Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kırık

evet arkadaşlar az once bisiklete 85 km kadar bindim geldim,kırık kaburga ile derin nefes almak çok büyük acı verici bir olay,öksürmek işkence,nabızı yükselticek durumlardan kaçınmak gerekiyor,evet acı olayı baya baya vardı şu an hareket etmiyiyorum fazla,sanrım binerim ama acı olayını göze almam gerekiyor.

Scudo
geçmiş olsun saglik onemli tabi ama sizin icin antremanda onemli gozukuyor tabi karar sizin ama cok zorlamayin kendinizi.gecmis olsun.Allah sifa versin.

@mutlu07 Yok o doktormuydu acaba kesin eminmisiniz diye özellikle sordum? yoksa okudum doktora gitmişsiniz'de nasıl doktorsa artık:acpsnr:

@Mustang64 devlet hastanesinde ofisinde doktor idi hadememiydi yoksa bende anlamadım,neyse konuya artık yanıt vermicem siz siz olun sağlık ön pplanda tutunn ben denemek için bindim sadece.

Ondan sonra ''ama bisikletçilere saygı duymuyürler'' diye ağlıyoruz. Arkadaş sen önce başkalarına saygı duy sonra saygı bekle. Forum öyle bir hale geldi ki bazen insanlar gerçek mi söylüyorlar yoksa şaka mı yapıyorlar anlayamıyorum.

hocam geçmiş olsun bence zorlamayın daha fazla

titreşim, yüklenme, soluk alıp vermenin şiddetlenmesi hem durumun ciddileşmesine hem de sancı yüzünden kontrolü kaybedip sakat bir vücutla yeniden kaza yaşamanıza neden olabilir. egzersiz yapmadan duramam diyorsanız kalp atışını ve solunumu fazla hızlandırmayan basit ev içi ısınma, germe-açma hareketleri yapmanız makul olur sanki.

Arkadaslar doktorlarda insan her insanin iyisi kotusu olur. Ennihayetinde doktorda bir insan... Guler yuz beklemek tabiki her hastanin hakki ama guler yuzlu degil diye gunah keciside degildir doktor. Madalyonun hep hasta tarifindan bakiyor bide doktor tarafi var :) Herkes calistigi yerde guler yuzlumu degil tabi gun icinde ruh halimiz degisebilir o an icin canimizi sıkan bi durum olabilir. Yazik ki toplumumuzda doktor insan ustu bir varlik gibi gorunuyor bunun sonucuda kafamizdaki doktor imajini goremedigimizde doktorun basina gelen hersey mubah. Konuyu acan arkadas icinde ufak bi cevabim var doktor tavsiye verir uyup uymamak hastaya kalmis.

@mutlu07 Geçmiş olsun. Nasıl oldu kırık? Doktor değilim ama biliyorum: kaburga kırığında ani ve/veya sert hareketler, sporlar yapmamak gerekir.

@Orhan Akarkut hocam buğun inat edip bindim yine 60 km vaala öksüremiyorum derin nefes alamam imkansız gibi,çok derin nefes alınca kırık yerin çıtlamasını hissedebiliyorum,ama saldım çayıra hesabı biniyorum yinede

@mutlu07 Dostum başına iş alma aman!!! bisiklet bir hastalık ben bile binemeyince çocuk gibi ağlayacağım nerdeyse ama kendini zorlama.

@mutlu07 ökkeş bey selam. ben de kırık kaburgayla bi 100 km yapmıştım. ama doktorum sonra yasakladı sonra. bakın iyi olmak istiyorsanız her sabah 2 yumurta sarısı, kara turp, tatlı patates ve bulabilirseniz passion fruit birer tane yiyin bir haftaya bir şeyiniz kalmaz. ben böyle iyileştim. hayırlı afiyet sağlıklı gün ve geceler

• Beğen
Tepkiler: tırıvırı.
Kusura bakmayin da Allah akil fikir versin demek istiyorum.

• Beğen
Tepkiler: Yuppata
Geri