Scudo Sports

Km saati hakkında bilgi?..

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
0
Assize marka AS-828 model km saati aldım, acaba sizler bunu nasıl bilirsiniz? Pek pahalı birşey almak istemedim,bunun fiyatı daha ekonomik ve bana lazım olan temel değerleri veriyor. İsabetli bir seçim yapmış mıyım? Bunun verdiği değerlere güvenebiilr miyim? Bir de bunu kullanan arkadaşlar; bu sürekli açık kalıyor; pilin bitmemesi için bu nasıl kapanıyor acaba?

Scudo
''AS 248,Sigma 1606l'den daha duyarlı.(Nesnel bir karşılaştırma)'' diye bi' konu açmıştım istersen onu bir oku.
Kilometre saatleri de normal saatler gibi, kapanmaz.Sadece belli bir süre bekleme sonunda, ekranda sadece saati gösterir.Benim AS 248 öyleydi.Merak etme pilin çok uzun süre dayanır, kolay kolay bitmiyor bu cihazların pilleri.

slm inşallah kullanma klavuzunu atmamışsındır çünkü en ince ayarların nasıl yapıldıgını o klavuzda yazıyor.bu arada pil 25 kuruş haberin olsun 1 yılda veya 2 yılda pil degişdirirsiniz...

@Kenan Yavuz
klavuz yanımda zaten ince ayarlar önceden yapıldı,sağol.

Benim AS 248'imde sıfırlanıyordu, henüz denemedim ama, şu anda kullandığım Sigma 1606l'de değerler korunuyormuş.

birsy sormak istiyorum anladıgım kadarıyla hız olcer tekerin devir sayısıyla lastıgın cevresini çarpıp hızı buluyor lastiğin çevresinide bizim girdiğimiz jantın çapını kullanarak buluyor peki lastiğin kalınlığını hesaba katıyormu katmıyorsa yanlış olmazmı

@prox

elbette olur ama bu sekmeler çok küçüktür yani 100 km değilde 101 olur zaten oda çok birşey farkettirmez diye düşünyorum

Prox jantın çapıyla beraber lastik kalınlığı da bu yazılan değere eklenir.
Zaten listelerde 26x1,95 - 26x2,25 gibisinden değerleri görebilirsin. b

Geri