Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kimlerin hangi marka kadrosu nasıl kırıldı?

ewet arkadaşlar kimse kimseyi iğnelememeli sadece konu altında herkez kendi yaşadığını anlatıyo kimseninde bu marka kötü almayın s gibi şeyler düşündüğünü veya düşünerek yorum yaptığına sanmıyorum

bol pedallı günler herkeze;)

...emeğe saygı...

• Beğen
Tepkiler: MehmetAliB.
Scudo
o uzunluk meselesine gelince bişeyle öllçüleksin. ilk bunny e başladığımda maşadan baz alarak yazılara göre çıktığım yerleri eve gidince maşayı cetvelle ölçerek buluyordum. gidonun yüksekliği yerden tam bir metre çıktı. şimdi ise çıktığım yer gidondan 10cm kadar aşağıda ve 90cm çıktım diyebiliyorum. atladığım yerde 2metreden hiç atlamadım ama boyum 185 omzumu 5cm kadar geçen yerden atlamıştım. ve bu atlatışları xc kadrosuyla yapmıştım. 2yıl sürdüm daha kadroda hiç bir şey yok. ve o omzum kadar yerden sürekli atlıyordum. bisikelt 7005 di ve servisleri ve yedek parça muhabbeti çok dandikti. kulak kırıldı 1 ay sonra gönderdiler. 1 hafta kullanmadan kırıldı tekrar istedim göndermediler. bende saçtan kendim yaptım. eskisinden daha sağlam oldu.
markayı vermiyorum kötülemek gibi olmasın. kadrolara diyicek birşeyim yok çok sağlam kadro ama servis ve yedek parça çok kötü. servislerde yedek parça yok. servise gidiyorsun jant teli kopmuştu adam televizyon seğrediyor yarın gel demişti. o gunden beri o markadan soğudum. şimdi scott var servis yedek parça kalitesi mükemmel.

bianchi orion'du galiba kadron,ismini vermek kötülemek olmaz bene,çünkü kadron orion'dan beklemediğim bi sağlamlık göstermiş:)
Bianchi servisleri de Türkiye'nin heryerinde öyle sanırım,müşterileri çok olduğu için bugün git yarın gel olayı,servis de sıfır.

ghost se 1175 kadrom sele borusunu girdiği yerden kırıldı.
Aldığım yere götürdüm hemen fabrikaya gönderdiler
2014 Model sıfır kadro gönderiyorlar
2-3 gün içinde elime geçer
24 gündür bekliyorum

konu güzel, takipteyim
marka model belirtmekte bende sakınca görmüyorum. neden olsun ki? herkes yaşadıklarını yazıyor.
gördüğüm kadarıyla en sık yazılanlar no name kadrolar, amoeba kadrolar , iki de yerli kadro önde gidiyor.
bazı firmaların fabrikada sağlamlık testlerini görüyorum helal olsun diyorum
ne diyim, bir gün biz de kadro üretiriz inşallah ;)

Madem konu 4 sene sonra hotlamis, biz de destekleyelim.....
Birazda size Cube Garanti sonrasi avatajlarindan bilgi vermek istiyorum. Cube Garantisi bitsede sözünün arkasinda duruyor.

Bu benim 2005 da aldigim cube bisikletimin kadrosu. 2011 senesinin sonuna dogru bu kadro ne yazikki sele borusunun girdigi seat tube top tube'ye baglayan yerden catladi ve tabiki yaklasik 6,5 sene sonra 5 senelik garantisi bitmisdi. Cube'ye bir mail yazdim ve durumu anlattim. Bana cevablari söyleydi, "siz bir cube bayisine gidin ve bayi bize durumu bildirsin, garantisi önemli degil yalniz faturasi olmasi lazim" dedi (Fatura bisikletin calinti olup olmadigini ispatlamak icin). Ben de o aralar cubedeki arkadasi tanidim ve o bana yardimci oldu, kadroyu cubeye gönderdim ve yaklasik 3 hafta sonra yeni kadro geldi. Yeni kadro resimlerimdeki siyah Cube AMS 110 Race 2012 model.
Iste bu cube kalitesi ve sözünde gercekten duruyor.

