Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kilometre Sayacı Problemi-Okumuyor

Kullanım kılavuzu saat ile sensör arasındaki mesafe maksimum 60 cm olmalıdır dediği için sensör ve mıknatısı mümkün olduğunca yukarı aldım fakat problem devam ediyor. Elimle yürüttüğümde gösteren saat, üzerine binip pedallamaya başlayınca sıfırdan başka rakam göstermez oluyor. Allah'ın belası saat sanki benimle alay ediyor.

Scudo
Kullanım kılavuzu saat ile sensör arasındaki mesafe maksimum 60 cm olmalıdır dediği için sensör ve mıknatısı mümkün olduğunca yukarı aldım fakat problem devam ediyor. Elimle yürüttüğümde gösteren saat, üzerine binip pedallamaya başlayınca sıfırdan başka rakam göstermez oluyor. Allah'ın belası saat sanki benimle alay ediyor.

Sanırım olayı anladım.

Sensör ve mıknatısı en yukarı aldığınız zaman, aynı zamanda ikisi arasındaki mesafeyi de maksimuma çıkartmış oluyorsunuz. Çünkü dışarı açıldıkça maşayla tellerin arası açılıyor. Maşadaki sensör, jant telindeki mıknatısa uzak kalmış. Yürüme hızındayken sensör, mıknatısı zar zor hissedip ölçüm yapabiliyor. Ancak teker hızı artınca sensör çalışamaz hale geliyor. Çekimi algılayamıyor.

Yapmanız gereken, sensör ile mıknatısın arasındaki mesafeyi yarım cm'den daha düşük tutmak. 2-3 mm iyidir. Bunun için ikisini de jant göbeğine yeterince yaklaştırın. Merak etme, kablosuz iletim o kadar az uzaklaşmayla bozulmaz. :harika:

Sigma kablolu km saati kullanıyorum. Bu saat kendi kendine kurulum aşamasına dönüyor ve verileri sıfırlıyor. Sebebi ve cözümü nedir? pille ilgili bir sorun yok.

Genelkurmay ın oradan geçerken ve subay orduevi köşesinde bir haller oluyor sayaca. Sonradan öğrendik ki, jammer, sinyal karıştırıcı çalıştırıyorlarmış.

Geri