iş sebibiyle 2 günlük kırklareli ziyaretim oldu... acaba burada hangi rotalara gidilir diye araştırdım ama pek birşey bulamadım...
başka birileri de gelirse, onlara yardımcı olsun diye birşeyler yazmak istedim... (yazdıklarım yol/yarış bisikleti içindir)
gelirken bisikletimi de getirmiştim...
google maps, yandex üzerinden sokak görüntüleri ile güvenli güzergah aradım kendime...
strava heatmap'de buralarda pek birşey çıkmadı...
otelde resepsiyona da bir sorayım, hangi yol daha güvenli onlar daha iyi bilir dedim... resepsiyonda bisikletle uğraşan biri çıktı...
pınarhisar tarafında yol bir süre sonra tek şeride düşüyor, güvenli değil dedi...
babaeski tarafına giden yol da dümdüz, sıkıcı oluyor dedi...
ben de gözüme bulgaristan gümrük kapısına doğru olan rotayı kestirmiştim... orası nasıl dedim...
tam antrenmanlık dedi... çok güzel yokuşlar var, yol geniş ve asfalt güzel... pek araç da geçmiyor, orayı tavsiye ederim dedi...
cidden yokuşları güzelmiş... özellikle demircihalil yokuşu zorladı...
ama asıl sıkıntı olan kısım, merkezden o tarafa yola çıkınca henüz ısınamadan direk yokuşların başlaması ve o yokuşların hiç bitmemesi... ısınamadan direk yokuş çıkmak zorluyor.. bir daha gelirsem önce farklı bir rotada biraz ısınıp bacakları açıp sonra bu tarafa giderim...
bir de yahu bu memleketin rüzgarı hiç mi durmaz arkadaş... 4. kez geliyorum buraya, önceki 3 gelişimde yağmur ve rüzgar olduğu için çıkamamıştım.. bu kez yağmur yoktu ama o nasıl bir rüzgar... rüzgara karşı o yokuşlar...
dönüşte Babaeski yoluna da bir bakayım dedim, ısınmak için sanki bu taraftan başlamak daha doğru olurmuş...
antrenman sonrası Ayan Kardeşlerde köfte yemeden olmaz tabi...
bu taraflara yolu düşenler için umarım faydası olmuştur...