TCselly
Üye
- Tepki
- 17
- İsim
- Selçuk
- Başlangıç
- 1975—76
- Bisiklet
- Scott
- Bisiklet türü
- Dağ bisikleti
Merhaba, güzel günlerde kazasız belasız kullan inşallah. Shimano SM-SH56 kal ile kullanmadan dolayı düşmüyorsun biraz dabu kal, amatör giriş seviyesinde bir kal olduğu için 3 pozisyonda çıkarabilmenin rahatlığından dolayı da kullanımı kolaydır ve düşmek zordur kolay çıkar. Daha ileri seviyelerde ise SM-SH51 kal tek pozisyonda çıktığı için kullanımı zordur ve çıkmaz ise düşmemek kaçınılmazdır.
sonuç olarak kilitli pedal kullanmak sürüşünüzü konforlu hale getirir.
![]()
Shimano PD-R7000 105 Yol Pedal Seti'de kullanımı zor olan bir pedal olabilir mi. Öncesinde denemiştim zor gelmişti. Boşuna sevindim o halde..
MTB scott 730 dan Carraro Gravel G2'ye geçtim. Kilitli pedal ile ortalamam 2-3km artı. 30km hıza çok daha rahat çıktığımı fark ettim.Kilitli pedal düşmeleri genellikle durman gereken noktalarda veya yavaş giderken önüne çıkan herhangi bir şey sebebiyle oluyor.
Ve düşeceğini anladığın an hiçbir şey yapamıyorsun, en çok koyan da bu
O anda yapılacak en güzel şey hiç debelenmeden kendini sağa doğru bırakmak.
Çünkü debelenirsen kendini sakatlama riskin var. Kavak ağacı gibi sağa yattiginda en fazla sağ baldirin omzun vs az birşey ağrır sonra geçer gider.
Değinmeden edemeyeceğim arkadaşlar, kilitli pedal candır. Hiç dusunmeyin ve korkmayın. Kullanmaya başladığınızda aslında daha önce hiç bisiklet kullanmamış olduğunuzu anlayacaksınız![]()
Harika bir sürüş oluyor Kilitli pedal ile.
Son düzenleme: