Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kışlık giyim ve yurt dışı spariş

aynısından ben de aldım, gelmesini bekliyorum
fotoğraf makinemi vs taşımak için.

Scudo
"Kabin bagajı" sınıfındaki küçük bavullar 30-40 litre oluyor; çok kalın kıyafetler ya da ayakkabı taşımayacaksanız fazla fazla yetmeli.

@Çağlayan

İStanbul içi tur yapıyorum tek başıma yada erkek arkadaşımla uzun tura çıkmaya ikna edemedim onu :) çıkamıycam yani

@Betül özkal

Yeterli olur..

@halil ibrahim duran

Aynı şeyi bende düşündüm makinemi güvenli bi şekilde taşımak için iyi gözüküyor fakat kıyafette taşımam lazım. Ayakkabı sorunum yok fakat kışın ne kadar sürerim bilemiyorum ama kıyafetlerimin sığması yeterli olucak sanırm

Bu çantadan bende var. Günlük şehir içi kullanımı (yedek kıyafet, fotoğraf makinesi, atıştırmalık bir kaç şey, su vs vs...) açısından sizi yeteri kadarıyla memnun edecektir.
Ancak uzun turlara çıkmayı düşünenler ve bu çantayı alternatifleri arasında değerlendirenler için söyleyeyim, hacim bakımından pek de işlevsel değil ne yazık ki. Bu amaç için daha büyük çantaları değerlendirmek gerekiyor.

• Beğen
Tepkiler: Çağlayan
Ben uzunca süre benzer şekilde bagaj ve çanta taşıdım bisiklette. Sonra bagajı söktüm, üçgen kadro çantası aldım. Böylece yaklaşık 1-1,5 kg avantaj sağlamış oldum.
Bisiklette günlük turlarda çoğu zaman böyle bir çanta olmaksızın da tur yapılabiliyor. Aklınızda olsun.

Bir de çok ufak, ince kumaştan yağmurluklar var, cebe bile sığıyor. Bu tip şeyler de yardımcı oluyor buna.
Tabi bagajın sağladığı rahatlığı biliyorum ama ağırlık gibi bir dezavantajı var.
Biraz dağınık oldu kusura bakmayın.

@Bilal Demir

Ağırlığın bana etki edebilceğini düşünmüyorum ortalama 20 25 km le seyir yapıyorum. Gittiğim yer genelde gezi amacıyla gittiğim yer oluyor. Ne yazık ki çantasız bir yere gidemiyorum terlediğimde üzerimi değiştirmem gerekiyor özellikle kış ayında değiştirmeden olmuyor. Yaz olsaydı haklı olabilirdiniz. Sırt çantasını bagaj lastiğiyle bağlıyordum fakat çirkin bir görüntü elde ediyorum onu yaptığımda daha toplu durması için almak istedim Yorumların olumlu olması hoşuma gitti 45 tl ye zaten uzun tur heybesini çantasını bulmak imkansız yurt dışı fiyatları bile 150 liradan aşşağı değil. Bu çantanın özelliği su geçirmemesi daha uygunada vardı fakat bunu aldım içerisinde yağmurluk varmı bilmiyorum fakat yanlara açılıyor sanırım. Geldiğinde fotoğraflarla paylaşım yaparım. Aliexpressten sipariş ettiğim formalar hala gelmedi beklemekteyim gelmesini onlar hakkında da bilgi paylaşımı yapıcam arkadaşlar.

Ben bu aliexpersteki formalardan aldım siyay-turkuaz sky forma kışlık takım hemen tüğlendi 45 dolara aldım memnun kalmadım ama sıcak tutmasına tutuyo :D

@Berat Öztürk

90 liraya aldığınız takımdan çok çok bişey beklememek gerekiyor. Türkiyede sadece üst formaya 100 tlden aşşağı para ödemiyoruz. İdare etsin yeterli benim için.

@Berat Öztürk

Nasıl yıkayıp kullandın da tüylendi? 2 takım forma var evde, daha tüylenme falan görmedim ben.

@Betül özkal

Aynı çanyayı buyincoins'ten almıştım 2 hafta öncegeldi :) 17 dolardı şimdi 19 dolar olmuş :). Çanta güzel yandaki cepleri heybe gibi açılıyor ve Hacmi büyüyor kullanışlı bir çanta negatif olarak fermuarları biraz uyduruk geldi.

