Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kızla ne konuşulur?

Kardeş sen yine iyisin, ben bugün 20 yaşına girdim, üni. öğrencisiyim. Makina Müh. de sadece bir kız var :D Hazırlıkta birşeyler oluyordu, şimdi hala oluyor gibi ama karar veremiyorum omu bu mu diye adam gibi de tanımıyorum birtanesini :D, bu işler nasip işi tipe, paraya çok bakılmaması gereken işler. Hayatım boyunca kimseyle çıkmadım (ilkokulu saymassak) benim tek aşkım ki o benim biricik tek ezeli ve ebedi aşkımdır ve ilerde bir meslek olarakta düşünebildiğim tek spor dalı; Bisikletçilik. :). Ama merak ediyorum doğrus nasıl birşey diye, birine de aşık olmak istiyorum ama yok abi olmuyor bende bir sorun var bence. Yani sen bilirsin ama tek birşey diyeceğim eğer bir tehlike yoksa ;) acele etme derim tanı tanı tanı. :)
aşk=sadece bisiklet

Scudo
Kardeş sen yine iyisin, ben bugün 20 yaşına girdim, üni. öğrencisiyim. Makina Müh. de sadece bir kız var :D Hazırlıkta birşeyler oluyordu, şimdi hala oluyor gibi ama karar veremiyorum omu bu mu diye adam gibi de tanımıyorum birtanesini :D, bu işler nasip işi tipe, paraya çok bakılmaması gereken işler. Hayatım boyunca kimseyle çıkmadım (ilkokulu saymassak) benim tek aşkım ki o benim biricik tek ezeli ve ebedi aşkımdır ve ilerde bir meslek olarakta düşünebildiğim tek spor dalı; Bisikletçilik. :). Ama merak ediyorum doğrus nasıl birşey diye, birine de aşık olmak istiyorum ama yok abi olmuyor bende bir sorun var bence. Yani sen bilirsin ama tek birşey diyeceğim eğer bir tehlike yoksa ;) acele etme derim tanı tanı tanı. :)
Kafalar pembe :D. Kendinize uygun bir hayat arkadaşı bulabilirseniz şanslısınız, herşeyde size destek olur. Ama toksik ilişkiler, bireyselliğe değil bencilliğe dayalı ilişkiler adamı hayattan soğutur. net.

Mesajını güncelleme imkanın varsa dinlemek isteriz. Son 11 hayatından yıl neler aldı veya neler verdi? İnşallah hayat sana adil davranmıştır. :harika:
Kafalar pembe :D. Kendinize uygun bir hayat arkadaşı bulabilirseniz şanslısınız, herşeyde size destek olur. Ama toksik ilişkiler, bireyselliğe değil bencilliğe dayalı ilişkiler adamı hayattan soğutur. net.
Son mesajını kendinden alıntı yapmışsın. Yeni farkettim. Elbette bu da bir güncelleme sayılır.:)

• Beğen
Tepkiler: Burak Uğurlu
Hiç bir şey konuşmayın ama her şeyi anlatın.

Az laf, çok iş. Onların konuşup, dedikodu yapacak kız arkadaşları zaten bolca var.

Mesajını güncelleme imkanın varsa dinlemek isteriz. Son 11 hayatından yıl neler aldı veya neler verdi? İnşallah hayat sana adil davranmıştır. :harika:

+1

Kişilerin özeline girmek istemem. Anlatmak zorunda da değilsiniz.

Hayat çok değişik bir şey, ne zaman ne getirip götüreceği belli değil.

Ben 11 yıl öncesi ile aynı yerdeyim, tek farkı ailem olması. Çok büyük bir gelişme ama 11 yıl önce bulunduğum noktanın doğal gelişimi olmasından dolayı bana çok da farklı gelmiyor. İş aynı, insanlar aynı, 9 yıldır ev ve araba bile aynı, vs... Ama 20 sene geriye gidersek, şu anda yaşadığım hayatı yaşayacağımı rüyamda bile görmezdim.

PS: kızla nasıl konuşulur? "Merhaba" diyerek başlayabilirsiniz. O zaten anlar :)
PS2: Evli barklı adamdan kızla nasıl konuşulur tavsiyesi de almayın. Bizim hayat başka kulvarda :)

Bence kıza göre çok değişir ne konuştuğun. Başlarda kız neyi sever nelerden hoslanir bunlardan konuşmak lazım, yine baslarda kizi tanimak için çok soru sormalisin. Soru sor ki onu tanı. Ama cokda sıkma dengeli olmak lazım. Sonra tanıdıkça kız kafana denkse gerisi gelir zaten. Ama devamı gelmiyorsa orda sorun vardır. Konuşma icin konu açmak da önemli. Kimisi çok konuşur sen dinleyici olursun, o neyden bahsederse ordan konuşur gidersin. Kimisi de hiç konuşmaz konuyu açmak sana düşer. Ikiside kötü ne çok konuşan nede suskun, dengeli bi kız bulmak lazım, ama önce kendimize bakacağiz tabi ki.

Burasının "Taşlıtarla Kahvesi" olmadığını anımsatır, cinsiyetçi/ötekileştirici paylaşımlar yapmamanızı rica ederim...

Burasının "Taşlıtarla Kahvesi" olmadığını anımsatır, cinsiyetçi/ötekileştirici paylaşımlar yapmamanızı rica ederim...
Aynı sebeple, Tıraş başlığına katkı yapmaktan dolayı pişmanım. Forum ne kadar testosteron koksa da, bir cinsiyetin baskınlığı yokmuşcasına, cinsiyetsiz bir forum görüntüsü oluşturmalıyız, bu yönde davranmalıyız.

Kızla ne mi konuşulur? Al bunu konuş:
İmmanuel Kant’ın Ahlak Felsefesi Bağlamında Tanrı Kavramının Epistemolojik Bir Tahlili

• Beğen
Tepkiler: Gkgoko
Ona uçak motorlarının çalışma prensibini anlat.

• Hahaha
Tepkiler: Hugoman
Zaman kaybı.. :koptum: :koptum:

• Beğen
Tepkiler: Gkgoko
Ben benimkiyle ne isterse onu konuşuyorum şu an. Konudan konuya çok çabuk geçiyor, bir miktar uydurma da söz konusu. Kelimelerin yarısının telaffuzu sıkıntılı ama her geçen gün daha anlaşılır konuşuyor. Gün sonu akşam eve gidince günlük raporu sunabilecek düzeyde ama.

Geri