Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kısmette Rockrider 6.3 (RR 6.3) varmış :)

Tepki
206
Bisiklet
b'Twin
Arkadaşlar,herkeze merhaba...
Geçen pazartesi günü almış olduğum Rockrider 500 bisikletimin ön maşası aldığım günden beri gıcırtı yapıyordu,aldığım gün görevli yağlanırsa bir kaç gün sürüldükten sonra geçeceğini söylemişti,fakat 5 gün sonra hala devam ediyordu.Bende aldığım decathlon mağazasına götürdüm maşanın onarımı veya değişimini yapamayacaklarını söylediler ve iade aldılar.Ne yazıkki ellerinde bana olan bedende RR 500 yoktu bende üstüne para eklerip RR 6.3 aldım... Alırken beni yoracağı konusunda şüphelerim vardı ama bugün 11 km yol yaptım nerdeyse hiç yormadı ve Adananın çukurlu yollarında da çift süspansüyonlu olması büyük bir rahatlık sağlıyor.Sizinle aşağıda özelliklerini ve fotoğraflarını paylaşıyorum.
Maşa;SR Suntour 120 mm'lik kilitli maşa
Vites sistemi;9x3 shimano acera
Ruble 9 lu shimano gri ruble
Zincir;Sram gri zincir
Kadro;Ömür boyu garantili Alüminyum kadro
Lastikler;Kenda Nevegal 2.10 lastikler
Jantlar;Çift katlı disk uyumlu
Frenler shimano disk ve btwin kaliperli mekanik sistem
Hız saati;Btwin count 8
Suluk kafesi;Elite Custom Race
Bütün sele borusu gidonu v.s alüminyumdur...

1.JPG 2.JPG 3.JPG 4.JPG 5.JPG 6.JPG 7.JPG SAM_0820.JPG

Scudo
@İbrahim Yazıcıoğlu bisiklet harika görünüyor. Güle güle kullan kardeşim. Kaza bela görmezsin İnşallah. . Ön lamba biraz fazla mı büyük yoksa fotoğrafta mı öyle görünüyor :)

@metin mülayimoğlu
Çok teşekkür ederim çok sağolun :)

@caesar
Çok teşekkürler abi sağolasın far aslında çokta büyük sayılmaz ama led olanlara göre biraz büyük :D

@sarkihalindekal
Teşekkürler sağolun :)

@endersemiz
Teşekkürler eyvallah :)

@caesar Bu arada abi kadro koruyucusuna gerek yokmuş kadro zincirden üstte duruyor yinede arka tarafa fabrikada folyo yapmışlar :D

@hakacoco
Çook teşekkür ederim aynen öyle oldu :D

• Beğen
Tepkiler: caesar
hayırlı olsun bununla güzel tepe iniş olur eğer tepelik yerler varsa hakkını verin:)

@caesar Bu arada abi kadro koruyucusuna gerek yokmuş kadro zincirden üstte duruyor yinede arka tarafa fabrikada folyo yapmışlar :D
Çok iyi . O sıkıntıdan da kurtulmuş oldun :) bu arada dün Bahsettiğim aksiyon kamerasını bugün denedim. Son derece kaliteli bir makina. Alacak olursan gönül rahatlığı ile alabilirsin.

@efe icli
Teşekkür ederim sizinkide mükemmel olmuş maşallah tam downhill bisikleti olmuş sizde kazasız belasız kullanın inşallah :)

@M.Bulat
Teşekkürler :)

@ertanmrtz
Adana'da pek yok ama yazın güzel yerler bulacağım :)

@KARDUZ.ERHAN
Teşekkürler sağolun :)

@caesar
Tamam abi tavsiyen için sağol :)

• Beğen
Tepkiler: caesar
@ozdenmir
Çok teşekkür ederim çok sağol :) Aynen öyle adamlar kendine güveniyorlar ki kadroya ömür boyu garanti veriyorlar :D

@Bardolf
Çok teşekkür ederim sizde Btwinin hangi modeli var acaba ?

@Katilhamsi
Çok teşekkürler çok sağol :)

Hayırlı olsun. çekinmeyin sert bisiklettir

image.jpg

Geri