Scudo Sports

Kilitli Pedal Test Gezisi...

@dogaci24

Serkan harika olan Olympus C-310 değil sensin. Senin yaratıcılık gücün ve elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirişin. Özellikle güneşin en etkili olduğu saatlerdeki karelerini çok başarılı buluyorum.
Unutmadan yeni pedallarına güle güle bas :)
Sevgiler...
bülent YILDIRIM

• Beğen
Tepkiler: Serkan Taşdelen
Scudo
serkancıgım merhaba,
spd lerin hayırlı olsun güle güle kullan ,ama spd lerden once o kadar güzel anlatmıssınki gezini ve her kareyi gercekten fotograflara bakarken kendımı o kuru ve sıcak havanın icinde hissettim ayaklarına saglık iyi yol yapmıssın ama iyiki boyle bir yuregin var ve bu kadar yasattırabılıyorsun tesekkurler,saglıcakla ve bol pedallı gunler dılerım

• Beğen
Serkan'cım merhaba

SPD lerini güle güle kullan . Ben birkaç gündür, foruma bakacak vaktim olmadığından, tüm yazıları sonra görüyorum. Şimdid e tesadüf gördüm.

Forumdan ayrı kalınca konuları yakalamak çok zor oluyor. İnşallah bir daha bu kadar ayrı kalmam.

Hani öyle anlatmışsınki inan insanı imrendiriyorsun. Bisikletim tek kişi olsa inan bende alırım.

Gezinde güzel geçmiş. Bizle paylaştığın için çok teşekkürler.

Sana iyi, neşeli, bol spd pedallı geziler dilerim. Hoşçakal.

• Beğen
pedal ve ayakkabıların hayırlı olsun, güle güle kullan ;)
pedallar hazır bide yeni bisiklet gelirse seni kimse tutamaz gibi geliyor :D

• Beğen
@bulentesk
Çok teşekkür ederim Bülent Abi. Fotoğraflarımı ve gezilerimi beğenmeniz beni çok mutlu ediyor ve bir o kadarda gaza getiriyor.:D Amatör olarak fotoğrafla ilgilendiğimi sanırım daha önce söylemiştim. Elimden geldiği kadar çekiyorum.

Sevgiler...

@hdeveci
Çok teşekkür ederim abi. Hava gerçekten aşırı derecede sıcak. Şu an bile oturduğum yerde sırılsıklam oluyorum. Yolda giderken hep ağaç gölgelerinin altından gitmeye çalıştım. Sıcaktan biraz olsun kurtulabilmek için. Ama sıcakta olsa Kilitli pedalları denememe değdi gezi. :D

Sevgiler...

• Beğen
Tepkiler: hdeveci
Serkan spd lerin hayırlı olsun.Sıra artık bisiklete geldi....

Bu arada önemli olan fotoğraf makinası değil,objektifin arkasındaki gözdür.

Mesut beye(ironman) katılıyorum.Test olayının özellikle bisikletle yeni tanışanlar için faydalı olacağını düşünüyorum.En azından fikir anlamında bir çok forum üyesinin kafasında yer edeceğini ve bisikletleri ile yapacakları testleri biz üyelerle paylaşacaklarını umut ediyorum.Pedalın hayırlı olsun.Kazasız belasız kullanman dileğiyle.

• Beğen
Merhabalar;
Forumda 3. günüm; had safhada bağımlılık yapıyor, sizin yüzünüzden bugün okulu astım,davacıyım:D.
Bugün de şu gezi-tur sayfalarına bir bakayım dedim. Nereyi açsam "dogaci24" ve "Erzincan" . Baygınlık geldi yaa artık Erzincan'dan ve dogaci24'ten.:boese157:
Şaka bir yana arkadaşım Serkan, senin gibi bir insan tanıdığımdan dolayı kendimi şanslı hissediyorum. Gerçekten de her ilde senin gibi bir insan olsa iç turizm patlaması yaşanır herhalde ülkede:). Ben Erzincan'ı sert iklimli, dağlık, pek öyle gezilecek yeri olmayan bir yer sanırdım. Feci yanılmışım.
Bak şimdi aklıma ne geldi: Erzincan Belediyesi seni neden keşfetmiyor ve sana maaş bağlamıyor? Senden daha iyisini mi bulacaklar tanıtım için?
Yakında benimde gerçek bir bisikletim olacak ve inşallah Eskişehir ve çevresi de benden sorulacak:eek: (Tabi Eskişehirli arkadaşların hakkını yemek olmaz, inşallah ben de onlara katılırım ileride.)
Bu arada çektiğin fotoğraflar da çok kaliteli, insana oradaymış hissi veriyor gerçekten.
Son olarak pedalların hayırlı olsun, inşallah daha verimli gezilere vesile olur...

• Beğen
@nisan baklası
Ender Abi şu sıralar bene vakit sıkıntısı yaşıyorum.
Çok teşekkür ederim dilekleriniz için. Forumdan ayrı kalmak gerçekten zor. Onun için her boş vaktimde forumdayım.
İnşallah tek bisiklete geçersiniz ve Kilitli Pedal alırsınız. Gerçekten harika...

Sevgiler...

• Beğen
Tepkiler: Ender Alıcıoğlu
@Tuğrul

Çok teşekkür ederim şefim. Bisikletide inşallah alıcaz. Ramak kaldı.

