Scudo Sports

kışın bisikleti nerede tutuyorsunuz?

Scudo
ben garaja koyuyorum

apartmanı hiç sevmiyorum ama kimin aklına geldiyse bisiklet garajı yapmışlar,alınca oraya koymayı düşünüyorum ama korkumda yok değil

@erginsak
kipada hiç denk gelmemiştim deltada da war branda ama etkili olurmu onu bilemedim deltadaki 61 TL kipadakine bakayım ben en iyisi =)

@kuduzk9

ev 4. katta. o malzemeye sardıktan sonra branda da kullanılır maksat üstüne su gelmemesi değilmi

@Gökhan Toros

yawww çok hşuma gitti ne güzel duruyor orda her an gidecekmiş gibi :DD:D:D:D:

• Beğen
Tepkiler: Gökhan Toros
@erginsak

az önce kipaya gittim son 1 adet kalmıştı onuda ben aldım ürün güzel bende sevdim.

kipada bisiklet için aksesurlar mevcut gözüme çarpan işe yarar şeyler:
fosforlu flaşörlü yelek 10tl
şifreli kilit 10tl
tesco iç lastik 8.90TL
bayan pedli tayt 10Tl (yada 8.90 gibi bişeydi )

Aynı zamanda kasklarda çok uygun bfiyatlara satılıyor.Tabiki bahsettiğim ankara şubesi ama izmirde ankara gibiydi.İstanbul nasıldır bilemeyeceğim :)

ben iki bisikletimi de yatagımın yanında tutuyorum yazın sıcaktan bunalmasın kışın soguktan üşümesin diye :D:D:D

arkadaşlar, bisikletin sadece üstünü örtmek yerine fermuarlı olup alttan üstten tamamen kapatan türde branda var mıdır, nereden temin edilir, bilen var mı?
Amaç balkonda nemden korumak...

Kazan dairesinde (artık bodrum herhalde kazan yok çünkü :D) babamın yaptığı demirli yer var orada duruyor. Hem kazan dairesi kilitli hemde o demir kafes :D

Geri