Scudo Sports

Kime göre neye göre ?

@Mertztrk
mert bey zevklerimiz fazlasıyla örtüşüyor..triban 3 ü benim için cazip kılan özelliklerinden biride beyaz ve sade oluşu:) f/p endeksinde bu kadar iyi bir bisikletin kullanıcısı neden bu kadar az bunu merak ediyorum doğrusu ayrıca bugün eski bir yol bisikletini deneme şansım oldu dikkatimin bir anlık dağılması sonucu ilk mazgalıma girdim :) güzel bir düşüş gerçekleştirdim. ilk çıkarımım bu kadar ince tekerin tehlikeli olduğu, ikincisi ise bir daha kesinlikle mazgala takılıp düşmem:)

@Mertztrk
mert bey zevklerimiz fazlasıyla örtüşüyor..triban 3 ü benim için cazip kılan özelliklerinden biride beyaz ve sade oluşu:) f/p endeksinde bu kadar iyi bir bisikletin kullanıcısı neden bu kadar az bunu merak ediyorum doğrusu ayrıca bugün eski bir yol bisikletini deneme şansım oldu dikkatimin bir anlık dağılması sonucu ilk mazgalıma girdim :) güzel bir düşüş gerçekleştirdim. ilk çıkarımım bu kadar ince tekerin tehlikeli olduğu, ikincisi ise bir daha kesinlikle mazgala takılıp düşmem:)

Scudo
@kemal karga

Kullanıcısı az değil. Türkiye'de Decathlon, diğer bisiklet firmaları kadar yaygın değil. Ayrıca sınırlı stok seçenekleri de yaygın olmasını engelliyor. Google'da İngilizce olarak aratırsanız birçok başlık ve inceleme bulursunuz. Fransızca aratırsanız çok çok daha fazla olur. Belki fikir sahibi olmanızı kolaylaştırır.

Mazgallara gelince... Bütün yol bisikletlerinin sorunu. Ama aslında bütün bisikletler için geçerli. Yollar deliklerle dolu, dikkatli olmalısınız. Ben genelde yola bakıyorum mesela.

• Beğen
Tepkiler: ihtiyar
Geri