Scudo Sports

Kış için neler almalı?

@drumbanger
Peki listeyi güncelleyelim. Rüzgarlık tavsiyeniz var mı?

Scudo
@CLG phoenix
Hocam aynısının kırmızı siyahı var bende. Çok kısa olduğunu söylemem gerek, güzel bir ürün kullanıyorum sürekli ancak ağzınızı kapatmaz, sadece boyun veya başa bere olur.

Arkadaşlar termal içlik kullanan birisi hem üst hem alt için önerebilir mi?

@honeybadger
Hocam bu güzel duruyormuşta şimdi ben bunun üzerine forma giyeceğim, formam kısa. Kışın idare eder mi onu düşünüyorum :(

Santic erkek Spor Termal Iç Çamaşırı Sonbahar ve Kış Rüzgar Geçirmez multi-fonksiyonel SPOR MMA Bisiklet Koşu Eğitim Spor giyim
(link)
Beklentimin üstünde çıkan bir ürün.

• Beğen
Tepkiler: Veba
@honeybadger
Arkadaslar bundan.siparis.etmistim ben de 15 gun once, 10 gun once elime ulasti ancak L beden almistim. 1.84 boyum var ve aşırı buyuk geldi hem üstü hem alti, degisime gonderdim ancak ne olduysa haber alamadim. Bir turlu gonderemediler e mail ve aramalarima ragmen. Bakalim ne zaman gonderecekler. Onun disinda ürün kaliteli, cok hosuma gitti. Alacaklara öneririm ürünü.

Onun disinda bu ürünü yazlik taytin altina giysem ne kadar tutar bi fikri olan var mi? Taytin altina rahatsiz eder mi onu dusunuyorum bir de.

@Auron Sanchez

Bende termal içlik var Tschibo'dan, incedir dikkat etmek gerekir. Hiç Riske girme, Decathlon'da Kalenji marka var. Onun altı polarlı. Rüzgar engellemez ama sıcak tutar.

(link)
(link)
(link) = Bunu kullanıyorum memnunum

@Auron Sanchez

Ürünü geçiş dönemlerinde kullanabilirsin yazlık tayt altında sorun olmaz rahat. Kullanıyorum. 10 derece altında kullanımı konusunda soru işaretim var.

termal içik+ kışlık forma + yağmur var ise yağmurluk (hava alabilen) + shoe cover.. -2 derecede bu şekilde çıktım yola bir sıkıntı yaşamadım.

• Beğen
Tepkiler: Groims
(link)

(link)

(link)

(link)

Üzerine shoftshell mont.(link)

@Auron Sanchez
Arkadaslar tchibodan yukardaki linkteki urunu almistim gunler once, olmayinca degisim istedim M.bedenle. Demin aradim hala gondermemisler 11 gün oldu ellerine geceli hala degisim yapilmamis. Iade istedim hemen ona da 8-10 gun demesinler :D saka gibi cidden saka gibi.
@Kerem Groims. Hocam iade edilir edilmez dediklerinizi alacagim. Taytin altinda sorun olmaz degil mi bunlar :D

@Auron Sanchez Ben de her ikisi de var dediğim gibi. İkisinde de sorun olmuyor. Taytlarım benim Bibshort, askılı olunca düşme riski vs yok.

Paçayı ister çorabın içine ister çorabı dışına sar.

Kıslık.png

@Auron Sanchez Kuru soğuk sürüş halim. Görüdüğün üzere altta Kalenji/Ekiden termal alt üstte polyester oranı yüksek Propel termal (Motorcu) içliği var. Üstüne yazlık forma giyiyorum (Bu forma Çin'den, Maap çakması :D). Eldivenler, geçiş dönemi, havalandırmalı, bTwin uzun parmaklı.

Bir de en önemlisi doğal koruma, Gübeğim :D

@Kerem Groims hocam tesekkurler :D Uzerinizdeki forma mi diyecektim de kisa kollu formanin icinde iclik oldugunu gördüm, ikisi uyumlu olmus tek parca gibi duruyor :)

Üst - İçlik < Normal Tşört < Polar < Rüzgarlık-Yağmurluk
Alt - İçlik < Penye Eşofman < Kargo Pantalon

4 saatlik sürüşte üst az üşüme oldu... Alt taraf fazla geldi robocop gibi oldum :)

Üst - İçlik < Sporcu T-shirt < Polar < Rüzgarlık-Yağmurluk

Alt - İçlik < Penye Eşofman

2,5 saatlik sürüşte üst taraf sonlara doğru baya bir üşüdüm..

@Mert 29 hocam usumenizin nedeni terlemenizdir muhtemelen. Bu saydiklarinizin teri disari atma özelligi olmali, yoksa zatürreye kadar gider. Ben bi keresinde az kalsin zatürre oluyordum, çok tehlikeli.

@Auron Sanchez Dediğiniz gibi tempon düştüğünde veya mola verdiğimde üşüdüm.

Sanırım sıkıntı Yaratan T-shirt kısmı diğerleri nefes alabilen giysiler içlik < polar < Rüzgarlık deneyeceğim...

@Mert 29 İçlikte sıkıntı vardır. Pamuklu ya da kumaş türevi değil. Polyester (ya da benzeri) oranı yüksek delikli birşey tercih edin derim. Bknz. Nike Pro Combat içlikler. Üstünüzde nemi bırakmıyor.

Polar ve pamuklu ürünler suyu emer. Asıl soğuk, o sıvının soğuması ve deri ile sıcaklık farkından dolayı sıcaklık farkının içinize işlemesidir.

@Kerem Groims hocam bu bahsettiginiz taytlardan birini alsam. Sabahları işe giderken kot pantalon altına giyilebilir mi? Sıkıntı yaratır mı?

Geri