19tunahan93
Daimi Üye
- Tepki
- 459
- İsim
- Tunahan
- Bisiklet
- Fuji
Bilmiyorum, bilmediğimden öğrenmek içinde arkadaşa soru sordum.@Semih Cavdar Retro bisiklet illa eski donanımla mı revize edilir?
Benimkisi daha genel bir tanım, bisikletler için değil.Retro 10-15 senelik bisikletlere denir, yani vıntage ile yenin arası diyebiliriz. Senın dediğin newvıntage bikes oluyor.
Merhaba,276942 dosyayı görüntüle
Buda benim gözbebeğim 1980s KTM formula-s'im fırsat buldukça kullanmaya çalışıyoruz.
Murat klasik bisiklet kullanmıyor dememiştim, Murat Abi bisiklet sürmeyi bilmiyor demiştim başka bir başlıkta.Hava 22derece olunca bende günlerden Klasik olsun dedim. Kim demis Murat Klasik bisikletlerini kullanmiyor diye? 😂
285190 dosyayı görüntüle285191 dosyayı görüntüle285192 dosyayı görüntüle285193 dosyayı görüntüle285194 dosyayı görüntüle285195 dosyayı görüntüle285196 dosyayı görüntüle285197 dosyayı görüntüle285198 dosyayı görüntüle285199 dosyayı görüntüle285200 dosyayı görüntüle285201 dosyayı görüntüle285202 dosyayı görüntüle285203 dosyayı görüntüle
Canim kardesim benim, inan o yazi senin icin degildi, sadece öylesine saka olsun diye yazmisim. Ama inan sen yazinca hatirladim öyle bir sey yazdigini, fotograflari da görünce kararini degistirmistin. 😂Murat klasik bisiklet kullanmıyor dememiştim, Murat Abi bisiklet sürmeyi bilmiyor demiştim başka bir başlıkta.Sonrasında bol bol resim atmıştın bisiklet üzerinde. Arada bir gaz vermek lazım.
Bisiklete yeniden binmeye başladıysan , çok şükür bayağı toparlamışsın abi. Sağlığın kuvvetli pedalın bol olsun.😍![]()
Maşallah , çok iyi abi. Hareketli yaşamın, sporun üçü beşi olmaz. Kendini yormadan yavaş yavaş alışacaksın. Devam abi.Canim kardesim benim, inan o yazi senin icin degildi, sadece öylesine saka olsun diye yazmisim. Ama inan sen yazinca hatirladim öyle bir sey yazdigini, fotograflari da görünce kararini degistirmistin. 😂
Sen gaz vermeye devam et.
Evet cok sükür biraz toparladim ve tekrar bisiklet sürebiliyorum. Tabiki bazi sartlari var ama yinede bu kadarinada sükür. Bugünkü turum yaklasik 20km idi ama inan her 3-4 km de durup en az 5-10 dakika dinlemem gerekiyordu.
Hava 22derece olunca bende günlerden Klasik olsun dedim. Kim demis Murat Klasik bisikletlerini kullanmiyor diye? 😂
Cok tesekkür edrim, elimden geldigince güzel görüntüler yakalamaya ugrastm.285193 dosyayı görüntüle
Birbirinden güzel resimler çekmişsiniz. Özellikle bu resme bayıldım. Nasıl da yakışmışlar.
Bu arada sağlıklı pedallamalar dilerim.