Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Klasik Yol Bisikleti

Kayıt
23 Kasım 2013
Mesaj
48
Tepki
16
Şehir
Antalya
Bisiklet
Merida
Merhabalar.

(link)

Bu kadroyu alsam mı almasam mı diye düşünüyorum. Vites seti, fren seti, sele ve jant seti bulunmuyor. Fiyat 300 tl. Gözüme çok şirin gözüktü. Eksik olan ekipmanları toplasam ne kadar masraf ederim ?

Not: Bugün haber vermem lazım, yorumlarınız önemli baya benim için :)
 
Scudo
Valla klasik toplamak için bu kadroyu almayı bende düşünmüştüm ama tam o sırada cereyan eden maddi sıkıntılar yüzünden ertelemiştim. Sizin gibi benimde gözüme hoş göründü. Üzerindeki malzemeler gayet iyi bence. Ultegra aynakol 105 frenler shimano 600 malzemeler falan var. Ama kadro konusunda bir şey söylemek zor benim açımdan klasiklerden pek anlamıyorum. Konu hakkında bilgisi olan biri bakarsa çok iyi olur. Özellikle Doğukan Aksu Bey bu konunun piri.
*
Not: Yanlış anlamayınız kadroyu alma düşüncem yok. Eğer güzel bir kadro ise inşallah size nasip olur. Sadece bir ara sizin gibi bende düşünmüştüm almayı o yüzden yazma gereği duydum. o kadar malzeme için fiyat baya iyi. Görünürde bi teker seti bide ruble eksik.
 
  • Beğen
Tepkiler: Ömer Bulduk
@Ömer KARAN

Estağfurullah, teşekkür ederim :) Fotoğrafta öyle ama eksikler yazdığım gibi. En başta 750 tl imiş ancak parçalar satılınca 300'e kadar düşmüş. Beyefendiyle telefonda görüştüm :)
 
@Ömer Bulduk

Sadece kadro mu 300 liraymış şimdi?
 
@Ömer KARAN

İlan açıklaması şu;

sadece kadro, aynakol, cranks, pedallar, zincir, selle boru, gidon, bottom bracket ve furs kaldi. Bianchi ve Columbus stickerli, columbus hafif ince celik borulu kadro set:
kadro, pantografli masa (giepiemme drop out), sele boru, shimano aynakol, ultegra cranks, gidon, ITM gidon bogaz' pedallar mevcut. >
 
@Ömer Bulduk

Aynen bende bu şekilde okudum. Eğer böyle verecekse fiyat gayet iyi dediğim gibi ruble zincir bide jant seti kalıyor geriye.
 
Güzelmiş. Bisikletim olmasa alırdım. İkincisine yerim yok. Kaçırmayın.
 
bence gayet hoş :D malzemeler ıyı gıbı ama bende çok anladığımı soylıyemem suan 3 tane var bısıkletım olmasa alabılırdım :D sızede sımdıden hayırlı ugurlu olsun ....
 
Birde eklemeyi unuttum. Kadro boyanmış. Çok ekipman bilgim yok ancak beyfendi bana vites seti fren seti sele onlar yok demişti. Fotoğraftaki halide güncel olan hali değil. Aşşağı yukarı ne kadar masraf yapmam lazım kısaca ?
 
Kaç lira olursa olsun boyanmış kadro almayın bence. Columbus olduğunu iddia ediyorsa satıcı ispat için; sele borusu ve maşa borusunun içinin ve dibinin göründüğü bir büyük foto isteyin. Bana sorarsanız Bekleyin arada bir güzel bisikletler düşüyor 500-1000 TL aralığında. Üstelik binilebilir halde.
 
aynı satıcı mks pedalları 100 tlye satıyor ama kadro + komponentleri 300 tlye satıyor, sizce satıcı kendi içinde çelişmiyor mu? bence kadro boyanmış olsun sorun değil, ama bir de yanında aynakol vites fren parçaları da veriyor... tabii yine alacak olan bilir en iyisini.
 
Kadro şudur diyemem size ama, eğer klasik namına bir bisikletiniz olmasını istiyorsanız bu fiyatın hakkını gerçekten verir bu parçalar. Alın gitsin, hatta şuan sıkışık olmasam ben bile alabilirdim.
 
Bence alin derim, sadece üzerindeki parcalar o parayi eder. Eger almaktan vaz gecerseniz bana haber verin ben kesin alirim. :)

NOT: Alip almayacaginiz bana lutfen haber edin.
 
Cevaplar için çok teşekkürler. Kadroyu almamaya karar verdim. Alacak olan olursa eğer hayırlı olsun şimdiden :)
 
Geri