Çok teşekkür ederim zaman ayırıp okuduğunuz için. Ama asla derslerinizden geri kalmanızı istemem. Ben Erzincan'lıyım ve Erzincan'da yaşıyorum. Ama inanın Hakkari'de yaşasaydım oralarıda böyle gezer ve sizlere yaşatırdım. Türkiye'mizin her yeri çok güzel. Önemli olan bakmasını bilmek. Boş boş bakmamak.
Erzincan'ım benim dört tarafı dağlık ortası bağlık bir şehir. Üzüm bağları ilede ünlüdür. Üzüm zamanı üzüm bağlarındada gezdiririm sizleri. Öyle bildiğiniz gibi kuru ve gezilecek yeri olmayan bir yer değil.
Belediye konusuna gelince; bu ülkede böyle şeylerin yeri yok. Tanıtıpta ne yapacaksın diye bir kavram var. Onun için bu konuda beni belediyeden içeri bile almazlar. Onların aklı başka yerlerde. Nasıl etsemde daha fazla para kazansam gibi. Bana diyecekleri tek söz; Git kardeş başka işin gücün yokmu? Neyse konuşupta canımızı sıkmaya değmez.
Tekrar tekrar herşey için teşekkür ediyorum...
Sevgiler...
Tekrar merhaba Serkan;
Öncelikle ben de 10 sene Kayseri'de kaldım ve bağ kültürünü çok iyi bilirim. İnsan duymadığı yere tabiki rağbet etmez. Örneğin bir Manavgat Şelalesini ya da Kapadokya'yı ya da Efes Antik Kenti'ni bilmeyen kişi sayısı çok azdır. Ama ben şahsen Erzincan hakkında çok sınırlı bilgiye sahiptim, senin yazın sayesinde Bayırbağ diye bir yeri öğrendim hatta logosunu sahip olduğu şelalerden aldığını öğrendim, Kılıçkaya köyünü tanıdım hatta havuzunda yüzmüş gibi oldum

Hatta fırat Nehri'nin Erzincan'a kadar gediğini bile bilmiyordum. Artık daha dolu biri olduğumu hissediyorum senin sayende.
Belediye konusu aslında bir şakaydı. Şimdi okuldan geldim(bu arada elimden geldiğince okula bisikletle gitmeye çalışıyorum.) Okuldan çıkarken suluğumu doldurmayı unutmuşum, hemen hemen 400 m. lik bir rampa var gelirken. Çıkarken tıkandım, bir baktım karşıda büfe var. Büfenin yanında da 40-50 yaşlarında bir abi, suyumu aldım, haliyle bir dikişte bitirdim. Abi "yavaş iç boğulacaksın" dedi. Ben de "Abi daha 5 km. yolum var" deyip bir şişe daha aldım. "Olum manyak mısın senin araban falan yok mu?" dedi. Yani senin Belediye örneği oldu benimki de.
Daha çok yol katetmemiz lazım...