Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kendime uygun bir bisiklet için fikirleniriz

Tepki
5
Arkadaşlar 188 boyum var kendime uygun bir bisiklet modeli ve markası rica ediyorum.İstanbulda yaşıyorum dolayısı ile heryer tepe düzlük çok az Bisan markasının strike modelini beğendim ben 26" 18 vites siz ne düşünürsünüz?

İlginiz için teşekkürler

Scudo
Bu bisiklet size küçük gelebilir 18 inç bisiklet almanız lazım

Çift amörtisörlü bisikletlerden uzak durmanı tavsiye ediyorum

@tunahan beyhan

anlamadım tunahan bey 26 inç jant var bisikllete neyin 18 inç olması lazım ?

26'' bisikletin olduğunu sanmıyorum. 1.88 boyunuz varsa 18'' veya 19'' en uygunudur. eğer uzun süre süreceğim diyorsanız çift amartisör önermem. herkese sorabilirsiniz kimse size önermeyecektir.niye diye sormuşsunuz.çift amartisörler sizin daha çok enerji harcayarak az yol almanızı sağlar. ama önden amartisörlü bir bisiklet alırsanız hem uzun ömürlü bir bisikletiniz olur hem de az enerji harcarsınız.Teşekkürler

18" denilen bisikletin, 26" ise tekerleğin boyutudur..

Boyunuza uygun kadro bulmak rahatsızlık vermemesi (sağlık sorunları çıkarmaması) açısından önemlidir..
Ulaş beyin bu konu ile ilgili bir yazısı var,
Bir fikir edinmenizi sağlar
https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=80109

hepinize ilgiliniz için çok teşekkür ederim yorumlarınız doğrutusunda uygun bir bisiklet seçeceğim bir sorum daha olucak kaliteli malzeme ve satış sonrası destekte sorun çıkartmayacak bisiklet markalarını söyler misiniz.

@Recep BADEM

Bilinen markalar alırsanız sorun yaşamazsınız..
Çok kaliteli şeyler arıyorsanız Trek, Cannondale, Scott gibi dünyaca ünlü markaları tercih edebilirsiniz. Tabi kalitesi arttıkça fiyatta da artmalar olacaktır.

Ama Türk markaları da yabana atmamak lazım,
Bir süre Kron kullandım ve teknik destek olarak hiç sıkıntı yaşamadım..
Sedona da okuduğum yorumlara göre herhangi bir sıkıntı yaratmıyor.
Geotech için de Delta Bisiklet tarafından satıldığı için sıkıntı yaşamazsınız..
Salcano konusunda iyi ve kötü yorumlar okuduğum ve kullanmadığım için yorum yapamam..

Sirkeci'ye gider biraz dolaşırsanız zaten oradaki bisiklet dükkanları size yardımcı olacaktır yeterince..

Geri