Scudo Sports

Km saati tavsiyeleri

Merhaba. @Ceyhun Özkan
Bugün bisikletçiye bakım sehpası satın almak için uğradım.
Sigma marka km sayaçları vardı. Ellerinde Sigma 16.16 kablolu model vardı. 14.12 sordum yokmuş. Ve 16.16 için 250 TL istedi. Bu model hakkında yorumunuz nedir? İnternetten baktım özelliklerine. Daha önceki bir mesajınızda kadans özelliğinden söz etmiştiniz. Bu üründe var mı? Ve fiyatı hakkında düşünceniz nedir?

Scudo
@Anonim Tavsiye edeceğiniz marka ve model var mı?

IMG_20201012_135304.jpg
Kullanıyorum tavsiye ederim, YouTube dan inceleme videolarını da izleyebilirsiniz.

@mudo77 Bu ürüne toplam km. girişini manuel yapabiliyor musunuz?

@serdarvekedisi (link) linkinden alabilirsiniz. Aldıktan sonra 14 gün iade hakkınız var. N11de daha ucuza bulabilirsiniz belki bi bakın.
@serdarvekedisi sizin bahsettiğiniz modeli yanlış görmüşüm. 16. 16 modelini bikeinn den alabilirsiniz. Kablosuz 14.12 işin (link) ürüne bakabilirsiniz.

@Yldrm07 İnanın bilmiyorum. Ama internetten baktım. Kablolu model olarak geçiyor. Bir de 16.16 STS CAD modeli var. Kablosuz olanla arasında fiyat anlamında çok fark var. Zaten kablolu olan hakkında güncel fiyat bulamadım.

Merhaba. @Ceyhun Özkan
Bugün bisikletçiye bakım sehpası satın almak için uğradım.
Sigma marka km sayaçları vardı. Ellerinde Sigma 16.16 kablolu model vardı. 14.12 sordum yokmuş. Ve 16.16 için 250 TL istedi. Bu model hakkında yorumunuz nedir? İnternetten baktım özelliklerine. Daha önceki bir mesajınızda kadans özelliğinden söz etmiştiniz. Bu üründe var mı? Ve fiyatı hakkında düşünceniz nedir?
Merhaba.
Özelliklerine (link) baktım, alınabilir gibi duruyor. Bu modelde kadans özelliği yok malesef. STS=Kablosuz, CAD=Kadans'ı belirtiyor.
Mesela (link)
(link)
Şurada nispeten daha makul ama stoklarda kalmamış (link)
Bence biraz pazarlık yapıp orta yolu bulun derim :) Tabi ki içinize siniyorsa, almaya niyetliyseniz.

@Ceyhun Özkan
Bir süredir bisiklet km saatlerini araştırıyorum. Adı bilinmeyen birçok marka var. Fiyata ve özelliklere bakınca iyi diyorum; ama yorumları farklı yerlerden okuyunca vazgeçiyorum. Sonra Sigma markasına bakmaya başladım. Olumsuz yorumlar elbette var, genel anlamda ise oldukça tavsiye edilen edilen bir marka.
14.12 nin kablolu modelini görünce size de danıştım. :)
Öğleden sonra bisikletçiye uğradım. 16.16 modeli ile arasında 40 tl fark olunca bu modeli de konuda sormak istedim. Pişman oldum, değiştireyim, diyebileceğim bir ürün olmadığı için sanırım fazla irdeliyorum. :)
Yarın konuşacağım biraz daha indirim yaparsa bunu aksi halde 14.12 modelini alacağım.

Size (ayrıca sabrınız için) ve görüş bildirenlere teşekkür ederim. :)

• Beğen
Tepkiler: Ceyhun Özkan
CYCPLUS M1
Bugün geldi Ali'den. Valla beklediğimden iyi çıktı. Malzeme kalitesi olsun, ekran boyutu olsun tam istediğim gibi. GPS'i var, etraftaki her çeşit sensörü ANT+ olması şartıyla görüyor, ekran tasarımı gayet güzel ve yeterli. Bütün temel verileri gösteriyor. Zaten fazlasına ihtiyacım yok. Napayım navigasyonu, ghostu, segmenti? Tuttuğu kaydı telefona atıyor, oradan da Strava'ya. Saati gelince ışığını yakıyor, sabah olunca kapatıyor, sıcaklığı ölçüyor, tur kaydı tutuyor.
Daha ne yapsın çocuk, gözünden ateş mi çıkarsın 😁
Şimdi sıkı durun, bu kadar özelliğe rağmen fiyatı sadece 320 liracık. Almayanı dövüyorlar. Çinlilerin ata sporu kung-fu, ona göre 😂
Aha, bu da linki : (link)
Ben bunları yazana kadar 307'ye düşmüş fiyatı, cuma alana. 😳
IMG_20201118_122613.jpg
IMG_20201118_173430.jpg
IMG_20201118_173444.jpg

@eshquiaa kaça mal oldu vergisi falan , kaç günde geldi ?

• Beğen
Tepkiler: Eshquia™
CYCPLUS M1
Bugün geldi Ali'den. Valla beklediğimden iyi çıktı. Malzeme kalitesi olsun, ekran boyutu olsun tam istediğim gibi. GPS'i var, etraftaki her çeşit sensörü ANT+ olması şartıyla görüyor, ekran tasarımı gayet güzel ve yeterli. Bütün temel verileri gösteriyor. Zaten fazlasına ihtiyacım yok. Napayım navigasyonu, ghostu, segmenti? Tuttuğu kaydı telefona atıyor, oradan da Strava'ya. Saati gelince ışığını yakıyor, sabah olunca kapatıyor, sıcaklığı ölçüyor, tur kaydı tutuyor.
Daha ne yapsın çocuk, gözünden ateş mi çıkarsın 😁
Şimdi sıkı durun, bu kadar özelliğe rağmen fiyatı sadece 320 liracık. Almayanı dövüyorlar. Çinlilerin ata sporu kung-fu, ona göre 😂
Aha, bu da linki : (link)
Ben bunları yazana kadar 307'ye düşmüş fiyatı, cuma alana. 😳
247552 dosyayı görüntüle
247553 dosyayı görüntüle
247554 dosyayı görüntüle
İyi günlerde kazasız sürüşlerde kullanın

• Beğen
@eshquiaa

hayırlı olsun öncelikle, magene sensörlerde ant+ var çalıştırır herhal diye düşünüyorum. Anlattığınız gibi gayet yeterli bir ürün, olmazsa alayım magene siparişi geçmiştim, kardeş kardeş 2-3 ayda gelirler ülkeye 😁 😁

kazası belasız keyifli kullanımlar 👍

• Beğen
@eshquiaa kaça mal oldu vergisi falan , kaç günde geldi ?
17 günde geldi. Çinli kardeşim sağ olsun üzerine 5$ yazmış, 17.5 TL verdim kapıda. 😁
İyi günlerde kazasız sürüşlerde kullanın
Teşekkürler 😊
@eshquiaa

hayırlı olsun öncelikle, magene sensörlerde ant+ var çalıştırır herhal diye düşünüyorum. Anlattığınız gibi gayet yeterli bir ürün, olmazsa alayım magene siparişi geçmiştim, kardeş kardeş 2-3 ayda gelirler ülkeye 😁 😁

kazası belasız keyifli kullanımlar 👍
Bendeki sensörler de Magene. BLE ve ANT+ var onlarda. Tık diye gördü valla. 17 günde de geldi.

Geri