Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

keske burdada bole yer olsa

Kahvelerde atlara daha çok para harcanıyo bisiklet üstünde bole bi ganyan gibi bi şey oynansa bırakın bi yeri elli yere parkur yaparlar:boese157: :boese157:

Haksızmıyım???

Ülkemizin zenginleri (çoğunluğu) sadece menfeatini düşünüyor....

Scudo
bu videoları ve parkurları görünce yerimde duramıyorum adrelanin ama bizim yapıcagımız sey degıl bunlar

@dagci

yapamayız diye bi şey yokki çalışınca her şey oluyor....

İlk televizyon tasarımın yapan bi Türk...:cool:
Hayalet uçağın kaplamasını tasarlayanda Türk...:cool:
Bakterilerin varlığınıda bulan Türk...:cool:

Bunlar olabiliyosa onlarda olur ;)

AAAh ah. Ama içimden bir ses Ben ölmeden türkiyede bir parkur kurulacak diyo... Haritasına bakmak bile zevk veriyo insana...

O park bir günde yapılmadı. Adamlar bizden çok ilerideler. Zamanında onların da parkı yoktu. Bindiler, bindiler, bindiler, sektör süper gelişti.. Artık var parkları. Bizde de olur, ha 10 yıl içinde olmaz belki, ama bir gün mutlaka olacak eminim.

O zamana kadar napıyoruz? Kendi parkurumuzu kendimiz yapıyoruz! :)

slmlar walla ben youtube dan ızlıyom ızlıyom kendımı gaza getırıyom yola cıkdıkmı foss cunku burda oyle yerler olcak hea walla kadro kırılana kadar orda tepınırım

arkadaşlar boyle bır pist olsa 1bunde kacpara harcaya bilirsiniz.ben bursa da oturmama ragmen hafta sonları kayak icin tum haftalıgımı harcıyordum.eger uludagdan inmeyi duşunen arkadaşlar olursa yardımcı almaya calışırım.ama teleferik fiatları. bisikletle alıyorlarmı ogrenmemlazım saygılar

Geri