Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kırklareli

@vizeli gezgin
Valla bilmiyorum insanlar cok soguk davraniyordu. Kendimi ev sahibinin, bilgisayarında istemedende olsa oynattigi misafir cocugu gibi hissetmistim.

Scudo
atakan doğru söylüyor bende daha önce bisikletimi satmıştım ancak şuan bir yol bisikletim var
:p

@ayberkatakan95 kusak catismasindan yada baska ozel bir nedeni de olabilir neyse fazla takilma derim

Arkadaşlar merhaba. Kırklareli'ye taşındım. Şehir içinde hafta içleri tur yaparsanız katılmak isterim.

Arkadaşlar selamlar, kırklareli pınarhisar ilçe devlet hastanesine atandım. Kırklareliden gidip gelmeyi düşünüyorum, orada birlikte pedallarız inşallah :)

Merhaba,
Bir arkadaşım Fransa'dan İstanbul'a doğru bisiklet ile yola çıktı ve Dereköy sınır kapısından yarın girecek. Kırklareli üzeriden İstanbul'a gelirken hangi yolu (E80, D100 veya D20) önerirsiniz? Kırklarelinde kalınacak yer neresi tavsiye edersiniz? Acaba yol üzerinde bisiklet kulüpleri var mı?

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
Lüleburgaz Bisiklet Akademinde Ücretsiz Turcu misafirhanesi vardı sanki öyle hatırlıyorum
(link): Sevgi Mahallesi, Coşkun Sk. No:7, 39750 Lüleburgaz/Kırklareli
(link):
24 saat açık
(link): (0288) 417 10 12 Özel güvenlik var içeride yemek yiyebileceğiniz yerler ve Bisiklet Bakımı yapabileceğiniz Atölyeler bulunmakta Temiz Çarşaf Duş var Belediyeye aittir (link)

• Beğen
Tepkiler: Noldor
Haritalar ve otel tavsiyesi için teşekkür ederim. Kendisine D20'yi kullanmasını tavsiye ettim. D100 biraz tehlikeli olur diye düşündüm. Bu gece Kırklareli'nde kalacak (öğretmenevini ayarladım.)

İyi akşamlar

Carraro Force 920 yeni bisiklet aldım
Yorumlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum ??

• Beğen
Tepkiler: savaş serezli
iş sebibiyle 2 günlük kırklareli ziyaretim oldu... acaba burada hangi rotalara gidilir diye araştırdım ama pek birşey bulamadım...
başka birileri de gelirse, onlara yardımcı olsun diye birşeyler yazmak istedim... (yazdıklarım yol/yarış bisikleti içindir)

gelirken bisikletimi de getirmiştim...
google maps, yandex üzerinden sokak görüntüleri ile güvenli güzergah aradım kendime...
strava heatmap'de buralarda pek birşey çıkmadı...
otelde resepsiyona da bir sorayım, hangi yol daha güvenli onlar daha iyi bilir dedim... resepsiyonda bisikletle uğraşan biri çıktı...
pınarhisar tarafında yol bir süre sonra tek şeride düşüyor, güvenli değil dedi...
babaeski tarafına giden yol da dümdüz, sıkıcı oluyor dedi...
ben de gözüme bulgaristan gümrük kapısına doğru olan rotayı kestirmiştim... orası nasıl dedim...
tam antrenmanlık dedi... çok güzel yokuşlar var, yol geniş ve asfalt güzel... pek araç da geçmiyor, orayı tavsiye ederim dedi...

cidden yokuşları güzelmiş... özellikle demircihalil yokuşu zorladı...
ama asıl sıkıntı olan kısım, merkezden o tarafa yola çıkınca henüz ısınamadan direk yokuşların başlaması ve o yokuşların hiç bitmemesi... ısınamadan direk yokuş çıkmak zorluyor.. bir daha gelirsem önce farklı bir rotada biraz ısınıp bacakları açıp sonra bu tarafa giderim...
bir de yahu bu memleketin rüzgarı hiç mi durmaz arkadaş... 4. kez geliyorum buraya, önceki 3 gelişimde yağmur ve rüzgar olduğu için çıkamamıştım.. bu kez yağmur yoktu ama o nasıl bir rüzgar... rüzgara karşı o yokuşlar...

dönüşte Babaeski yoluna da bir bakayım dedim, ısınmak için sanki bu taraftan başlamak daha doğru olurmuş...

antrenman sonrası Ayan Kardeşlerde köfte yemeden olmaz tabi... :)
bu taraflara yolu düşenler için umarım faydası olmuştur...

Kırklareli Babaeski bence de iyi yol ve tur bisikleti için ideal olduğunu düşünüyorum. Zaten büyük şehirlerin yanında burda o kadar araç yoğunluğu olmuyor yollarda :D
Kızılcıkdere-üsküp istikametini tavsiye edeyim bir daha ki geldiğinizde orası da ortaya karışık her yol var :)
@Hmtkyr
İyi günlerde kazasız belasız kullanın

Merhaba herkese. Tekirdağ/Muratlı'da öğretmenim ancak ailem Kırklareli'nde oturuyor. Okulların açılmaması sebebiyle bisikletimi alıp buraya geldim ben de. Henüz 1 aydır, haftada bir iki gün bisiklet sürüyorum. 30-40 km.lik sürüşler... Öyle kondisyon sahibi falan değilim yani. :) Babaeski, eski Edirne yolu ve Dereköy'e farklı zamanlarda gidip geldim ama yalnız biraz sıkıcı oluyor. (Bu arada Dereköy beni bitirdi, yeni başlayanlara hiç tavsiye etmem.)
Bir WhatsApp grubunuz falan varsa sürüşe çıkacağınız zaman haberdar olmak isterim.

Dosyalar

• IMG_20201004_155305.jpg
    IMG_20201004_155305.jpg
    1,9 MB · Okunma: 46
  • Beğen
Tepkiler: everhard ve mazot
Selamlar. Lüleburgaz ve İstanbul'da ikamet ediyorum. Hızlı Tren projesinde mühendisim. Lüleburgaz da olduğum haftanın 3-4 gününde işe bisikletim ile gidip gelmeye dikkat ediyor, akşamları iş çıkışlarında ise uzun yoldan dönerek 40-50 km'leri bulan sürüşler yapmaya çalışıyorum. İş yerindeki 7-8 kişiyi bulan bisiklet grubumuz ile olabildiğince çok pedallamaya çalışıyoruz. Tanışma işlemini bu topikte hallettikten sonra bir kaç aydır takip ettiğim gravel bisiklet sayfasına geçiş yapabilirim :) Herkese iyi forumlar...

Arkadaşlar selamlar, kırklareli pınarhisar ilçe devlet hastanesine atandım. Kırklareliden gidip gelmeyi düşünüyorum, orada birlikte pedallarız inşallah :)
abi yaşıyor musun?

Arkadaşlar Kırklareline yakın çakmak hattından kalma korugan var mıdır varsa net bir konum tarifi yapar mısınız

Geri