Scudo Sports

km saati

ömerözeren

İki teker
Tepki
188
İsim
Ömer Özeren
Başlangıç
2000—01
Bisiklet
Giant
Bisiklet türü
Şehir - Tur
arkadaşlar km saati alacam.bisikletim amatör km saatininde iyisine gerek yok sizce mekanik mi yoksa dijital mi alayım?

Scudo
dijital alıun hem çok yönlüdür hem daha fazla dayanır :)

bisikletçiler anologa iyi dediler kafam karıştı

Her bisikletçi elinde çok olanı ve eski ürünü satıp elinden çıkarmak ister.( bu sadece bisiklette değil her tüketim ürününde vardır. ) Analog ürünler artık teknoloji olarak çok eski ve bisikletçilerin ellerinde de kalmıştır elinden çıkarmak için öyle bir yol izleyebilir. klasik kelime oyunları. Giriş seviyesi de olsa kablolu da olsa Sigma alın kafanız rahat etsin.

Bisiklette şerit led, havalı korna gibi donanımlar varsa analog gösterge, yoksa dijital göstergeyi öneririm.

bugün digital aldım.çokta güzel ekranın üstünde hem dijital var hemde dijital görünümlü analog var çok güzel bişey ama anlamadığım fonksiyonları var.
1-total distance(ODO)
2-trip distance(DST)
3-trip time(TM)
bu yukarıdaki fonk. bilmiyorum nedir sizce?

tşkkrler...

Selam arkadaşlar;
Yeni konu açmak istemediğimden konuyu hortlatıyorum.:)
Yeni almış olduğum Corelli yol bisikleti için km saati bakıyorum ama kararsız kaldım :kötü:
Şunları buldum ama sizin önerilerinizi de değerlendirmek istiyorum :harika::harika:

Bu modelin termometresi ve altimetresi var diye hoşuma gitti
(link)

Bunda o kadar özellik yok ama ucuz olması güzel :)
(link)

Bu da bisikletim
Corelli 2019 model bisikletler görücüye çıktı

bende km saati bakınıyorum bu aralar . uzun turda kullanıcam. 2. linkteki düzgün bir alete benziyor. kullanan var mı acaba ?

• Beğen
Tepkiler: Emre Yönlüer
@Emre Yönlüer

295 TL'ye XLC yerine 80 tl daha eklenip IGPSPORT IGS50E düşünülebilir. GPS, nabız vs. fonksiyonlar da var.

@alicangul29
486TL yazıyor ama :krktm: (link)

@Emre Yönlüer
Ben 380'e almıştım Ali'den demek ki indirime denk gelmiş. Şu an orada 416 TL. Tabi vergi açısından fiyatını düşük yazdırtmak lazım yoksa durum malum.

Btwin 500 kullanıyorum.
Gayet güzel ölçümü göbekten yapıyor.
Ayrıca ışık da var ama çok yeterli değil.

• Beğen
Tepkiler: Emre Yönlüer
Geri