Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Km saati tavsiyeleri

(link)

2 haftadır kullanıyorum gayet güzel

• Beğen
Tepkiler: ultra 700 ersin
Scudo
@enja

Ebay'de bu satıcıdan ürünü aldım. Bu cihazı bir süre kullandıktan sonra daha üst modellerine geçmeyi düşünüyorum.

(link)

Merhaba ben Inbike km sayacı aldım 28 lira gibi bir seydi fiyatı. Şimdi bunun mıknatısı janta taktım ama bir sorun var. Bu mıknatısın janta takıldığı yerde 2 tane jant kanalı var ben haliyle birine taktım böyle olunca ne kadar sıkıştırsanda elinle dokununca sağa sola oynuyor. Bunda acaba monte ederken atladığım bir şey mi oldu? Acaba rüzgârla birlikte ya da sert inişlerde filan döner mi diye korkuyorum biraz oynarsa alıcıya çarpıyor bu da jant telini hırpalar biraz gibi geliyor.

• Beğen
Tepkiler: @AKTÜRK ALİ@
Ben km sayacını AliExpress ten söylüyordum. Bence gereksiz. Yapmanız gereken bir adet telefon tutucu almak. Gidona bağla nereye gidiyorsan git Google yardımcın olsun
Runstatic tavsiye edebileceğim program

@soulless ebaydan nasıl aldınız ebay Türkiye satış yapmıyor paypal yok diye biliyorum ben öncedenmi aldınız

@enja Bazı satıcılar visa mastercard alıyor onlardan almış olabilir.

@oys14 hocam bizim kuzende de var ondan alıexpressten aldı onunki de o şekilde oynuyor ama herhangi bir ölçüm esnasında problem çıkarmıyor :D

@@AKTÜRK ALİ@ Henüz deneme imkanı bulamadım ama umarım dediğiniz gibi olur biraz hassas benimki algısı çabuk bozuluyor

@enes13mes tavsiye ettiği saat bende sipariş verdim.

(link)
11 TL Fiyat olarak daha uygun. Ama site hakkında pek bilgim yok.İlk siparişim. Daha gelmedi.

Arkadaşlar sayaç arıyorum court 8 ile sigma arasında kaldım öneri ve tavsiyeye açığım

@sinanarmy hala satılık mu

kadans ve nabız görebileceğim bir saat arıyorum, decathlondan aldığım bir nabız bandım var 145 liralık olan.

@kapluj ant + veya bluetooth lte destekleyen birşey olacak mecburen.. echowell marka olanlar vardı uygun fiyatlı.. bir arkadaşım almıştı..

• Beğen
Tepkiler: kapluj
@amoush00 ikinci el bi tane buldum ama başkasının taktığı nabız bandını takmakta kararsızım biraz :ckskc:

800 küsür kilometredir btwin count 4 kilometre göstergesi kullanıyorum arkadaşlar. Ortalamamı göstermiyor yalnız, ortalamamı görünce daha hızlı gidecekmişim gibi bir his var içerimde.
sigma 9.16 gördüm geçen günlerde, ekrandaki yazılar pek simetrik olmasa da bu kilometre saati nasıldır arkadaşlar? Aramızda kullanan var mı?

Yeni konu açıp kirlilik yaratmamak için buraya soru mu yazıyım dedim :) öncelikle selamlar,ben count 4 km saati kullanıyorum aynı zamanda strava ve runtastic te kullanıyorum fakat count 8 alıp bu iki uygulamayı kullanmayı bırakmayı düşünüyorum.Strava çok güzel bir uygulama fakat turlarımda ekstra şarj problemi yaşatıyor sizce doğru bir karar mı fikirlerinizi alabilir miyim ?teşekkürler...

@cyling35 Hocam açıkçası telefon çok uğraştırıyor, yok sarj derdi yok kablosu falan derken inan çok zor oluyor.
Kilometre saati hem küçük, hemde tahmini 1 yıl şarj derdi yok. Bisikletinin önüne montajlıyorsun bitiyor, derdi tasasıda yok.
Üstelik yolda giderken telefonla uğraşmakta zor oluyor dokunmatik yüzünden, bence iyi bir kilometre saati yeterli olur size :)

Geri