Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Km saat önerisi olanlar?

arkadaşlar count 4 km sayacı aldım. bu ürünü kullanmadığımız zaman nasıl kapatabiliriz? bir türlü kapatamadım.

Scudo
@serhat1299 Km saati aktivasyon bitince belli bir sure sonra otomatik olarak kapanir. Hicbir tusuna dokunulmazsa yeni hareket algilayana kadar calismaz.

[QUOTE = "suat akman, posta: 2143473, üye: 43248"] [USER = 70246] @ serhat1299 [/ USER] Km saati aktivasyon bitince belli bir sure sonra ardında kapanır. Hicbir tusuna dokunulmazsa yeni hareket algilayana kadar calismaz. [/ QUOTE]

Suat bey cevabınız için teşekkür ederim. Hareket olmadı mı kapanıyor ama saat göstergesi devamlı açık. Bunun için yapılabilecek bir şey var mı?

@serhat1299 O durum bütün cihazlarda geçerli, eğer pil ömrü için düşündüyseniz o kadar etkileyeceğini düşünmüyorum.

[QUOTE = "Ceyhun Özkan, Mesaj: 2143483, Üye: 39263"] [USER = 70246] @ serhat1299 [/ KULLANICI] Oylamaya koymak için lütfen pil ömrü için düşündüyseniz o kadar etkileyeceğini düşünmüyorum. [/ QUOTE]

Evet pil ömrü için düşünmüştüm. artık yapacak bir şey yok.çok teşekkür ederim..:harika:

Yabancı forumları araştırdığımda bu üründen çok memnunlar bende bunu almayı düşünüyorum ne dersiniz ? Bu satılan markanın diğer ürünleride oldukça güzel gözüküyor

(link)

ben 50 tl ye btwın 100 almayı düşünüyorum.btwın ın çantası nı falan çoğu şeyini kullanıyorum ve kaliteli bir markaya benziyor.ama sen kablosuz istiyorsan btwın 120 olabılır. :)

Merhaba arkadaşlar, konuyu biraz gündeme alalım :D
Geçen hafta yeni yol bisikleti aldım. Şehir bisikleti sürerken hep telefondan faydalanırdım ama bu sefer bir km sayacı takayım diyorum bisiklete. Bu konuda sizler hangi modelleri kullanıyorsunuz, memnun musunuz? Giriş - orta seviye bir cihaz işimi göreceğini düşünüyorum. Yardımlarınızı beklerim. (Kablosuz düşünüyorum)

Geçen hafta yeni yol bisikleti aldım. Şehir bisikleti sürerken hep telefondan faydalanırdım ama bu sefer bir km sayacı takayım diyorum bisiklete. Bu konuda sizler hangi modelleri kullanıyorsunuz, memnun musunuz? Giriş - orta seviye bir cihaz işimi göreceğini düşünüyorum. Yardımlarınızı beklerim. (Kablosuz düşünüyorum)

Sorulmadan ben sormuş olayım. Bu iş bütçe meselesi eğer kafanızdaki bütçeyi söylerseniz daha kolay yardımcı olunur.

Sorulmadan ben sormuş olayım. Bu iş bütçe meselesi eğer kafanızdaki bütçeyi söylerseniz daha kolay yardımcı olunur.
Onu yazmayı unutmuşum :)
200₺ bandında olabilir. Gönlüm 200'ü geçmemesinden yana. İçerisinde GPS olmasada olur

• Beğen
Tepkiler: Farukdere34
Aliexpresste West biking marka km sayaçları var suya dayanıklı ve zemin aydınlatmalı, onlara bakabilirsiniz en çok çeşidi de orda bulabilirsiniz. Ortalama 15 günde gelir 200 TLden daha uyguna aşağıdaki modeli mal edebilirsiniz.

