Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnceleme Kim demiş bisiklete binerken müzik dinlenmez diye? AfterShokz Kulaklık Deneyimi

Ben westone adv kullanıyorum . Yağmura dayanıklı, kablosu da reflektörlü. Kulakiçi kulaklık olduğu için ses yalıtımı, bilmem sizi rahatsız eder mi ama korna vs duyuluyor.

Fiyatı ise tuzlu ancak müzik kaliteli harika. Ses rengi sıcak, basslar bayağı kuvvetli. Westone um1'in daha basslı ve yağmura dayanıklı versiyonu diyebilirim. Telefonu da kumanda edebiliyorsunuz.

• Beğen
Tepkiler: Bülent Gökmen
Scudo
@Edip Dinçer
Galiba ben bir “(link)” olduğum için ses en önemli etken benim için. Ear Hero serisini inceledim ama o da bana pek uymuyor. Denemeden nasıl olacağını da kestirmek zor gibi. Kaskın bağlantıları bile gözlüğüme bir miktar baskı yapıyor. Kulaklık bunun neresinde kalır merak konusu :)
Ayrıca benim kediler seninkilerden daha uslu sorun olmaz benim için :)))

@Ozan k. Dostun bu kukalıklarda ne böyle??? Östaki borusuna kadar uzanıyor sanki :)))

Dediğim gibi amaç müzik kalitesi ise bunları direk eleyebilirsiniz :).
Bunlar spor yaparken dışarıyı da duymak için yapılmış, ses kalitesi vasat kulaklıklar.

ostaki.jpg
@Bülent Gökmen Östaki borusunu! ilk defa duydum bi bakim dedim öğrenmiş oldum... Teşekkürler :harika:

Anladım. Demekki bana spor yaparken dış dünya ile bağlantıyı kesecek bir markanın modeli lazım. Her sene yeni bir modelle boğumaktan gına geldi ama sennheiser abimiz yapmıştır kesin. Bilenler ve kullananları bi ön sıraya alsak keşke :)

Nasıl ya? Bunlar son derece kaliteli kulaklıklardır, yapmayın etmeyin. Kulakiçi sünger olduğu için basslar harikadır. Sadece kapalı tip olduğu için sahne derinliği kısıtlıdır, klasik müzik için iyi değildir.
Zaten bu kulaklıktan daha iyisini istiyorsanız cep amfisi kullanmadan sonuç alabileceğiniz bir model de yok. Bunları hd650 ve cem amfisi sahibi olarak söylüyorum, bisiklet kullanırken takabileceğiniz en kaliteli kulaklıklardan biri westone adv'dir.

hocam ben kullanıyorum en güncel modelini. aftershokz blues 2. İlk aldığımda biraz tuhaf geldi. böyle kafamı kaldırınca pozisyonu değişiyordu falan biraz rahatsız etti. ilk 1 hafta falan hiç takmadım. ama bisikletin üzerindeyken duruşu çok güzel. hiç rahatsız etmiyor kafaya baskı uygulamıyor. Mikrofonu güzel rüzgar sesini almıyor. sesi bazen çok hızlanınca rüzgar sesinden +40 km lerde duyulmuyor. Ama plantronics voyageur legend tek kulaklık blutetooth kullanıyorudum ondan sonra bu çok güzel geldi. Öneririm

@Mehmet Levent

Katılıyorum size @Mehmet Levent
Yine masraf yine masraf. Kurtulamıyorum bu teknoloji merakı ve kullanamandan. :)

@Roux

Taha o zaman şunu sorayım sana,

Bluetooth'ta şarj nasıl gidiyor? Hem kulaklığın hem de telefonun (veya mp3 çaların).
Kablo olayından sıkıldım, ben de Bluez alayım diyorum ama şarj konusu düşündürüyor biraz..

Biri bana kask ve gozluk ile takili haldeyken fotosu varsa yollayabilir mi? Ayrica 149 usd gibi utopik fiyatlar bana pek makul gelmiyor. Sonucta muzik on plandaysa ve odyofil iseniz 1-2 seneye (dayanirsa) kadar zaten degistireceginiz kesin. Bir hd280 pro degilki o fiyati haketsin. Aftershokz kosuculara ve bis hafif turlara belki uygun olabilir ama muzigin icinde kaybolmak istesem westoneyi de secmem. Surekli degisen bir muzik dinletisi ve hard turlar icin 100 tl yi gecmeyen f/p bir urun lazim bana. Yoksa degil cep anfisi; ev anfisi bile kesmez beni :)

Elma ile armut olacak ancak Ben hd280 yerine adv tercih ediyorum. Sennheiser açık veya kapalı büyük kulaklıklarda harika ancak iem'lerde westone, shure gibi markalar daha öndedir. İe8 yerine bir westone bana çok daha başarılı geliyor.

@Edip Dinçer şarjı 6-7 saat gidiyor. ben 3-4 sürüşte bir imkana göre şarj ediyorum. Müzik dinliyorum genelde. aramalar toplam yarım saati geçmez bu sürede. Ama bir kere şarjı bitti. Bi yerde mola verip 15 dk taktım ondan sonraki 2 saat sürdürdü kendini. Belki daha da giderdi eve dönmüş bulundum yeniden şarja taktım. Çok hızlı şarj oluyor.

• Beğen
Tepkiler: Edip D.
(link)
ben de bunu kullanıyorum. 4 senedir ilk aldığım modeli kaybetmem uzerine aynı ürünün bi ust modelini aldım. çok verimli tavsiye ederim.

ben bisikletin portbagajına bilgisayar hoparlorlerini bağlıyorum.sonra telefondan şarkı açıp hoparlorle dinliyorum

@Odabasi

Görüntü olarak çok iyi, 179TL idi TEKNOSAda yanlış hatırlamıyorsam, ses kalitesinden memnun musunuz?

Bisiklet üzerinde müzik dinleyenlerden çok rica ediyorum, mümkünse iki kulağınızı birden kapatıp müzik dinlemeyin. Özellikle de sahil şeridi ve kalabalık yerlerde sürenler. Farkında olmadan kazalara davetiye çıkartanlar oluyor.

Ben müzik dinleme taraftarı değilim.. Dinlenecekse de arazide araçların giremeyeceği yerde ve rampa çıkarken dinlenebilir. 2 hafta önce, öndeki bi abimiz müzik dinliyordu,kulaklıklardan biri kulağından çıktı ve yere doğru sallandı ve janta takılmasın diye aniden durdu. Yokuş aşağı gidiliyordu. Ve bu müzik dinleyen abinin arkasında bir arkadaş vardı, öndeki abi durunca arkadaki arkadaş öndekine çarptı ve yere kapaklandı, sonuç; arkadaşın köprücük kemiği kırıldı.

@Kara Kartal dediim gibi 4 seneye yakın kullanıyorum hiçbir şikayetim yok diyebilirim. ses kalitesi de orta-üst sınıf denebilecek seviyede. bi beats kulaklıkla yarışamaz örneğin bass tonları birazcık zayıf üst sınıf kulaklıklara göre. onun haricinde ses kalitesi çok iyi.

@Erdal YILMAZ

Kesinlikle katılıyorum, lütfen bisiklet üzerindeyken dış dünya ile alakanızı hiçbir şekilde kesmeyin.

• Beğen
Tepkiler: BilalBeki
Geri