Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kendi Çektiğim Dizi "Evliya Çelebi" (amatör)

Scudo
Hocam yanına yolluk olarak bi garmin ile biraz über bar vereydin Çelebinin.Strava ve surly kullanılırsa fantastik birşey olur bu dizi.Yeraltında fırtınalar koparır.

Rüya yorumcusu Abdullah Dede bölümü tekrar çekilmesi gerekliymiş;
- text e daha hakim olunmalıydı,
- 2:30" civarı kameranın kadrajı aşağılara iniyor, başın bir kısmı kopup gidiyor,
- Arkadan öksürük sesleri geliyor...

Amatör değil pro amatör olmuş. Lütfen yazdıklarımı 'yapıcı eleştiri' olarak algılayın. Bir dahaki projenizde daha özgün eserler sizden bekliyoruz...
Emeğinize sağlık.

Ek olarak; yaşınızı bilmiyorum ama dizideki akranınız ise, gayet yeterli bir dizi olmuş. Tebrikler. :harika:

Hocam text falan yoktu.O arkadan gelen öksürük babamın sesi.Sonuçta evde çektim bunu.Son olarak dizideki oynayan kişi de benim.Hem kamerayı ayarla hem oyna ,tek başıma bu kadar oldu.Yorumunuz için teşekkürler.

@aycan turan
Teşekkürler. 2. ve 3. Bölüm hazır durumda şu an.Yakın bir zamanda koyucam inşallah.

@evrenozbilen
Hocam text falan yoktu.O arkadan gelen öksürük babamın sesi.Sonuçta evde çektim bunu.Son olarak dizideki oynayan kişi de benim.Hem kamerayı ayarla hem oyna ,tek başıma bu kadar oldu.Yorumunuz için teşekkürler.

Hem kendin çek, hem kendin oyna. Yukarıda yazdıklarım devede kulak kalıyor. Gayet yeterli bence. Daha iyisi için kameranın arkasına babanı veya arkadaşını geçirerek daha iyi işlere imza atabileceğine inanıyorum. [emoji6]

• Beğen
Tepkiler: İsa Yavaş
eline sağlık

Devamı gelmedi bu dizinin.İlk bölümün ardından yayından kaldırıldı herhalde.

• Beğen
Tepkiler: CandanC
ikinci gelmeden ben de araya giriyim bari :)

kendinizin çekip kendinizin oynaması bir bahane olamaz bence... yukarıda arkadaşların söylediği her şeye katılıyorum, garmin eklemek dahil :)
madem text yok, o zaman 2. bölümde olsun lütfen... iyi ezberlenilmiş olarak ;)

bir ufak öneri de benden gelsin.. beyaz bıyıklar, pamuk güzel olmuş, ama baştan savılmış gibi, daha düzgün hazırlayabilirdiniz. ayrıca bıyıkları o kadar beyaz olan birinin kaşları ve saçları da beyaz olur, öyle değil mi? bu tip ayrıntılara dikkat ederseniz, seyreden için de daha keyifli olacağına inanıyorum :)

oyunculuğu beğendim :)

ikinciyi bekliyoruz bakalım :)

@Kürşat Tanır
Geçen yaz çektim bunu. 3. Bölüm çektik. Hepsi internette var. Burqya yüklemedim.

@CandanC
Kendim zevk için çektim. Onlara dikkat etmedim. Zaten 2 ve 3. Bölüm çekileli yaklaşık 1 buçuk sene oldu.Ama özellikle 3. Bölüm güzel :)

Geri