Scudo Sports

Klasik yol bisikletlerinde kadro boyu neden büyük?

@Onryolcu 27inç 28den büyük değil lakin 27inç janta 2.40 bi lastik taktığınızda bir 700x23c lastik takılı 28 janttan büyük duracağı kesin. Basitçe yeterince büyük lastik takarsanız 27jant 28'den toplam çap olarak büyük olur.

Scudo
@Onryolcu 27inç 28den büyük değil lakin 27inç janta 2.40 bi lastik taktığınızda bir 700x23c lastik takılı 28 janttan büyük duracağı kesin. Basitçe yeterince büyük lastik takarsanız 27jant 28'den toplam çap olarak büyük olur.
O kesin ancak shimano bayisi bana sadece jant alacağım zaman 27 jant 28 den büyük dedi ve ben bunu başka biyerdede okumuştum mantığını anlamadım.

@kumulus Bu kadroyu restore edince bence güzel görünür. Orjinalliği bozulur ama disk fren kadro içi kablo girişleri ile gayet kullanışlı da olur.
drop barlı bi şehir/tur/uzun yol bisikleti bence fena olmayacak.

Kadroyu aldık. Herşey bittikten sonra bir başlık da ben açarım.(seneye falan)
Hayırlı olsun hem sevindim sizin adınıza, hem üzüldüm kendi adıma. 198 boyunda birisi olarak tam bana göre bir kadro. Biraz uğraşmak gerek ama bisiklet toplamanın karşı koyulmaz bir zevki var onu anladım. Almayı düşünmüyor olsanız alırdım. Türkiye'de bana büyük gelecek bisiklet ile henüz karşılaşmadım. :D

Eğer imkanınız varsa şu gibi bir proje ile şahane olacaktır. Hatta @mariokaldato Raşit abiye de mesaj attım kadroya bak, arkadaş almayacaksa ben alayım diyordum. Tekrardan hayırlı olsun güle güle kullanın umarım aklınızdaki gibi bir şey toplarsınız. Çelik bisikletin yeri başka.

@MakRo senin altığın kadroyu da ben bi ara kendime düşünüyodum fırsat reyonunda görmüştüm sanırım sen de ordan gördün. Bu kadro gerçekten tam senlik kadro gibi duruyor. İnşallah bana da çok büyük gelmez. Gidon boyunu kısaltıp farkı kapatmayı planlıyorum. Aksi halde zaten kullanamam. Attığın videoları da izledim aşağı yukarı benzer fikirler geliyor demekki insanların aklına. Bu tarz işlere eliniz de yatkınsa şu videodakiler hiç de ulaşılmayacak hedefler değil. Ama through axle yapmaya uğraşmayacağım :D

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Geri