Catlagi oklarlan isaretledim.
http://img841.imageshack.us/img841/7367/rahmenmitriss1.jpg

http://img853.imageshack.us/img853/3164/rahmenmitriss2.jpg

http://img534.imageshack.us/img534/5199/rahmenmitriss3.jpg

Buda yeni kadro
http://img17.imageshack.us/img17/4596/tneuerahmen4.jpg

Cube avantajlarini cube bayilerine danisin ve kullanin.

abi hakkaten konuyu hortlatmışız :D
faydalı bir başlık ama. devam etmesi iyi olur.
bazı firmaların garantisinin gerçektende uygulandığını görmem iyi oldu mesala.

3 yıllık carraro kadro arka fren kaliper bağlantı yeriden çatladı. Carrarolarda garanti 2 yıl. Kadroyu cope atmayi dusunurken Erdoganlar Bisiklet araciligiyla Accell e gonderdim. Yeni kadro gönderdiler.

Merhaba arkadaşlar benim 28 jant 27 vites markasını belirtmek istemediğim hibrit bisikletimin alt borusunun ön kısmı yani çatalın o taraftaki kısımın %80'lik bir bölümü çatladı.Ayrıca çatlağın bir kısmında minik yuvarlak bir kırık da oluştu.

Şimdi diyeceksiniz ki neden marka belirtmiyorsun. Çünkü durumu markanın distribütörü ile görüşeceğim. Onlardan olumlu cevap alamazsam marka hakkında tüm gerçekleri burada paylaşacağım. Bakalım bu konuda bana yardımcı olacak mılar? Marka için çok kaliteli diyorlar, ömür boyu kadro garantisi varmış göreceğiz.

Bu arada ben bisikleti amacı dışında kullanmıyorum, 18 kadro bisiklet kullanıyorum, asfalttan çıktığım yoktur. 10 cm'lik kaldırımlardan 1-2 km hızla indiğim vardır. Bunun dışında ne atlama ne zıplama gibi hareketlerim oldu.

Markanın vereceği cevabı sizlerle paylaşacağım.

Artık 2.el bisiklet alırken expertize sokup muhtelif yerlerinden boya/macun varmı diye baktırcaz :)

arka tekeri tutan çatalın bir tarafı kaynaklanmış cro-mo kadro alınır mı ?

Ben ghost se2920 bisiklet aldım. Ancak arka tekeri tutan yerin kaynağı 1cm kadar bir alan kaynaksız bırakılmış sonradan fark ettim. Bunun bir zararı olur mu? Bisikleti alalı 2 yıl 2 ay olmuş. Toplam 10 km kullanmamışımdır. Odada durdu hep

• Salcano xrs200 kadro yamuldu araba çarptı
  • Carraro cr022 kadro ikiye ayrıldı araba çarptı
  • Cervelo S2 orta göbekte çatlak kaza yok

7CBC3637-D7D5-41E2-8EAC-45FC0022DA8A.jpeg7CBC3637-D7D5-41E2-8EAC-45FC0022DA8A.jpeg

Arkadaşlar benim kadroda böyle bir hata var sorun olur mu sizce?

Olurmu ne demek iki tane puntaya emanet mi gidiyorsunuz? Ayrıca olmasa bile kabul edilir mi böyle bir şey her şeye uysa göza nizama uymaz..! Bu bisikleti lütfen sıfır olarak aldım demeyin heleki bilindik bir markaya ait olduğunu sakın söylemeyin...

@mrks Bu nedir ya, bu hata nasıl yapılabilir, koskoca şirket böyle bir hatayı nasıl yapar, bunlarin kalite kontrol sistemi yok mu!!!
Biz neden böyleyiz, her şeyi yarım yamalak yapmak zorunda mıyız!!!
Büyük ayıptır bu hocam, marka ile irtibat kurup belirgin şekilde fotoğraf atınız. Gerek arayın gerekse mail atın. Buna bir çözüm şart. Allah'a emanet bilemezsiniz bu bisiklete, can kiymetlidir şakaya gelmez.

• Beğen
Tepkiler: mrks
@OmerKa iki punta değil aslında. Borunun altından itibaren güzel bir kaynağı var ancak sadece bu üst kısım açık kalmış.
Garanti süresini sanırım 2 ay geçti. Değişim yaparlar mı acaba? Ghost marka

Son düzenleme:
Geri