Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kişiye özel (custom) Bushcraft kamp bıçağı yaptırıyorum

• Muhteşem
Tepkiler: Özcan
Scudo
Sağı ile solu ad yönünden pek uyum sağlamamış ama yinede iyi de "kaldato" ne demek sayın @mariokaldato ??
Evet sag ve sol arasinda belirgin bir zıtlık ve ironi var , farkindayım :D Kaldato ne demek meselesine gelince : Bilmiyorum ,açıkçası uydurma bir isim zaten oyle bir soyadda yok :D

Son düzenleme:
  • Hahaha
Tepkiler: Cemal Ç.
@mariokaldato bıçağın formu çok hoşuma gitti, yalnız bir hata gördüm. O da balçak, balçağı tutması için çakılan pimlerin gizlenmesi gerekirdi, çok bariz belli oluyorlar. Ha işlevselliğe bir etkisi yok ama görsel olarak çirkin duruyor. Genel anlamda gğzel, ağır hizmet bıçağı olmuş. Vur,kır, parçala 😉

Bursa da Altuğ BALAMUR adında bir bıçak ustası var. Kendisinin youtubede ki birçok videosunu izledim. Maşaallah çok genç ve yetenekli. Böylesi genç yaşlarda, işinde mahir ustaların olması şahsım adına bana mutluluk veriyor.Her ne kadar bu tarz bir bıçağım olmasada,uzaktan uzağa ancak seyrediyor olsamda (:) böylesi değerlerimizin varlığı beni ilerisi için motive etmeye yetiyor.

Bursa da Altuğ BALAMUR adında bir bıçak ustası var. Kendisinin youtubede ki birçok videosunu izledim. Maşaallah çok genç ve yetenekli. Böylesi genç yaşlarda, işinde mahir ustaların olması şahsım adına bana mutluluk veriyor.Her ne kadar bu tarz bir bıçağım olmasada,uzaktan uzağa ancak seyrediyor olsamda :)) böylesi değerlerimizin varlığı beni ilerisi için motive etmeye yetiyor.
Altug ustayi biliyorum. Gercekten genc yasina ragmen isinde baya ilerledi.

Geri