Merhaba arkadaşlar, konuyu biraz gündeme alalım
Geçen hafta yeni yol bisikleti aldım. Şehir bisikleti sürerken hep telefondan faydalanırdım ama bu sefer bir km sayacı takayım diyorum bisiklete. Bu konuda sizler hangi modelleri kullanıyorsunuz, memnun musunuz? Giriş - orta seviye bir cihaz işimi göreceğini düşünüyorum. Yardımlarınızı beklerim. (Kablosuz düşünüyorum)
Onu yazmayı unutmuşumSorulmadan ben sormuş olayım. Bu iş bütçe meselesi eğer kafanızdaki bütçeyi söylerseniz daha kolay yardımcı olunur.
Teşekkürler bakacağımAliexpresste West biking marka km sayaçları var suya dayanıklı ve zemin aydınlatmalı, onlara bakabilirsiniz en çok çeşidi de orda bulabilirsiniz. Ortalama 15 günde gelir 200 TLden daha uyguna aşağıdaki modeli mal edebilirsiniz.
Onu yazmayı unutmuşum
200₺ bandında olabilir. Gönlüm 200'ü geçmemesinden yana. İçerisinde GPS olmasada olur
(link) Hem GPS'li hem de sürüşleri otomatik olarak Strava ve Training Peaks uygulamasına yükleyebiliyor. Kendim de kullanıyorum tavsiye ederim.Onu yazmayı unutmuşum
200₺ bandında olabilir. Gönlüm 200'ü geçmemesinden yana. İçerisinde GPS olmasada olur
Cycplus M1 al, bir daha arkana bakma. Forumda çok kullanıcısı var.Merhaba arkadaşlar, konuyu biraz gündeme alalım
Geçen hafta yeni yol bisikleti aldım. Şehir bisikleti sürerken hep telefondan faydalanırdım ama bu sefer bir km sayacı takayım diyorum bisiklete. Bu konuda sizler hangi modelleri kullanıyorsunuz, memnun musunuz? Giriş - orta seviye bir cihaz işimi göreceğini düşünüyorum. Yardımlarınızı beklerim. (Kablosuz düşünüyorum)
Ben aliexpress'den Lixada marka kablosuz km saati aldım, hem kablosuz, hem arka aydınlatması var, hem de usb'den şarj ediliyo. Üstelik kapalı halde hareket edince kendisi uyanıyo.
(link) Hem GPS'li hem de sürüşleri otomatik olarak Strava ve Training Peaks uygulamasına yükleyebiliyor. Kendim de kullanıyorum tavsiye ederim.
Cycplus M1 al, bir daha arkana bakma. Forumda çok kullanıcısı var.
Yabancı forumları araştırdığımda bu üründen çok memnunlar bende bunu almayı düşünüyorum ne dersiniz ? Bu satılan markanın diğer ürünleride oldukça güzel gözüküyor
(link)
İgps50e kesinlikle süper cihaz. Uzun süre her ihtiyacınızı karşılar. Daha ucuz modelleri alıp daha sonra değiştirmek zorunda kalırsınız. Yada memnun kalmazsınız.Merhaba arkadaşlar, konuyu biraz gündeme alalım
Öneriniz için teşekkürlerİgps50e kesinlikle süper cihaz. Uzun süre her ihtiyacınızı karşılar. Daha ucuz modelleri alıp daha sonra değiştirmek zorunda kalırsınız. Yada memnun kalmazsınız.
Bilgisayarın nasıl kurulacağı ve kullanılacağı hakkında sağlanan bilgiler çok azdır. Bir kez kurulduğunda, şu can sıkıcı özelliklere sahiptir: Bir sürüşten gelen verileri sıfırlamak, üniteyi çıkarmayı, aynı zamanda Mod düğmesini basılı tutarken Set düğmesine basmak için bir araç bulmayı gerektirir. Çok uygunsuz. İstediğiniz ekranı elde etmek için, tekerlek çevresi gibi kurulum ekranları dahil tüm ekranlarda gezinmek için Mod düğmesine basmanız gerekir. Örneğin. Gerçek Zamanlı Hız ekranından Yolculuk Mesafesine geçmek için diğer tüm ekranlardan geçmeniz gerekir. Sürüş sırasında pratik veya güvenli değil. Hangi ekranda olduğunuzu gösteren ekran bölümleri çok küçüktür ve sürüş sırasında okunması zordur. Yolculuk süresi yalnızca son dakikaya kadar görüntülenir ve küçük bir ekrandır. Yurtdışı siteden bir alıntı.Merhaba. Bende bu aralar km saati bakıyorum. Giant in sitesinde uygun fiyatlı bir km saati var. Fena durmuyor ancak kullanıcı yorumu bulamadim. (link)
Sıkıntısı ne acaba?