Scudo Sports

Kısa pedli tayt önerisi

Tepki
3
Başlangıç
2000—01
Bisiklet
Carraro
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Merhaba arkadaşlar, forumda biraz araştırdım ama kafam karıştı çok fazla seçenek var. Ben şu 3 ürünü buldum:

(link)
(link)
(link)

Bunlardan hangisini önerirsiniz ya da sizin önerebileceğiniz pedli tayt var mı ? Jel sele kullanıyorum ama yinede ağrı yapıyor, fiyat mühim değil rahat ettirebilecek bir tayt istiyorum.

Birde hangi beden almalıyım, kot pantolonda 32 beden giyiyorum.

Scudo
Güncel. Tayt kullanan yok mu ? :)

(link)
Bu taytı kullanıyorum.. Çok memnunum..
Mor Outlet'ten de bir tane tayt almıştım zamanında. İlk 2-3 ay çok güzeldi ama sonrasında pedi kendinden geçti..

• Beğen
Tepkiler: Tolga Altuğ
@Tolga Altuğ

(link)

Ben de bu gün mağazalarından deneyerek yukarıdaki ürünü satın aldım. Kullanılan ped gayet kalın ve basit süngerlerden değil. Özellikle alırken buna dikkat ettim.

Henüz bisiklet üzerinde deneme fırsatı bulamadım ancak daha önce kullandığım taytlar ile aynı kaliteye sahip ped olduğu için rahat edeceğimi düşünüyorum.

Sizin gibi ben de 32 beden pantolon giyiyorum. Tayt bedeni olarak L beden bana çok rahat oldu. XL büyük gelebilir.

edit:düzeltme.

@Edip Dinçer

L beden kalmamış maalesef. Mor Outlet'ten aldığınız ürünü hatırlıyor musunuz peki, eğer internet sitesinde varsa onu aradan çıkarayım diye soruyorum.

@Erdal YILMAZ

Teşekkür ederim bilgilendirme için.

@Tolga Altuğ

Erdal Bey'den özür dileyerek, benim adlığım tayt buydu;
(link)
Yani en azından aynı mavi ped vardı üzerinde..

Şu anda evde kenarda duruyor..

@Edip Dinçer

Edip Bey sizin bahsettiğiniz ürünün farklı rengi olanı varmış sitede, L bedeni var bu kez.

(link) - Bir fark yok değil mi ?

Yok, aynısı gördüğüm kadarıyla..

• Beğen
Tepkiler: Tolga Altuğ
Arkadaşlar decatlonun 60 liralık kısa /// konfor belirttiği taytını giyiyorum ama yine ağrı oluyor. Daha üst seviye bir marka model önerisi olan varmı?

Arkadaşlar, Aliekspresste şöyle bir tayt buldum, btwin 100 taytını kullanıyorum, ondan daha iyidir diye düşünüyorum. Sizce nasıl?
(link)

@-Skynet-
hocam bu tayt değilki boxer tarzı yapmışlar şortun altına giyilebilir , fotograflar onu gösteriyor.

@Mehmet Meriç
Eşoftman altında kullanacağım zaten, temel işlevini görse yeter.( sürtünmeyi azaltma, tahrişi ve baskıyı azaltma vs)önereceğiniz bu tarzda bir ürün var mı?

@-Skynet-
Dediğiniz ürünü yada benzerlerini zaten iç çamaşırı niyetine giyiyorlar. Hatta decathlonda da böyle bir ürün vardı. kısmen transparan bir yapısı vardı. Bu üründen alıp üzerine eşofman, pantolon yada şort neyse onu giyip kullanıyorlar.
(link) ben şu üründen aldım. İlk başlarda üzerine şort giyiyordum, zamanla alıştım (2. turda) normal giyip çıkıyorum. Rahatlık olarak bana göre jel kalitesi gayet yeterli geldi. Bir de şimdi sele değişikliğine gidiyorum bakalım nasıl olacak.

@-Skynet-
Yukarıda @MakRo kardeşimin paylaştığı ürün, gayet başarılı bir ürün.100 kmlik turlarımda kullandım ,işini rahat görür.:harika:Yalnız çok dar kalıp , dikkat etmelisin.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Geri