Scudo Sports

Kış aylarında yol bisikleti...

@murat beyaz

bu yoruma katılmıyorum ıslandım bısıklet duş aldı çamur oldu ama 700x23 lastiklerim kesınlıkle tuttu ve papuçlu frenlerde tuttu hıcbır sorun yaşamadım.

Scudo
@k1ngroos
fren mandalının ne olduğunu bilmiyorum ama kışı şu andaki bisikletinle geçirebilirsin, üstünde gelen lastikleri kışında kullanabilirsin bence.

@muhiddin koçaşoğlu

jant ıslanınca fren kalitesi kayda değer ölçüde düşüyor, kış için 25c yada imkanı varsa 28c lastikleri daha uygun buluyorum. asıl hikaye bisiklet giysileri nasıl olmalı ? kış yaklaştıkça bu konularda hareketlenir diye umuyorum

kış aylarında fat bike öneriyolar

Kışın sürmekte sorun yok ama yağmurlu havada bisiklet sürmek hem iyi hem kötü.Tadı bir başka oluyor ama temizlemesi de cabası :(

• Beğen
Tepkiler: Volg
Hocam bugun ankarada yagmur yagdı ve bisikletim ile 15 km yol yaptım ve 3 kere düşme tehlikesi geçirdim. Islak zeminde bisikletimin ince tekerin kaydıgını gördüm. Daha sonra yol üzerinde delta bisiklete ugradım ve bana cannondale coffien diye bir mtb önerdi aspeçten daha çekici geldi beni ydınlatırsanız sevinirim

Ben 2 yıldır düşmediğim yol bisikletimden ilk kez bir ay kadar önce yağmurda düşmüştüm, o günden bugüne yağmurda binmiyorum. Ass-Saver,Ayakkabı Kılıfı gibi ekipmanlarda olmayınca hem sucuğa hem bataklığa dönmüştüm. Donanımlı-korumalı-ekipmanlı bir tur bisikleti ile keyifli olabilir ancak ben yol bisikletiyle önermiyorum,

Son iki haftasonu Büyükçekmece de sabah yağmur yağdı. Göl turuna niyetlendiğimiz için yağmur bize engel olamadı. Hiçbir sıkıntı yaşamadım tabi bu yaşamayacağım anlamına gelmiyor. Lastiklerim 700x25 conti ultra sport II frenlerim disk. Yol bisikletli başka bir arkadaşım 2 kere düştü aynı turda. Biraz daha dikkatli kullanım. Bisikleti çok yatırmadan ve yavaş viraj dönüşleri. Orantılı bir frenleme çok büyük sıkıntılara sebebiyet vermez kanaatindeyim.

• Beğen
Tepkiler: MehmetSFatih
Geri