Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

kısa birvideo da benden forum canlansın demi ama :D

bi tanışamadık gitti :D bende başlamak istiyorum trial e sıfırdan. bisiklet hazır herşey hazır ama öğretecek birileri yok :D

Scudo
biz herr pazar dısarda oluyoruz gercekten ıstıyosan her zaman gorebılırsın bızı ayrıca 18 '' ınc kadroyla cok zorlanırsın ozellıkle trıal baslı basına cok zor bı hareket o kadroyla pek mumkun deıl

benim trial de öğrenmek istediklerim sadece hoplama hareketleri. Mesela turda hızla giderken önüne büyük bir çukur çıktığında üstünden atlamamı sağlayacak bir hareket. Pedalkick falan o kadar yükseklerde gözüm yok :D benim haftasonları dersane var malum öss.. Akşamları müsait oluyorum saat 6 dan sonra falan.

@Ali Osman ALPARSLAN

ya trialin ne demek oldgunu bilmiyosun yada yapılan zıplama hareketlerının genel adının trial oldugunu sanıyosun trial farklı bı hareket butun hareketlerın farklı farklı adı var ama şöle bişi var bızım gruba bu işin elinden geldıgı kadar en ıyısını yabmak ısteyen katılıo bunu belırtmeden geçemicem...

@boxtubing

Trial hareket değildir. Bir sürüş tarzıdır. Trial,Street ve DJ tarzları genel olarak freeride (serbestsürüş) kategorisindedir.

• Beğen
Tepkiler: Onur Artarslan
şöyle daha çüzünürlüklü bir kamera ile çekseniz artı şöyle daha uzun farklı şeyler olsa daha iyi oludu...Yinede güzel ve iyi hareketler yapan diğer kişilerin yaptıklarından daha farklı olan hareketler...Devamını bekleriz...

Geri