Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

KMC X9 (gold) aldım..

ErhanYılmaz

Daimi Üye
Tepki
297
arkadaşlar zincir değişim zamanım gelmişti..yoğun tavsiyeler üzerine bir önceki kullandığım HG93 yerine bugün bursa ismail abiden KMC X9 (gold) zincir aldım fiyatı kdv dahil 27 dolar 45 ytl.. çok güzel kaliteli ve şık bir görünümü var..paylaşmak istedim :) bakalım inşallah HG 93,ü aratmaz..
işte 1_2 foto

Scudo
Erhan arkadaşım zincirin bisiklet üzerinde de bi kaç fotoğrafını eklersen sevinirim. Açıkçası ihtiyacım olmadığı halde paraya kıyıp bu zincirlerden bir tanede benim alasım var :)

Hayırlı olsun,yeni zinciriniz.Çok güzel görünüyor gerçekten.
Siz zinciri alırken ben orada oturuyordum:)
Bana pek yabancı gelmemiştiniz zaten,ama motorsiklet kaskınızdan dolayı emin olamadım:) .
tekrar hayırlı olsun.
Selamlar

• Beğen
Tepkiler: ErhanYılmaz
@bisikletcanavari

ok bu hafta içi zinciri takıcam fotosunu çeker koyarım buradan görebilirsin..;)

@İdris ACA

teşekkür ederim evet sizi içeride fark ettim hatırlıyorum :) bende isminizi formdan hatırlıyorum sima olarak tanımıyordum sizi..tekrar teşekkürler..selamlar

O kmc "missing link" harika bir icat. Cok işe yarıyor. KMC x9 kullanıcısı olarak HG93 den daha sağlam oldugunu cok rahatlıkla söyleyebilirim. Fakat vites geçişleri ve kararlılıkda HG93'ü aratıyor. Bir dahaki değişimde shimano zincir alacağım.

çok kaliteli bir zincir hg 93 den çok çok iyi bende kmc cn x9 kullanıcısıyım çok memnunum

• Beğen
Oldukça şık durmuş ;) kadronun rengiyle uyumu yakalamış. Güle güle kullanın.

Sizden son bir ricam olucak. Zaman içerisinde zincirin kirli halini de burada yayınlarsanız bir çok kişinin en çok merak ettiği konulardan biriside aydınlanmış olacaktır ;)

erhan dosttum gercekten harika durmuş hayırlı olsun....koparmadan kullanman :):)dilegiyle..

• Beğen
Ben de X9'un SL versiyonunu kullanıyorum, hafif olmasının yanında çok da temiz vites geçişleri sağlıyor, gayet memnunum..

• Beğen
Bu gün yeni arka vitesimi montaj ederken farkettim. Sram 951 zincirimin altın sarısı kilidi'n (missing link) sarılığı bayağı bir kaybolmuştu.Tahmini 600 km'dedir zincir. Acaba bunda da böyle bir durum sözkonusu olacakmı acaba?

@bisikletcanavari

Bence olacaktır çünkü zincirin altın rengini veren üzerindeki titanyum nitrat kaplaması. Sonuçta bu kaplama zamanla aşınarak kalkacak ve zincirin kendi metali ortaya çıkacak. Zaten bende bu düşünceyle X9SL'in gold değilde, normal metalik renk olanını aldım. Kaplamasız olan hem 2-3gr daha hafif, hem de bi parça daha ucuz.. :rolleyes:

bu fiyata bu kalitede bir zincir gerçekten kelepir derim çok güzel bir seçim hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın.

Geri