başarılı olmak için üstün mühendislik ürünü olan bir topa ihtiyacınız yok ama 400km hıza çıkmak için kawasaki h2r dediğimiz motorsiklete ihtiyaç var. Gözü kara olan birçok motorsiklet sürücüsü aynı motor ile aynı koşullarda o süratlere çıkabilir ama futbol topunu messi gibi kontrol etmek için başka yetenekler gerekir. Kenan'ın cesaretini görmezden gelmiyorum, alet işler el övünür durumuna eleştiri yapıyorum.
Messi konusunda dip not yazayım kendisi ispanyol değil arjantin vatandaşıdır.

Onlar sporculuğu bıraktıktan sonra karışıyor. Karışanlarda arkasından tüm Türkiyeyi sürüklerken siyasete girdikten sonra sadece o ideolojide olanların gönlünde oluyor sadece onların desteğini alıyor tıpkı kenan gibi. Birde çoğunluğun sempati duyduğu ideolojiden farklı bir ideolojiye bulaşırsa daha farklı bir durum ortaya çıkıyor.

Yeni açılan Osmangazi Köprüsünde bisiklet kullanımına teşvik için bir organizasyon düzenlense güzel olmaz mı?

Geri