Scudo Sports

Kilometre saatini sökmeye karar verdim.

Açıkçası aldığıma pişman oldum hocam, bence hiç gerek yok.
@Desert Fox
Açıkçası aldığıma pişman oldum hocam, bence hiç gereği yok.

@suat akman
Toplam kilometre sayacı gerçekten işe yarıyor hocam, sadece toplam kilometreyi gösteren sayaçlar olsa keşke.

@HakanAydın55
O yönü güzelde hocan anlık hızı göstermesi çok feci bir şekilde dikkatimi dağıtıyor maalesef.

Scudo
@BisikletKolikK
Sadece toplam km ekranını açık tutarsanız (Ki çoğu sayaçta ekran seçiliyor) onu görürsünüz. Anlık hız ekranını aktif kullanmak zorunda değilsiniz.
Ayrıca bu tip dış uyaranlara takılmamaya alışmalısınız. Trafikte yol alıyoruz, km saati değil bir tabela, yanınızdan geçen bir kız farketmez. Dikkatinizi yolda tutabilmelisiniz.

@BerkEvren
btwin count 4 kullanıyorum hocam, maalesef anlık hız sayacı kapatılamıyor. Ama ekranın üst kısmına ufak bir bant yapıştırarak bu özelliği kapatmayı düşünüyorum. Ekranın alt tarafında zaten anlık hız hariç bütün özellikler açık kalabiliyor.

@BisikletKolikK Bence km saatinin kablosu yetiyorsa bir bisiklet çantası ayarla onun içine koy lazım olunca çıkarır bakarsın göz önünde de olmaz bu şekilde.

@alperr125 Hocam kablosuz ama cebimde dahi olsa sinyal gücü yetmiyor, en yakın zamanda bant çekmeyi düşünmeye başladım.

@BisikletKolikK evet sizinkinin sinyal gücü biraz zayıfmış. Üçgen çantalar vericiye çok yakın oluyor belki orada çeker. Dikkatinizi dağıtmayacaksa bantta çözüm tabiki

@alperr125 Hocam siyah bant en kısa yöntem galiba, birkaç gün bakmamayı deneyeceğim.

@alperr125 Üçgen çanta da olabilir hocam, sağolun teşekkür ederim.

Eğer uzun süre bakmama konusunda kendinizi alıştırırsanız esasında km saati güzel bir olay. Ama o ekrana uzun süre bakmamak lazım. Ben ortalama hızımı, termometreyi ve bisikleti aldığımdan bu yana kaç km yaptığımı görmek için daha çok kullanıyorum.

Ben oglumun bisikletine basta cok şık bi km saati aldim sonradan takmaktan vazgectim . Cunku bisiklet gercekten junior bir model olmasina ve bir dirth jump olmasina ragmen baya iyi hizlaniyor. Biliyorum ki bakacak oraya zirt pirt önüne bakmayacak

@1dost Hocam aslında benim işime en çok yarayan şey saat oluyor, çünkü bisiklet sürerken yanıma telefon, para vesaire hiçbirşey almıyorum. Tavsiye için sağolun hocam, kendimi alıştırmalıyım kesinlikle.

@mariokaldato Hocam küçük yaştan alışması uygun değil bence elektronik bisiklet cihazlarına, çocuk olduğu için bu cihazlar daha da tehlikeli olabilir. Ki etrafta dikkatsiz araç sürücüleri kaynıyor.

@BisikletKolikK bence de km saati dikkati çok dağıtabilir şu anda hızım ne saat ne 1-2 sn lik dikkatsizlik canımıza mal olabilir.kendim çok dikkatli gittiğim halde karşıdaki sürücü pek düzgün gitmediği için kaç kere kaza atlatmışımdır bilemem

Yahu aklima geldi! Bu KM saatleri uzerinde ''trafikte ve hareket halindeyken KM saati ile ilgilenmek ciddi yaralanma ve olumcul kazalara sebebiyet verir'' uyarisi gormedim hic. Olasi bir kaza gecirdigimizde KM saati ureticisine dava acip ''KM saatine baktigim icin oldu maddi manevi tazminat istiyorum'' diyerek ABD vatandasi misali mali goturemez miyiz? Kısa yoldan koseyi donemez miyiz acaba? :p :) :kptmya::islik:

• Beğen
Tepkiler: saglam.serdar
@suat akman Hocam nereden aklına geldi bu? :D Dava açıyormuşsun decathlon'da daha sonra kapıya 1 milyon dolar'ı yıkıp gidiyorlarmış falan efsane olur :D

Kilometre saatine çok iyi bakarım :D Varsa kenara bırakan hemen görevi teslim alabilirim :D

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
Km saatine cok takintili kisilerdenim aman dur hava kac derece ona bakayim. Top speedimi gecebilecekmiyim kac km kaldi varmama derken gözüm ekrandan ayrılmiyor :D

Arabayi kullanirken km saatine nekadar surede bakip tekrar yola bakiyosam.bisiklet km saatinede o kadar anca bakarim..giderken kurcalarsak duvara toslarik.

• Beğen
Tepkiler: saglam.serdar
Geri