Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

km ölçen kol saati

soonx

Üye
Tepki
2
arkadaşlar ben bisiklet sürmenin dışında koşu yapan birisiyim

ve koştuğum mesafeyi ölçmek istiyorum ve saatte kaç km hızla gitmişim kaç km koşmuşum onu merak ediyorum.

acaba bana saat önerebilirmisiniz yada başka bi cihaz

internetten baktımda polar saat çıktı karşıma fiyatı 500 liraymış içimden hass...tr

dedim çünkü 500 lira verecek bi bütçem yok uygun bi yoldan çözmem lazım bu sorunu acaba en kestirmeden nasıl halledebilirm ??

en fazla 100 - 150 civarı olsa işimi görse yeter.

Scudo
yanılmıyorsam decathlon da görmüştüm böyle bir saat.
alınabilir bir fiyatı vardı. şimdi tam hatırlamıyorum.
markası newfeel.

www.mapmyfitness.com 'a üye oluyorsunuz.
Bir adet kronometre özelliği olan saat alıyorsunuz.
Koşuya başlarken, saati de başlatıyorsunuz. Bittiği yerde saati durduruyorsunuz.

Sonra bu internet sitesine gidip, koştuğunuz rotayı çiziyorsunuz. Veya önce çizip sonra koşuyorsunuz. Keyfiniz bilir.

Toplam mesafeyi toplam zamana bölüp ortalama hızı buluyorsun :)

En ucuz yöntem budur.

• Beğen
Tepkiler: Göker Gülay
sports-tracker.com a girerseniz ve internet uyumlu bir ceptelefonunuz varsa başka hiçbirşeye ihtiyacınız yok

Nike mağazasında gördüm dün, aykkabının içine konan bir çip var, satışdaki çoğu ayakkabının içinde bu çipi koymak için yer yapmışlar, Ipod, Iphone ile uyumlu çalışıyor, ne kadar koştuğunu anlayabiliyorsun. Tabi bunun için öncelikle çipin takılabileceği bir Nike ayakkabı ve Ipod yada Iphone sahibi olmak gerekli, çipin kendi 49 TL falandı galiba ama diğerleri yoksa toplamda bayaa pahalı tabi.

(link)

gps özelliği olan herhangi bir cihazla dediğiniz o işi yapabilirsiniz. hatta telefonunuzun gps özelliği varsa gerekli programla hem km yi hem log dosyasını kullanarak harita üstünde nerelerden geçtiğinizi görebilirsiniz.
aşağıdaki linkte ceptelefonumun kamerasını ve gps özelliğini kullanarak yaptığım bir gezinin hem fotoğraflarını hemde güzergahını görebilirsiniz. çıkılan yükseklik ve kat edilen mesafe web sayfasında görülebilir. aynı şeyleri kullandığım programla cep telefonum üzerinden de görebilirim.
örnek parkur
(link)

(link) bu programla her türlü veriyi kaydedebiliyorum. hatta uygun nabız monitörü ile nabzını bile takip edebilirsin. kullandığım telefon samsung i900. 2 el 300 tl civarında bulabilirsin. bu kadar paraya gerek kalmadan piyasadan ucuz bir gps alıcı satın alarak en azından harita ve mesafe bilgilerini alabilirsiniz.
(link)

burada türkiye teslimi 60 dolardan başlayan gps cihazlar var..

• Beğen
Tepkiler: ihsan Geylan
Geri