@Kerim BEŞER

Aldığınız siteye göre biraz pahalıymış dx de. Aliexpressten sipariş ettiğim formalar gelmedi daha merakla bekliyorum dx ve aliexpressten gelicek ürünleri. Aliexpressteki uzun sürücek sanırım baya beklemedeyim

Doğrudan tene temas etmesi nedeniyle özellikle hassas bir cilt tipine sahipseniz kalitesiz sentetik ürünler en basitinden egzama olmanıza sebep olabilir...
Forma yerine 19 TL'ye kısa kollu bambu liflerinden yapılmış yerli thermoform ürünlerinden alıp, üzerine yine 20-30 TL bandında uzun kollu bir içlik ve en üste polar + rüzgarlıkla formasız çözüm de düşünülebilir, en azından riske girilmemiş olur.

(link)

bu siteden daha önce elektronik alışlarım olmuştur 7-15 gün arasında elime ulaştı bisiklet kategorisi de oldukça geniştir giyimden-aydınlatmaya çok şey bulabilirsiniz, ayrıca müşteri notu bölümüne gelen kargoya ne yazılmasını isterseniz onu da yazdırabilirsiniz. öneririm..

Kargo ücretsizdir.

@Tuncay Üner

Hocam zaman olmadığı için araştıramıyorum , acaba siz bunlara uygun linkler verebilirmisiniz ? Bana uygun gelirsede almak istiyorum....

(link) arkadaşlar burada da güzel ve kaliteli ürünler makul fiyata,ihraç fazlası orjinal.

@mahden

Çin mallarına olan duyarlılığınızı anlıyorum fakat şu an üzerimize giydiğimiz ürünlerin %70'i çinde üretilir. En basitinden örnek vermek istiyorum. Babam bu sektörün içerisinde türkiyede adidas kıyafetler dikilip üzerine germany etiketini yapıp yurt dışına yolluyolar. Ne kadar masrafları azalırsa o kadar karda oluyorlar. Üzerine konulan etiketin pek birşey ifade etmediğini söylemek istiyorum. Kumaşların kalite farkları vardır sadece illaki olucak 300 tl verip takım alan arkadaşlarımız var 80 tl ye takım almış oluyorum ben yurt dışından. Türkiyede satılanların paralarının epeyce uçtuğunuda görüyorum. Ne yazık ki hakkettiği ettiği değerde alışveriş yapamıyoruz. Kışlık forma olduğu için doğrudan tenime temas etmiycek içlik le giyicem formayı altımada termal tayt aldım onun üzerine giycem.

Çin mallarına karşı bir hassasiyetim yok yanlış anlamışsınız, ucuz iş gücü, devlet teşviki ve hammaddeye ulaşım nedeniyle üretim üsleri çin, vietnam, bangladeş'dir doğrudur. Lakin Adidas gibi bir markanın Avrupa ve ABD'de satılabilmesi için kullanacağı tüm malzemelerin standardı vardır Çin'de de üretilse Türkiye'de de üretilse bu durum değişmez. Fakat bilmediğiniz ve Avrupa-ABD pazarında satılmayı hedeflemeyen bir markanın böyle bir zorunluluğu yoktur. Muhtemeldir ki X markası ve Adidas aynı veya benzer atölyelerden çıkar ama kullanılan malzeme değişir...
Ham kumaş aynı bile olsa ki muhtemelen aynıdır ona özellik veren apreleme, boyama vs gibi işlemlerde kullanılan kimyasalların kalitesi ürünün bize vereceği zararın nedenidir.. Tabi burada kişiden kişiye de değişkenlik gösterir zarar; 99 kişi etkilenmez ama 1 kişinin derisinde ekstrem yaralara sebebiyet verebilir. Hassasiyetim bu noktada..
Şahsen ben bisiklet formasına hiç ihtiyaç duymadım, kondisyon amaçlı bindiğim için Adidas ve Nike'ın sezon sonu t-shirtlerinden aldım 20-30 TL bandına kadar bulunabiliyor :) Kış içinde size saydığım kombinasyonu kullanıyorum:)

(link)

Arkadaşlar bu gözlük hakkında yorum alabilir miyim? Kullanan var mı acaba buna benzer gözlük? Kullanışlı mı?

Geri