Scudo Sports

Klasik bisiklet.

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
4
Arkadaşlar herkese merhaba iyi forumlar şimdi normalde dağ bisikleti kullanan biriyim.tam bana göre bir klasik yol bisikleti geçdi elime 2'li kamalı aynakolvar arka ruble 5'li kadro temiz ve sağlam arka aktarıcı kısa ayaklı(genelde hep kısa galiba) şimdi sorum şu elimde aynakollar var ama bunlar dağ bisikleti aynakolu ve uzun bacak arka aktarıcı'da var elimde;2'liaynakolu söküp bu 3'lü aynakolu taksam arka aktarıcı'da değişecek sanıyorum kısa olmaz dediler o yüzden sorayım dedim?alet ve edavatım var her çeşit sizce daha iyi olurmu?sıkıntım yokuşlar bu yüzden böyle bir çözüm düşündüm hazır elimde malzemede var boşuna para vermek'de istemiyorum.yardımcı olacak herkese teşekkürler.

Scudo
Bisiklet klasikten baska herseye benzer :) ucuz degersiz biseyse size kalmis ama sahsen ben dokunmazdim. Tarzi orjinal kalsn. yokusta yaniniza alin birlikte yuruyun bisey olmazki:)

:)Yok yahu gençler başlar makaraya abiii yaşlandın diye sonra;) aslında üzerindekiler hep dandik parçalar kadro güzel ve sağlam takacağım parçalarda shimano klasik dağ bisikleti parçaları aslında.

@1967chevy Elinizdeki bisikletin aynakolu, aktarıcıları sağlamsa bir bakım yapıp kullanmanızı tavsiye ederim. Bisikletin orijinalliğini bozmayın bence. Bisikletin parçalarını dağ bisikleti parçalarıyla değiştirmeniz doğru olmaz. Bisikletin üzerindeki malzeme, kondisyonu yerinde bir insana yokuşlarda sıkıntı yaşatmaz.Eğer parçalar kullanılmaz halde ise orijinallerine uygun yeni veya çalışan ikinci el malzemeyle değiştirmeniz yerinde olur.
Orijinal parçalara sahip klasik bir bisiklet bulmak her zaman kolay olmaz. Bu bisikletleri orijinal halleriyle koruyup kullanmak daha doğru sanırım.
Kolay gelsin.

@Fanonn Sayın fanon jantlar 27/1.4 olunca o yokuşları çıkmak tam bir işkence aslında sağlam yokuşcuyum ama!!! 26 jantla daha bir rahat geliyor çıkmak bu jantlar ve tekerler dev gibi düz yolda roket gibi hızlanıyor Bende orjinal kalsın istiyorum zaten'de bakalım nasıl olacak.

Bence MTB komponentlerine karsilik üzerindeki komponentlerle daha iyi performans alirsiniz, ayrica Yol bisikletine MTB komponentleri iyi olmaz ve görüntü full bozulur.

Bir iki fotograf atarsaniz daha iyi olur.

• Beğen
Tepkiler: Fanonn
Geri