Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kendi topladığım bisiklet

Güzel bisiklet, hayırlı olsun, emeğine sağlık. renk olayıysa tartışılmaz, hepimiz biliyoruz, ama renklerin dağılımı değişik bi görüntüye sebep olmuş bence, bazı arkadaşlar ne demek istediğimi anlamıştır umarım. yani tam kadronun bağlantı yerlerinde rengin değişimi sanki biraz tuhaf kaçmış

• Beğen
Tepkiler: Erol GÜLER
Scudo
Seleniz çok güzel.Benimde kullandığım bir sele.San marco.Harikadır.Acaba sıfır mı buldunuz 2.el mi aldınız?

• Beğen
Güzel bisiklet boyası biraz garibime gitti alışık değilim böyle renklere. :)

• Beğen
Güzel donanımlar.Belli ki çok emek harcanmış...Yorumları da okudum ve ortak nokta da birleşen yoruma ben de katılıyorum tek bir renk olursa daha hoş olur bisiklet.Tabi ki tercih size ait...Hayırlı olsun.Güle güle kullanın...

• Beğen
açıkçası ben renk kombinasyonunu beğendim değişik olmuş ilgi çekiçi sıradan değil marjinal bir makina ortaya çıkmış tebrik ederim

• Beğen
güzel bisiklet olmuş :) kadroyu sizmi boyadınız ?

• Beğen
Emek harcanan şey güzel olmaz mı? el emeği alın teri sonuçta. Ellerinize sağlık renk uyumu bisiklete güzel bir hava katmış iyi günlerde bol pedallamalar

• Beğen
Beğensek de beğenmesek de bir emek var, en azından değişik bir görsellik.

• Beğen
Bence renkler ve zevkler tartışılmaz, renk uyumunuzu beğendim;) Güle güle kullanın:)

• Beğen
@M.Burak KARADAĞ

Seleyi 2. el olarak aldım ama sıfıra yakın ve nerdeyse kullanılmamış olduğunu söylemişti satın aldığım arkadaş.

• Beğen
Tepkiler: M.Burak KARADAĞ
@Barış Karapınar

Kadroyu önce kendim boyasam diye düşündüm ama sonradan sanayide oto boyacısına yaptırdım.

allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin erol kardeşim.emeğin çok biliyorum. tek renk bisikletler çok bölesi yok ilgi çekici. emeğine sağlık....

• Beğen
@ERTAN ÖZ

Teşekkür ederim Ertan abi, Hepimize inşallah. Sizleri çok beklettim katılana kadar ama sonunda bitti... :cool:

Geri