İbrahim Yazıcıoğlu
Daimi Üye
- Tepki
- 206
- Bisiklet
- b'Twin
Arkadaşlar,herkeze merhaba...
Geçen pazartesi günü almış olduğum Rockrider 500 bisikletimin ön maşası aldığım günden beri gıcırtı yapıyordu,aldığım gün görevli yağlanırsa bir kaç gün sürüldükten sonra geçeceğini söylemişti,fakat 5 gün sonra hala devam ediyordu.Bende aldığım decathlon mağazasına götürdüm maşanın onarımı veya değişimini yapamayacaklarını söylediler ve iade aldılar.Ne yazıkki ellerinde bana olan bedende RR 500 yoktu bende üstüne para eklerip RR 6.3 aldım... Alırken beni yoracağı konusunda şüphelerim vardı ama bugün 11 km yol yaptım nerdeyse hiç yormadı ve Adananın çukurlu yollarında da çift süspansüyonlu olması büyük bir rahatlık sağlıyor.Sizinle aşağıda özelliklerini ve fotoğraflarını paylaşıyorum.
Maşa;SR Suntour 120 mm'lik kilitli maşa
Vites sistemi;9x3 shimano acera
Ruble 9 lu shimano gri ruble
Zincir;Sram gri zincir
Kadro;Ömür boyu garantili Alüminyum kadro
Lastikler;Kenda Nevegal 2.10 lastikler
Jantlar;Çift katlı disk uyumlu
Frenler shimano disk ve btwin kaliperli mekanik sistem
Hız saati;Btwin count 8
Suluk kafesi;Elite Custom Race
Bütün sele borusu gidonu v.s alüminyumdur...
Geçen pazartesi günü almış olduğum Rockrider 500 bisikletimin ön maşası aldığım günden beri gıcırtı yapıyordu,aldığım gün görevli yağlanırsa bir kaç gün sürüldükten sonra geçeceğini söylemişti,fakat 5 gün sonra hala devam ediyordu.Bende aldığım decathlon mağazasına götürdüm maşanın onarımı veya değişimini yapamayacaklarını söylediler ve iade aldılar.Ne yazıkki ellerinde bana olan bedende RR 500 yoktu bende üstüne para eklerip RR 6.3 aldım... Alırken beni yoracağı konusunda şüphelerim vardı ama bugün 11 km yol yaptım nerdeyse hiç yormadı ve Adananın çukurlu yollarında da çift süspansüyonlu olması büyük bir rahatlık sağlıyor.Sizinle aşağıda özelliklerini ve fotoğraflarını paylaşıyorum.
Maşa;SR Suntour 120 mm'lik kilitli maşa
Vites sistemi;9x3 shimano acera
Ruble 9 lu shimano gri ruble
Zincir;Sram gri zincir
Kadro;Ömür boyu garantili Alüminyum kadro
Lastikler;Kenda Nevegal 2.10 lastikler
Jantlar;Çift katlı disk uyumlu
Frenler shimano disk ve btwin kaliperli mekanik sistem
Hız saati;Btwin count 8
Suluk kafesi;Elite Custom Race
Bütün sele borusu gidonu v.s alüminyumdur...