Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

kendı wideolarım...

Scudo
güzell :) bravo Berkin ben o bmxlerin üztünden atladığını hiç görmemiştim :)

helal olsun güzel videolar,düşük hızda 3 bmxten atlamak güzel iş.bunny haricindeki hareketlerini de bekliyoruz

flat yabmıyorum street yabıyorum normal bı street wıdeomu en yakın zamanda gonderırrım arkadaslar...

@özgüç

bi de aynı güzellikte yakalasa karşıdaki :)

güzel videolar..çalışmaya devam ;)

seko123 tebrikler çok güzel hareketler tebrik ediyorum... devamını bekliyoruz ama unutma bu kadarı yetmez bize:D

kardesım bıraz bunny hop da sorun var gıbı arkayı fazla yukarı cekmıyorsun
ve arkayla ınış yuapıyorsun bmxde ınısler cıft tekerın uzerıne yapılır cok sakat arka teker uzerıne ınmek bmx lerın frenlerı her zman cıın kotudur ne kadar ust model frenın olsa duz ınmeye bak basarılar.
eger yolun duserse gel bekelrız caddebostan tayfası:d

slm abi ii akşamlar ben g.antepten mustafa ben bmx alex jant arıyorum da 2.el veya sıfır olcak nerden bulurum abi yardım cı ol by_kriz@hotmail.com ulaşabilirsin

Beni patlak lastiğimle başbaşa bırakmıyıp, güzel bir kaç hareket ve sohbetiyle tamiratımı bekleyen Berkin'in Flatlandde de yetenekli olduğunu ben gördüm :)
Güzel videolar devamını dilerim...

@mirraco

ya benım bmxım yoq bılmıyorum ama yere ınıslerde yere deyen ılk arkateker olursa daha kontrollu olmazmı kı ama ıkı teker ustune yuksek bıyerden ınılınce den ge bozulur ve cok sert olur gıbıme gelıo.Birkac videodada gordum yuksekden ınıs yaparken arka teker ustune ınıyorlar.Arka teker ustune ınıyorlarderken yerde on teker havada gıdıyolar demek ıstemıyorum yanı yere ılk arka teker gelıo yanı solemek ıstedıgımı anlamıssınzdır.

Tşekkürler

qucık tıme playermı ole bı program olması lazım pcn de programın adını tam bılmıyorum bılen arkadaslar varsa yazarsa arkadasımız ıcın ıyı olcaktır

Geri