Scudo Sports

Kısa tayt askılı mı askısız mı olmalı

@Hakan Can Onrat

Kışın askıları termal içlik üzerine çıkarttığımdan çok sorun olmuyordu ancak şimdi sadece bisiklet forması giyildiğinden ter tutuyor

Scudo
Askılı tayt daha rahat oluyor. düşme problemi yaşanmıyor :D

Ben scott ın rc pro ile corratec in askılı taytlarını kullanıyorum. Askısız tayt hiç kullanmadım. Scottın pad kalitesi corratec den zayıf ve askılı olmasına rağmen öne doğru kayma hissi uyandırıyor. Corratec de çok şişkin bir görüntü veriyor. Yalnız 4 yıldır kullandığım bu taytların artık arkadan bakıldığında teni gösterdiğinden kıllanıyorum...Bu durumda bu taytlar çöp mü oluyor? siz taytlarınızı ne kadar sürede bir değiştirme ihtayacı duyuyorsunuz bunu merak ediyorum...

Askılı tayt mı daha rahat, askısız tayt mı merak ettim. Hep askılı kullandım şimdiye kadar, askısızın çok farkı var mıdır?

Askısız olanlar düşüyor ve oturma pozisyonundan dolayı çatal sergisi yapıyorsunuz. :)

Bende izmirde askılı tayt arıyorum. Ama bisikletçiler artık satmıyorlar çeşit falan kalmamış. Decathlonda eskisi gibi çeşit getirmiyor.(en dandik olanları getiriyor.) Ali express yolları gözüktü anlaşılan.

Askılısı ideal. İkiside var, askılıyı tercih ediyorum genelde ancak kirli oluyor, yıkanmamış oluyor o zaman askısıza geçiyorum ve sürekli bir belden aşağı düşme sorunu oluyor.

Bugüne kadar hep askısız kullandım. Bir kere bile aşağı sıyrılma, düşme gibi sorunlar yaşamadım. Şu an Aliexpres'ten, decathlon'dan ve doğabisiklet'ten aldığım üç taytı sırayla kullanıyorum. Hiçbiri sorun çıkarmadı.

• Beğen
Tepkiler: historiyst
bence decathlon'a baskı yapalım mail falan atalım da adam gibi taytlar formalar getirsinler, en azından internet sitesinden sataınlar. eskiden fdj taytları be formaları vardı, sky sulukları da varmış şimdi formam yırtıldığı için bi forma almaya gittim tüm jerseyler de taytlar da siyah güneş altında ölüyoruz resmen, hem de trafikte hiç görünür değiliz. fransada mavi pembe ayakkabılar, yine mavi pembe jerseyler, taytlar, çoraplar var burada da olmalı.

Geri