Ricochet
Daimi Üye
- Tepki
- 1.353
- İsim
- A.SÜVARİOĞLU
- Başlangıç
- 1988—89
- Bisiklet
- Giant
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Efor durumunuza bağlı. Biraz efor sarfedince ter tahliyesi önem kazanıyor. Bu konuda çok kullanışlı ürünler değiller. Ancak ulaşım-gezinti amaçlı sakin sürüşte iş görür. Decathlonun ürününü bir kaç yıl önce kullandım.(link)
(link)
sabah 3/4 derece arası sınanıyorum ve bu iki ürünü buldum, deneyen ya da yorum yapabilecek olan ve yahut üçüncü bir seçenek ekleyebilecek biri var mıdır?
Efor durumunuza bağlı. Biraz efor sarfedince ter tahliyesi önem kazanıyor. Bu konuda çok kullanışlı ürünler değiller. Ancak ulaşım-gezinti amaçlı sakin sürüşte iş görür. Decathlonun ürününü bir kaç yıl önce kullandım.
Şu an bunu kullanıyorum, benim için gayet yeterli
(link)
bence bu decathlon ürünü size her türlü yeter. bende de böyle bir tane var. içine de (link) bunu giyiyorum ter atma konusunda bir sorun yaşamadım hiç. uzun turlar için bilemem tabi ama havaya bağlı yedek forma da alın mutlaka ne olur ne olmaz.(link)
(link)
sabah 3/4 derece arası sınanıyorum ve bu iki ürünü buldum, deneyen ya da yorum yapabilecek olan ve yahut üçüncü bir seçenek ekleyebilecek biri var mıdır?
Kaç derece için bu ikili sizi üşütmedi diyebiliriz kabaca?bence bu decathlon ürünü size her türlü yeter. bende de böyle bir tane var. içine de (link) bunu giyiyorum ter atma konusunda bir sorun yaşamadım hiç. uzun turlar için bilemem tabi ama havaya bağlı yedek forma da alın mutlaka ne olur ne olmaz.
geçen sene ocak-şubat ayında hava 4-5 derece olsa sabahları, birde bisikletle sürerken rüzgarın da etkisiyle -1-2 derecelere kadar üşümedim ben açıkçası. linkte attığım içliğin şöyle bir avantajı vardı. çok iyi ter atıyordu. o yüzden bayağı beğenmiştim. o montu aldığınızda çok üşürseniz forma da giyebilirsiniz içliğin üstüne.Kaç derece için bu ikili sizi üşütmedi diyebiliriz kabaca?
Çok teşekkür ederim ilginiz için, bu ikiliyi denemeye karar verdim sayenizde.geçen sene ocak-şubat ayında hava 4-5 derece olsa sabahları, birde bisikletle sürerken rüzgarın da etkisiyle -1-2 derecelere kadar üşümedim ben açıkçası. linkte attığım içliğin şöyle bir avantajı vardı. çok iyi ter atıyordu. o yüzden bayağı beğenmiştim. o montu aldığınızda çok üşürseniz forma da giyebilirsiniz içliğin üstüne.
geçen sene ocak-şubat ayında hava 4-5 derece olsa sabahları, birde bisikletle sürerken rüzgarın da etkisiyle -1-2 derecelere kadar üşümedim ben açıkçası. linkte attığım içliğin şöyle bir avantajı vardı. çok iyi ter atıyordu. o yüzden bayağı beğenmiştim. o montu aldığınızda çok üşürseniz forma da giyebilirsiniz içliğin üstüne.
Buzlanma için aşağıdaki mesajda ki lastiklerden kullanabilirsinSoğuk havada gizli bulanmaya kaşı bir çözüm var mı acaba? Buz + bozuk yol ile karşılaşınca kaskımı kırdım. Yavaş gitmek dışında neler yapılabilir acaba?
Merhaba,Valla 6-7 derece havalarda sıkıntı olmadan sürüş yapabiliyorum. Ama şu an -1 ile 1 derece aralarında gezerken ne yazık ki ekipmanım yetmiyor. Decathlon'dan aldığım bisiklet yağmurluğu, onun altına forma ve onun altına termal içlik giyerek çıkıyordum. Ellerde de kışlık eldiven, ayakta da yün çorap. Kafada da balaklava. Son turda 0 derece civarındaydı gece hava. Rüzgar da vardı. Kışlık diye aldığım eldivenlerden resmen soğuk yedi eller. Hava çok soğuk olduğu için de yağmurluk yerine kışlık spor bir mont giydim. Tabii ki sucuk gibi terletti. Ama yağmurluk da çok ince gelecekti. Bu sebeple biraz ara vermeye karar verdim. Hava tekrar 7-8 olduğunda devam edeceğim. Ekipman ala ala para kalmadı yahu.
Bu sene aradığım kışı bulamadım. (Nerde eski kışların Ankara?)