Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kırıkkale

Scudo
Abdullah Merhaba
Yaşıt değiliz ama bende sizlere katılmak istiyorum. İki gündür cep telefonuna ulaşılamıyor.
Aynı kampüsteyiz.

tabiki neden olmasın. eski numaram kısa bi süreliğine ulaşıma kapalı bu numaradan ulaşabilirsiniz bana arayın konuşalım tanışalım inşallah.
0537 033 74 36

Merhaba abdullah, Bende Kırıkkaleliyim ve Eskişehir'de yaşıyorum senin tam tersin :) eğer kırıkkaleye getirebilirsem bisikleti sana haber vereceğim, bir iki tur yaparız;) numaranı bana ozelden msj at, geldıgımde ulasırım.

Kırıkkale den Sedona 410 ile saygılarımla....

merhaba
ben mustafa
yeni bisiklet bakıyorum , başlayacağım yavaş yavaş insallah

• Beğen
Tepkiler: NoCycling
Memleket Kırıkkale İkamet Kayseri Mekan İzmir Bisiklet Merida Scultura 300 Selamlar

Mustafa Kacar ben, Kırıkkaleliyim, orada çalışıyorum. İki güne bir turlara çıkıyorum kısa-orta mesafe 30-100 km arası. İletişime geçebilirsiniz, selamlar.

• Muhteşem
Tepkiler: Muhammet Ağrı
Konu ölmüş galiba. Carraro 224 ıle bende ara sıra dolaşıyorum.

9 Kasım Kayseri-Kırıkkale arasını pedallayacağım. 10 Kasım Pazar sabahı Kırıkkale-Ankara yapacağım. Ankara' daki bisiklet etkinliğine 13.30 da katılım sağlayıp Anıtkabir ziyaretini gerçekleştirdikten sonra trenle dönüş yapacağım. Katılmak isteyen olursa iletişim sağlayabilirsiniz.

Aradan 9 sene geçmiş kırıkkale de hala bisiklet faaliyeti yayılmış değil.Ben de arıyorum ama yok 🙂

Geri