Ben de LG nin bu kablosuzu var ancak sürüş sırasında sanki menzil dışıymış gibi kesikli ses veriyor, dururken veya yürürken normal. Bluetooth kulaklık kullananlar da sorun yoksa eğer problem benim kulaklıkta demek ki... Hıss
@Edip Dinçer Bende Edip beyin düşüncelerine katılıyorum. Sakin bir bisiklet yolunda veya araçların olmadığı bir doğada vs. değilseniz bisiklet üzerinde müzik dinlemek demek ecelinize susamışsınız demektir. Önemsemiyorsunuz belki ama Türkiye motosiklet ve bisiklet sürücülerinin trafikte dikkate alınmayan önemli bir kesimidir. Bizim ülkemizde bu alt yapı yok. Duyarlılık sıfır.
Ben de bazen benzer şeyler oluyor ama çok anlık şekilde oluyor. 1 saniyeden kısa süreli kesilip sonra normal devam ediyor.. 4 saatlik bir sürüşte en fazla 5 kere oluyor bu..
Ben şu ürünü kullanıyorum dışardaki sesleri duymama olanak sağlıyor ayrıca hareket özgürlüğü sağlıyor. Benim için en önemli özelliklerinden biri kulaklık üzeirnden şarkı değiştirebilmem. Kemik iletim teknolojisi cok ilgimi çekiyor umarım kısa bi zamanda tecrübe ederim. İnanıyorum ki klasik hoparlörlerin yerini kemik iletim teknoljisi alıcak.
Birde göreceli olarak daha az ses olan bir ortamda müziği kapatırsanız kulaklık kalp atışlarınızı direk kulağınıza veriyor sanırım tüplü yapısından kaynaklı.
Çok terleyen bir insansanız -ki ben öyleyim- su geçirmezlik falan işlemiyor.
Ürünü alıp 2-3 sürüş sıkıntısız kullandım. Havanın çok sıcak olduğu bir gün eve dönerken, kulaklık birden sustu. Ana düğmesine her basışımda bana hece hece konuşmaya başladı.
AfterShokz'a mail attım durumu, yenisini yolladılar. Bu arada eskisi kuruyunca (yaklaşık 2 gün sonra) tekrar normal bir şekilde çalışmaya başladı.
"Madem" dedim "yenisini yolladılar, ben eskisini çok pis su geçirmez yaparım". Evde beyaz silikon vardı, bütün deliklerini beyaz silikon ile kapattım. O gün bugündür sıkıntısız kullanıyorum .
@Odabasi, ben de yaklaşık 1 senedir aynı ürünü kullanıyorum. Ses olarak tatmin edici, kablo vs sıkıntısı olmaması da ayrı bir güzel. Pil süresi yeterli, 5 dk şarj ile 1 saat müzik dinlenebiliyor. Ne ter ne su hiç bir şeyden etkilenmiyor. Şu an kablosuz mp3 çalarlar içerisin de en pratiği diyebilirim. Bisiklet üzerinde dış sesleri duyabilmek için sesi hafif kısık açmak yeterli oluyor.
merhabalar arkadaslar taniyanlar gorenler bilir ki muzik olmadan bisiklet suremem diyebilirim..oncelikle aftershokz arastirip daha sonrasinda
(link) modeline ulasip maddi olarak yuksek olmalarindan dolayi arayisa gecip
(link) almis bulunmaktayim urun teknosanin getirdigi bi urun olmakla birlikte cok kullanisli ve kablosuz oluşu buyuk avantaj.. ses olarak beklediğimden daha iyi bi performansa sahip ve kulak arka destegi sayesinde dusme cikma gevseme sifira yakin durumda. telefonunuza bagli durumda gelen aramayi ,ses acma kapama,cagri sonlandirma olup usb sarjlidir. ufak kumandasindan kontrol edebiliyor olmasi gayet iyi kulakligin sekreteri tarafindan arayan numarayi turkce olarak dinleyebiliyorsunuz fiyat olarak 99 tl olup bu denli bi performansla karsilasmak bu yaziyi muzik sever arkadaslarla paylasmayi bir borc bildim. .. bu arastirma surecinde bana fikirleriyle yol gosteren @Edip Dinçer e tesekkurler
Konuya uzun zaman önce dahil olmuştum. İnce ve titiz araştırmalarım sonucu burada 180-200 tl arası satılan Vsonic VSD3D (link) modelini 49 usd ye kargosu ücretsiz olarak satın aldım. Yerli ve yabancı forumlarda araştırırsanız bu performanstaki bi rürünü diğer bazı bilindik markalar 250-350 tl arası satıyorlar. Almayı düşünenlere öneririm.
tek kulaklik kullaniyorum sahsen ve son ses degil on yargili bakmanizi anliyorum fakat oyle düşünüldüğü gibi yuksek sesle dinlemeyi bende tasrif etmiyorum..kulakligi cift kulak dinlemek trafikte bisiklet surmek kadar tehlikelidir ona bakilirsa
Bugün yağmur yağmadığından dolayı tura çıkmak istedim evden çıktıktan bir iki dakika sonra ana caddeye çıkarak yolun sağından ilerlemeye başladım ve ne olduğunu anlamadığım bir anda arkamdaki araç beni sıyırarak geçti az daha arabanın altında kalacak gibi hissettim o an. Bisiklette yere attım ve arabaya doğru ilerledim adam indi aşağıya hatalı olduğunu kabul etti. İşin garip tarafı ise sana çarpmasam kaza felan olucaktı dedi. Galiba bu adamı arkadan biri mi sıkıştırdı yoksa önde bir araç mı vardıda bana doğru arabayı sürükledi tam olarak bilmiyorum.
Daha sonra bisikletin zararı felan varsa ödeyelim felan dedi bisiklete baktım bir sorunla karşılaşmadım ve beni bir gülme tuttu adama sen bu bisikletin zararı olsa biraz zor karşılarsın dedim. Galiba 50-100 TL market bisikleti zannediyor
Bu arada biraz hata bendede var diye düşünüyorum kulaklık takıyorum yoldaki araçların sesini duymuyorum bu bence kazaya davetiye çıkartmıyor değil bu iş için bir çözüm bulmam lazım çünkü hem sorun teşkil ediyor hemde ben müziksiz turlayamıyorum çünkü müziksiz turlamak çorbayı tutsuz içmek gibi bir şey.
Bundan bir kaç ay önce'de kırmızı ışıkta durdum ve arkadan yaşı ufak bir çocuk bisiklet ile benim bisiklete çarptı bilenler bilir fırın bisikletini. Döndüm baktım bisikletin freni yok çocuğa dedim bana çarpmadan duramıyormuydun abi sana çarpmasaydım arabaya çarpıcaktım dedi ne yani bilerek mi çarptın dedim evet dedi. Güler misin ağlarmısın. Çocuk arabalara zarar gelmesin die bana bilerek çarpıyor durmak için. Biraz nasihat ettim ve çalıştığın fırına söyle frenleri yapsın trafikte çok büyük tehlikeyle karşı karşıyasın dedim.
Aslında benim bu konuyu açma sebebim trafikle sadece kurallar'a uymak insanı tehlikeden korumuyor çok uyanık ve dikkatli olmamız gerekiyor.
Buna benzer sorunlar yaşayan varsa yazarlarsa güzel olur. Çünkü bazı şeyleri önceden tahmin edemiyoruz.