Dosyalar

• Screenshot_2021-06-21-23-34-57-627_com.alibaba.aliexpresshd.jpg
    Screenshot_2021-06-21-23-34-57-627_com.alibaba.aliexpresshd.jpg
    37,7 KB · Okunma: 41
  • Beğen
Tepkiler: Mrmckr
Aliexpresste West biking marka km sayaçları var suya dayanıklı ve zemin aydınlatmalı, onlara bakabilirsiniz en çok çeşidi de orda bulabilirsiniz. Ortalama 15 günde gelir 200 TLden daha uyguna aşağıdaki modeli mal edebilirsiniz.
Teşekkürler bakacağım :)

200₺ bandında olabilir. Gönlüm 200'ü geçmemesinden yana. İçerisinde GPS olmasada olur

Ben aliexpress'den Lixada marka kablosuz km saati aldım, hem kablosuz, hem arka aydınlatması var, hem de usb'den şarj ediliyo. Üstelik kapalı halde hareket edince kendisi uyanıyo.

(link) Hem GPS'li hem de sürüşleri otomatik olarak Strava ve Training Peaks uygulamasına yükleyebiliyor. Kendim de kullanıyorum tavsiye ederim.

Cycplus M1 al, bir daha arkana bakma. Forumda çok kullanıcısı var.

• Beğen
Tepkiler: amasseia
Ben aliexpress'den Lixada marka kablosuz km saati aldım, hem kablosuz, hem arka aydınlatması var, hem de usb'den şarj ediliyo. Üstelik kapalı halde hareket edince kendisi uyanıyo.

(link) Hem GPS'li hem de sürüşleri otomatik olarak Strava ve Training Peaks uygulamasına yükleyebiliyor. Kendim de kullanıyorum tavsiye ederim.

Cycplus M1 al, bir daha arkana bakma. Forumda çok kullanıcısı var.

Cevaplarınız için teşekkür ederim. Söylediğiniz ürünleri de inceleme listeme dahil ettim :)

• Beğen
Tepkiler: Trakyalı
Yabancı forumları araştırdığımda bu üründen çok memnunlar bende bunu almayı düşünüyorum ne dersiniz ? Bu satılan markanın diğer ürünleride oldukça güzel gözüküyor

(link)
İgps50e kesinlikle süper cihaz. Uzun süre her ihtiyacınızı karşılar. Daha ucuz modelleri alıp daha sonra değiştirmek zorunda kalırsınız. Yada memnun kalmazsınız.

Merhaba. Bende bu aralar km saati bakıyorum. Giant in sitesinde uygun fiyatlı bir km saati var. Fena durmuyor ancak kullanıcı yorumu bulamadim. (link)
Sıkıntısı ne acaba?

• Beğen
Tepkiler: bis212
İgps50e kesinlikle süper cihaz. Uzun süre her ihtiyacınızı karşılar. Daha ucuz modelleri alıp daha sonra değiştirmek zorunda kalırsınız. Yada memnun kalmazsınız.
Öneriniz için teşekkürler :)

Merhaba. Bende bu aralar km saati bakıyorum. Giant in sitesinde uygun fiyatlı bir km saati var. Fena durmuyor ancak kullanıcı yorumu bulamadim. (link)
Sıkıntısı ne acaba?
Bilgisayarın nasıl kurulacağı ve kullanılacağı hakkında sağlanan bilgiler çok azdır. Bir kez kurulduğunda, şu can sıkıcı özelliklere sahiptir: Bir sürüşten gelen verileri sıfırlamak, üniteyi çıkarmayı, aynı zamanda Mod düğmesini basılı tutarken Set düğmesine basmak için bir araç bulmayı gerektirir. Çok uygunsuz. İstediğiniz ekranı elde etmek için, tekerlek çevresi gibi kurulum ekranları dahil tüm ekranlarda gezinmek için Mod düğmesine basmanız gerekir. Örneğin. Gerçek Zamanlı Hız ekranından Yolculuk Mesafesine geçmek için diğer tüm ekranlardan geçmeniz gerekir. Sürüş sırasında pratik veya güvenli değil. Hangi ekranda olduğunuzu gösteren ekran bölümleri çok küçüktür ve sürüş sırasında okunması zordur. Yolculuk süresi yalnızca son dakikaya kadar görüntülenir ve küçük bir ekrandır. Yurtdışı siteden bir alıntı.

Geri