Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kendi Çapımızda Yarış Düzenlemek (koşu+bisiklet)

Muhammet Ali Bulut

Daimi Üye
Tepki
157
İsim
MUHAMMET ALİ BULUT
Bisiklet
Sedona
Merhaba
istanbulda 1.5 km koşu+ 3 km bisiklet yarışı şeklinde kendi çapımızda arkadaşlarımızla yaklaşık 20 kişilik bisiklet yarışı düzenlemek istiyoruz. katılımı 50 tl ücretli yapacağız ve bu toplanan para ile de ilk 3 e para ödülü +kupa+ madalya vermeyi düşünüyoruz. bu şekilde devamlı olarak organizasyon yapmak istiyoruz.

SİZCE DAHA FARKLI DAHA DEĞİŞİK NELER YAPABİLİRİZ?
VE BÖYLE BİR ORGANİZASYONDA NE GİBİ SORUNLAR YAŞARIZ NE DERTLER ÇEKERİZ?
KİMSE BİZE BU YAPTIĞIMIZ YARIŞLA İLGİLİ HESAP SORMAYA KALKAR MI?

Scudo
Bencede bıraz kısa olmuş bisiklet parkuru

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
Belediye başkanları , federasyon başkanları daha çok organizasyon düzenlemeli. Bu kişilere ulaşmalı. Güzellik için güzel baskı yapmalıyız

1.5 km koşu ve 3 km bisiklet 😂 her katılana siz 50 tl verseniz katılan olmaz😀
Ayrıca organizasyon için federasyondan ve yapacağınız yol için belediyelerden gerekli izinlerin alınması gerekli.
Ve herşeyden önce biraz daha ciddiye alınacak bişey olmalı. Örneğin 10 km bir yokuş bulup tırmanma yarışı düzenleyebilirsiniz. Bu yarışlara para verecek adamlar rekabete para veriyor. Dolayısı ile deyecek bişey olmalı.

Belediye başkanları , federasyon başkanları daha çok organizasyon düzenlemeli. Bu kişilere ulaşmalı. Güzellik için güzel baskı yapmalıyız

2 kere belediye ile organizasyon yapma kararı aldık madalyalara kadar her şey hazırlandı fakat kaymakamlık izin vermedi. sebep de "kaza olursa sıkıntı olur"
1.5 km koşu ve 3 km bisiklet 😂 her katılana siz 50 tl verseniz katılan olmaz😀
Ayrıca organizasyon için federasyondan ve yapacağınız yol için belediyelerden gerekli izinlerin alınması gerekli.
Ve herşeyden önce biraz daha ciddiye alınacak bişey olmalı. Örneğin 10 km bir yokuş bulup tırmanma yarışı düzenleyebilirsiniz. Bu yarışlara para verecek adamlar rekabete para veriyor. Dolayısı ile deyecek bişey olmalı.
aramızda çok profesyonel kişiler yok emin olun o 10 dk lık yarış bile bir çoğumuza fazla bile gelir gibi geliyor bana :)
Bencede bıraz kısa olmuş bisiklet parkuru
evet kısa ama burda amaç biraz daha eğlenmek ve birbirimizi gaza getirmek
aramızda daha önce bi yarışa katılan da yok zaten :) maksat biraz eğlence

aramızda daha önce bi yarışa katılan da yok zaten
Yarışmamış kişilerin düzenlediği yarış, film izlemeden film yapmak gibi "haddini aşan" bir hareket olacaktır diye düşünüyorum. Tamamen iyi niyetli olduğunuzu düşünüyorum ama aceleci davranıp "hamdım" demeden "piştim" demek katılacak insanlar için saygısızlık olacaktır :harika:

Yarışmamış kişilerin düzenlediği yarış, film izlemeden film yapmak gibi "haddini aşan" bir hareket olacaktır diye düşünüyorum. Tamamen iyi niyetli olduğunuzu düşünüyorum ama aceleci davranıp "hamdım" demeden "piştim" demek katılacak insanlar için saygısızlık olacaktır :harika:
eyvallah :) iyi niyetli olarak yapıyoruz tamamen. zaten şimdi değil min 2 ay sonra anca yasaklar kalkar da rahata erersek... ama şimdiden araştırma yapıyorum...
kendim downhill kullanıcısıyım downolympos yarışlarına sadece katıldım. ama tabi şuanki olayımız biraz farklı :)

Yarışın iyi niyetlisi olmaz. Özellikle kalabalık yarışlarda adamın gidonu bile eline , kıçına başına temas eder peletonun içinde. Toplu sürüş kurallarını bilmiyor acemiler ve kazalar oluyor.
Çok tehlikeli. O yüzen yarışlarsa hep önde başlamaya özen gösterilir