Fotoğraf konusunda çok haklısınız. Herkes basar deklanşöre. Önemli olan o anı ve o kadrajı yakalamaktır. Bunu ben yapıyorum manasında söylemiyorum. Elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum.

Fotoğrafta çok güzel bir hobidir. Herkese tavsiye ediyorum. Alın makinenizi ve önünüze ne gelirse çekin. Bakın ne kadar güzel kareler çıkacak.

Sevgiler...

istanbula geldiğinde haberimiz olsun soyle hep beraber bir sarıyer turu yapalım

@gudumen
Çok teşekkür ederim zaman ayırıp okuduğunuz için. Ama asla derslerinizden geri kalmanızı istemem. Ben Erzincan'lıyım ve Erzincan'da yaşıyorum. Ama inanın Hakkari'de yaşasaydım oralarıda böyle gezer ve sizlere yaşatırdım. Türkiye'mizin her yeri çok güzel. Önemli olan bakmasını bilmek. Boş boş bakmamak.
Erzincan'ım benim dört tarafı dağlık ortası bağlık bir şehir.:D :D Üzüm bağları ilede ünlüdür. Üzüm zamanı üzüm bağlarındada gezdiririm sizleri.:D Öyle bildiğiniz gibi kuru ve gezilecek yeri olmayan bir yer değil.
Belediye konusuna gelince; bu ülkede böyle şeylerin yeri yok. Tanıtıpta ne yapacaksın diye bir kavram var. Onun için bu konuda beni belediyeden içeri bile almazlar. Onların aklı başka yerlerde. Nasıl etsemde daha fazla para kazansam gibi. Bana diyecekleri tek söz; Git kardeş başka işin gücün yokmu? Neyse konuşupta canımızı sıkmaya değmez.
Tekrar tekrar herşey için teşekkür ediyorum...

Sevgiler...

• Beğen
Tepkiler: Erhan Can
Çok teşekkür ederim zaman ayırıp okuduğunuz için. Ama asla derslerinizden geri kalmanızı istemem. Ben Erzincan'lıyım ve Erzincan'da yaşıyorum. Ama inanın Hakkari'de yaşasaydım oralarıda böyle gezer ve sizlere yaşatırdım. Türkiye'mizin her yeri çok güzel. Önemli olan bakmasını bilmek. Boş boş bakmamak.
Erzincan'ım benim dört tarafı dağlık ortası bağlık bir şehir. Üzüm bağları ilede ünlüdür. Üzüm zamanı üzüm bağlarındada gezdiririm sizleri. Öyle bildiğiniz gibi kuru ve gezilecek yeri olmayan bir yer değil.
Belediye konusuna gelince; bu ülkede böyle şeylerin yeri yok. Tanıtıpta ne yapacaksın diye bir kavram var. Onun için bu konuda beni belediyeden içeri bile almazlar. Onların aklı başka yerlerde. Nasıl etsemde daha fazla para kazansam gibi. Bana diyecekleri tek söz; Git kardeş başka işin gücün yokmu? Neyse konuşupta canımızı sıkmaya değmez.
Tekrar tekrar herşey için teşekkür ediyorum...

Sevgiler...

Tekrar merhaba Serkan;
Öncelikle ben de 10 sene Kayseri'de kaldım ve bağ kültürünü çok iyi bilirim. İnsan duymadığı yere tabiki rağbet etmez. Örneğin bir Manavgat Şelalesini ya da Kapadokya'yı ya da Efes Antik Kenti'ni bilmeyen kişi sayısı çok azdır. Ama ben şahsen Erzincan hakkında çok sınırlı bilgiye sahiptim, senin yazın sayesinde Bayırbağ diye bir yeri öğrendim hatta logosunu sahip olduğu şelalerden aldığını öğrendim, Kılıçkaya köyünü tanıdım hatta havuzunda yüzmüş gibi oldum:) Hatta fırat Nehri'nin Erzincan'a kadar gediğini bile bilmiyordum. Artık daha dolu biri olduğumu hissediyorum senin sayende.
Belediye konusu aslında bir şakaydı. Şimdi okuldan geldim(bu arada elimden geldiğince okula bisikletle gitmeye çalışıyorum.) Okuldan çıkarken suluğumu doldurmayı unutmuşum, hemen hemen 400 m. lik bir rampa var gelirken. Çıkarken tıkandım, bir baktım karşıda büfe var. Büfenin yanında da 40-50 yaşlarında bir abi, suyumu aldım, haliyle bir dikişte bitirdim. Abi "yavaş iç boğulacaksın" dedi. Ben de "Abi daha 5 km. yolum var" deyip bir şişe daha aldım. "Olum manyak mısın senin araban falan yok mu?" dedi. Yani senin Belediye örneği oldu benimki de.
Daha çok yol katetmemiz lazım...:D

• Beğen
evet yazın gerçekten güzel resimlerinde oyle..tebrikler ii bi gezi olmuş...

Serkan, yeni pedal ve ayakkabıların hayırlı olsun. Eminimki yeni bisikletinde, daha da performans kazanacağın, hoş günlerde kullanacaksın bunları.

Fazla hızlı sürme, bazen SPD ile kaptırıyorsun ve durmak istemiyorsun :D

• Beğen
Geri