Scudo Sports

kendinden reflektörlü rubena lastikler!!!

Scudo
Ahmet hocam, Rubena V66 model 26 1,75 den kız arkadasıma alacaktık sonradan vazgectik slick lastikten, ama bulmustuk. Görebileceginiz baglantı ve iletisim bilgilerini özel mesaj olarak yolladım, bir değerlendirin isterseniz..

not:bahsettigim lastikleri kendim şahsen gördüm ve güzeldi, yarı yol yarı arazi modelini ben halen kullanmaktayım..

• Beğen
Tepkiler: ahmett.01
@canturk

özelden mesaj yolladım, ama database hatası veirp duruyor site bu aksam, o yüzden umarım ulaşmıstır diyorum..

yanlıs anlasılma olmasın diye diğer arkadaşlara da ileteyim; baska bir forumda da ilanı olan, bir süre önce almaya niyetlendigim slick rubena'lar vardı, arkadasın elinde birden fazla set varmıs, memnun oldugum icin yönlendirme yapıyorum Burak arkadaşımıza.. satıcı ben degilim ama bir nevi kefilim :)

bahsettigim baglantı şu; (link)

yokmu başka fikri olan veya bu lastikten kullanan...
nerden temin edebilirim bu lastikleri??

sahibinden.com da buldum bi tane onu alacam galiba.alır almaz denicem bu lastikleri.2.10 arazi lastiğine göre ne kadar farkedecek çok merak ediyorum.

@ahmett.01

aman virajlarda ve keskin manevralarda/dönüşlerde dikkat edin.. 2.00+ arazi lastiginden sonra virajlarda dışa dogru atmasına ya da keskin dönüsleri biraz daha yumusatmasına alısılıyor alısılmasına da, ilk birkaç seferinde (özellikle yüksek hızda yapılan dönüşlerde/virajlarda) bisiklet altınızdan kayıyor gibi hissediyorsunuz.. =) şimdiden hayırlı olsun..

• Beğen
ben sahibinden.com dan aldım.2-3 aydır kullanıyorum.performansından gayet memnunum.üstelik daha hiç patlamadı.kısaca tavsiye ederim.ama merak ediyorum,bu lastiklerin 2.00 yok mu.(asfalt için)

@GiciK eRay ADALI

cok tesekkurler eray.. : )

agustosta(malum ogrenci butcesi..) bende sahibinden.com`dan almayi dusunuyorum, izmirde hangi bisikletcide olabildigini bulabilirsem,arar ordanda alabilirim..

tur icin iyi bir lastik sanirim, hem schwalbeden sadece 30 gram daha fazla agirligi var internetteki rakamlara gore, tercih edilebilir bir lastik marathon`un pahaliligina nazaran..

aslında kolum kırık olmasa size bu lastikten temin ederdim ama bizim bisikletçide 10 adet 26x1.90 vardı 4 gün öncesine kadar cobra reflektörlü aps özellikli genede bir sorarım elinde kalmışmı kalmamışmı

@Canturk Sabaner

izmirde sundu bisikletten aldım 2 gün önce 26x1.90 cobra tanesi 15 lira ama 1.75 lik yok bilginize.

• Beğen
@Tarık Kalkan

Bende tam şu lastikleri arıyorum. E-bisikletin bir ilanı vardı fakat eski tarihli ve kilitlenmişti. Bu lastikleri bir türlü bulamıyorum. Acaba rica etsem tam olarak marka-model- ve genişlik ölçülerini paylaşabilir misiniz?

• Beğen
(link)

Ben de bunu kullanıyorum. Güngörler bisikletten aldım Ankara-Balgat'ta

Geri