Yarışın iyi niyetlisi olmaz. Özellikle kalabalık yarışlarda adamın gidonu bile eline , kıçına başına temas eder peletonun içinde. Toplu sürüş kurallarını bilmiyor acemiler ve kazalar oluyor.
Çok tehlikeli. O yüzen yarışlarsa hep önde başlamaya özen gösterilir
bu sıkıntıyı bizde düşüündük
yarış toplu çıkış olarak değilde aralıklı çıkışlar la zamana karşı yarış olarak düşündük
yani 1 er dakka aralıklarla süre tutularak çıkılacak

anladigim kadariyla siz , kendi var olan grubunuz icinde boyle bir aksiyon yapmak istiyorsunuz .
bence , katilim parasi alip , ilk 3'e para odulu yada kupa vermek yerine , katilim ucretini Cocuk Esirgeme Kurumu , Egitim Gonulluleri Vakfi vs turu kuruluslara yardim yapilmasini saglasaniz cok daha guzel olur. ayrica , 3 km bisiklet surmek cok tercih edilebilir degil. kosu ve surus degerlerini degistirmeniz daha ilgi cekici olur.

2018 de Balıkesir'de Melih IŞIKÇI abimiz Nayl10 Duatlon yarışı düzenledi. Trafiğin normal aktığı bir yolda hiç bir ek güvenlik önlemi alınmadan yapıldı. Sanırım 4 km koşu+25 km Bisiklet +2 Km koşu şeklindeydi. Katılım bedeli 20-30 TL civarındaydı oda hatıra tişörtü ve madalyası isteyenler için geçerliydi. Benim hayatım boyunca katıldığım ilk yarıştı. Çok eğlenmiştim. Yarış sonrası indirimli bir yerde birlikte kahvaltı yapıldı.

1.jpg3.jpg4.jpg7.jpg8.jpg9.jpg

2018 de Balıkesir'de Melih IŞIKÇI abimiz Nayl10 Duatlon yarışı düzenledi. Trafiğin normal aktığı bir yolda hiç bir ek güvenlik önlemi alınmadan yapıldı. Sanırım 4 km koşu+25 km Bisiklet +2 Km koşu şeklindeydi. Katılım bedeli 20-30 TL civarındaydı oda hatıra tişörtü ve madalyası isteyenler için geçerliydi. Benim hayatım boyunca katıldığım ilk yarıştı. Çok eğlenmiştim. Yarış sonrası indirimli bir yerde birlikte kahvaltı yapıldı.

254299 dosyayı görüntüle254300 dosyayı görüntüle254301 dosyayı görüntüle254302 dosyayı görüntüle254303 dosyayı görüntüle254304 dosyayı görüntüle
çok iyyimiş :)
bizde böyle bi şey yapmak istiyoruz gibi gibi :)

selamlar, organizasyon yapma şartlarını bilmiyorum ama ben herhangi bir yarışa katılacak olsam sizin yarış parkurundan daha fazla ısınma yaparım. onu gözden geçirin bence.

Aslında hibrid veya şehir-tur bisikleti olarak tabir edilen cinste bisiklet kullananlar için yarış düzenlense veya bu tip bisiklet kullananlar olarak aramızda yarış düzenlesek eğlenceli olabilirdi. Dağ bisikleti için ve yol bisikleti için yarış organizasyonları var ama her ne kadar ana kullanım amacı sportif kullanım olmasa da hibrid bisikletlerin girebileceği tamamen eğlence amaçlı amatör yarışmalar olabilir.

Valilik izni olmadan yapmayın derim. Kimsenin sorumluluğunu almaya gerek yok. Allah korusun birine bişey olsa büyük sıkıntı.

Valla pandemiden dışarı kafamızı çıkartamıyoruz. İşten eve, Evden işe bu durumda yarış düzenleme fikri ne bileyim. Ablam filasyon ekibinde yanarım yanarım onun emeklerine yanarım. Çoluğundan çocuğundan ayrı kalmasına yanarım yani.

2 kere belediye ile organizasyon yapma kararı aldık madalyalara kadar her şey hazırlandı fakat kaymakamlık izin vermedi. sebep de "kaza olursa sıkıntı olur"

aramızda çok profesyonel kişiler yok emin olun o 10 dk lık yarış bile bir çoğumuza fazla bile gelir gibi geliyor bana :)

evet kısa ama burda amaç biraz daha eğlenmek ve birbirimizi gaza getirmek
aramızda daha önce bi yarışa katılan da yok zaten :) maksat biraz eğlence
Kaymakama (lanetlik yapıyor), organizasyon olmadığında kaza olmuyor mu ? Bu sefer ambulans vs hazır olacak. Dünya çapında nice kazalar oldu. Hiç sevmiyorum bu tip düşünceleri.

İllegal yarışmaktan başka bir çarw yok.

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ali Bulut
Geri