Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kmc x9 zincir sökme yardım (normalde zincir sokmeyi biliyorum)

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
1
Merhaba arkadaslar kmc x9 zincirin birkaç baklasını cikarmam gerekiyor. Suanki haliyle yuksek kadansta pedal cevirip pedali durdurdugumda zincir bombe yapiyor . biraz daha gerilebilmeye musait kontrol ettim . aktarici zincir gerginligi ayari zaten en sonda o nedenle bu zinciri kisaltmak zorundayim .elimde standart bir zincir sokme aparati var daha once bilindik pimleri olan zincirlerle isimi halledebilmistim fakat bu modelin pimleri biraz farkli ve cok zorlamama ragmen zincir sokme aparatini çeviremiyorum . daha once bu isi tecrube eden varsa yardimlerini bekliyorum :) 62283 dosyayı görüntüle

Scudo
kmc powerlink kullanır genelde yok mu öyle bişe

@chnkrmz

Bakla azaltmak için mutlaka normal baklalara işlem uygulamak zorunda kalacak problem powerlinkte değil =D

@furkan.zaman

Kullandığın zincir sökme aletinde çevirdiğin kol küçük ise ona birşeyler uydurarak kolu büyütmeye çalışabilirsin daha rahat kuvvet uygularsın zincirinde extra bir uygulama yapmana gerek yok standart çünkü yeteri kadar kuvvet uygulayamadığından sıkıntı yaşıyorsun.

alyan anahtarı kullan bide

Tamam o zmn kuvvet kollarini biraz uzatayim biseylerle . bu zincir pimlerinin zor cikmasi normal diyorsun o zmn dimi . @uğursabuncu

Geri