Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kiz kardeŞİm İÇİn 300-400tl ye bİsİklet

Tepki
16
Arkadaşlar, abilerim kız kardeşim bisiklet almayı düşünüyor. 300-400 liraya bisiklet önerebilir misiniz ? 15 yaşında yazlıkta arkadaşlarıyla kullanacak vitesli bir bisiklet olursa sevinirim :)

Scudo
arkadasım bıanchı speed 4000 aldı 21 vıtes 15 kılo cıvarında 460 tl ye aldı 12 taksıtlı çok memnun ... bende surdum denedım cok rahat

Kardeşinin beğeneceğini umuyorum

(link)

Yok beğenmedi dersen

(link)

(Burada fiyat 600lerde ama daha ucuza bulabilirsiniz)

ama favori Salcano Astro Lady derimm :in:

Şu var birde : (link)

Bisikletlerde aradığı özellik kızsal doku olsun lakin öyle tamamen pembe bir bisiklete karşı.

@sercancetin

Bisiklet gayet güzel lakin daha çok erkek bisikletine benziyor.Beğeniceğini sanmıyorum. Teşekkür ederim :)

@Ömercan Dönmez

Astro 211 Lady gayet güzelmiş beğeneceğini düşünüyorum. Teşekkür ederim yarın bir göstereyim.

kardeşin şehir içimi kullanacak yoksa arazi-toprak-asfalt hepsi içindemi olcak.asfaltta kullancaksa şehir içi kalın lastikleri slim yapması lazim.asfalta cok yapisır hele yokuslarda güç kaybına yol açar.dağ bisikletin cok yönlü avantajları var tekerler slim takilir.kriterlere göre seçim yapmak lazim.(link) kron marka kadrosu çok iyi guzel bisikletler lady olanida var.peşin indirimi olur.kronda 100 tl gibi üzerine düşünülürse albenisi kalitesi olan bisikletdir.
(link)

Disk frende sıkıntı yaşar. V frenli modellere bakıyoruz. Süreceği yerlerde yokuş vs yok ve ben ona söyledim ince tekerleklere pek yanaşmıyor.

Ayrıca bisikletlerin özellikle kırmızı tonlarda olmasına dikkat ediyor. Lütfen pembe bisiklet tavsiye etmeyin. Teşekkür ederim ilginiz için :)

Geri