YAbzoTauf
Üye
- Tepki
- 40
- İsim
- Fuat Ozbay
- Başlangıç
- 2010—11
- Bisiklet
- Ghost
- Bisiklet türü
- Dağ bisikleti
Büyük İhtimal ile SR suntour Var diye Hatırlıyorum Eğer Performans aramıyor iseniz bütçeniz de Dar ise Havalılar gibi Ayar (Sertlik için) Yayını varsa Elestomer Sertliği ile oynanabilir Gidondan Kitleme Direk Arazide (Bilinmeyen özellikle) İşe yaramakta Benim Kendi Bisikletimi Rockshox Recon Silver Tk dan RST First RL Air Yükseltme Sebebim de Aynı sebeptendi şimdi üzerinde Kitleme kolu bile olmadan Kullanmaktayım Yayı yada Havasi İdeal ise Ya sadece kitli yada Açık kullanabilirsiniz (Kitli iken de Aslında Biraz Travel yine vardır hiç yoksa Titreşim emer)
HLO maşa Yük altında Kitlenme Duymadım Fakat Magura 2016 yılında Elektronik maşasında Rampa Görünce Kendini kitlerdi Fakat onu da şarz etmeyi unutunca Sıkıntı çok oluyor . Onun için Havalı maşalara Takılan Qlaps diye bir cihaz var Bu Otomatik olarak basıncı ayarlamaktadır.
HLO maşa Yük altında Kitlenme Duymadım Fakat Magura 2016 yılında Elektronik maşasında Rampa Görünce Kendini kitlerdi Fakat onu da şarz etmeyi unutunca Sıkıntı çok oluyor . Onun için Havalı maşalara Takılan Qlaps diye bir cihaz var Bu Otomatik olarak basıncı ayarlamaktadır.